Special Court-Η τριπλή παραπομπή στο Ειδικό Δικαστήριο

Πλέον είναι γεγονός πως η Ελλάδα περνά σε παρατεταμένη πολιτική υπερμετρωπία
Παπασταύρου Λίντα

από τον Karl-Heinz Ottinger

Θλιβερής μνημοκληρονομιάς των ερώτων μας ο μαμωνάς
Αναπαραγωγή της ψευτιάς, ξεχασμένη η αλήθεια για μας.
Το ξέρω σας αρέσει η βιδωμένη σχέση
Ο εαυτός σου φρίκη στον άλλον να ανήκει.
Νικόλας Άσιμος

Πλέον είναι γεγονός πως η Ελλάδα περνά σε παρατεταμένη πολιτική υπερμετρωπία. Η κυβέρνηση του ΠΑ.ΣΟ.Κ έστειλε πλέον σε ειδικό δικαστήριο τους Ευάγγελο Μπασιάκο, Αλέξανδρο Κοντό, και Πέτρο Δούκα.

Δεν θα πρέπει να ξεχνά κανείς πως είχε προϋπάρξει Ειδικό Δικαστήριο με κατηγορούμενους κορυφαία στελέχη του ΠΑΣΟΚ ανάμεσα εξ αυτών ο τότε αρχηγός του ΠΑΣΟΚ και πρωθυπουργός της Χώρας Ανδρέας Παπανδρέου, ο Μένιος Κουτσόγιωργας, ο Δημήτρης Τσοβόλας. Εκεί υπήρξε και ο θάνατος μέσα στην αίθουσα του Κουτσόγιωργα. Ο Ανδρέας Παπανδρέου δεν προσήλθε στο Δικαστήριο (είχε πληρεξούσιο δικηγόρο τον νυν Υπουργό Εθνικής Αμύνης Ευάγγελο Βενιζέλο) και αυτό ας μου επιτραπεί η έκφραση ήταν Summum jus, summa injuria.
δηλαδή Υπέρτατη δικαιοσύνη, υπέρτατη αδικία .

Το αποτέλεσμα της διαδικασίας έγινε 17/11/2010 και ώρα στις 02:06. Τι λέει όμως ο χάρτης της διαδικασίας αποπομπής.

“'Όλα στο φως υπό την πάχνη Ηλίου τετράγωνο με Ποσειδώνα”

Όσα πάει να βγάλει ο Δίας και ο Ουρανός στον 7ο τόσα κρύβει ο Ποσειδώνας στον 6ο οίκο. Ας μην ξεχνάμε πως ο 6ος οίκος στην mundane astrology είναι τα κατώτερα κοινωνικά στρώματα. Ο Ήλιος είναι του 12ου οίκου (κρυφά και δοκιμασίες) στον 3ο οίκο (επικοινωνία). Μήπως θέλουν να κρύψουν κάτι; Ας το δούμε λίγο πιο σφαιρικά και θα εισάγουμε για πρώτη φορά μια τεχνική της κλασσικής που αν και δεν είναι δικής μας έμπνευσης την επικαλούμαστε ως μια εναλλακτική προσθήκη και οπτική στην μελέτη ενός χάρτη. Ο Ήλιος είναι του 12ου οίκου (δοκιμασίες - μυστικά) στον 3ο οίκο(επικοινωνία - επαφές) ενώ ο Ποσειδώνας είναι του 7ου (οι άλλοι-οι αντίπαλοι-οι αποφάσεις) στον 6ο οίκο ( κατώτερα κοινωνικά στρώματα). Τώρα όμως θα το εμβαθύνουμε λίγο παραπάνω.

Ο Ήλιος είναι στην 24η μοίρα του Σκορπιού ενώ ο Ποσειδώνας στην 25η του Υδροχόου. Η διαφορά είναι 1 μοίρα. Η πρώτη μοίρα βάσει το σύστημα διαβάθμισης των πλανητών link: ( https://www.astrology.gr/genethlia/h-bathmonomisi-ton-planiton) έχει Ιδιότητες του 1ου ζωδίου του ζωδιακού που ως γνωστόν είναι ο Κριός. Πάμε στον χάρτη του συμβάντος να δούμε που βρίσκεται (σε ποιόν οίκο) το ζώδιο του Κριού. Βρίσκεται στον 8ο οίκο (χρήματα μέσω των άλλων , τους φόρους, τις επενδύσεις, τις οικονομικές συναλλαγές με άλλους). Ο Κριός έχει έναν κυβερνήτη τον Άρη που βρίσκεται στον 3ο οίκο του συγκεκριμένου, πάντα, χάρτη . Μπορείτε αυτό να πράξετε και με τους άλλους πλανήτες στις όψεις μεταξύ τους .

Το πόρισμα της Uranian

Το πρώτο πράγμα που θα πρέπει να δούμε είναι ο άξονας ASC/MC που δηλώνει τι διεργασίες συνέβαιναν εκείνη την ώρα

ASC/MC=ΣΕΛΗΝΗ/ΑΡΗΣ=ΑΡΗΣ/HADES=ΟΥΡΑΝΟΣ/CUPIDO=ARIES POINT /ΑΡΗΣ¨: H δράση που κινητοποιείται από την επιθυμία για χυδαιότητα και αντεκδίκηση. Ξαφνικά γεγονότα. Θάρρος.

ΗΛΙΟΣ/ΣΕΛΗΝΗ=APOLLON=ΗΛΙΟΣ/HADES=ΑΦΡΟΔΊΤΗ/VULCANUS:
Παράνομες επιχειρηματικές συναλλαγές ισχύος.

ΕΡΜΗΣ/KRONOS(ΑΠΟΦΑΣΗ)= ΣΕΛΗΝΗ/CUPIDO= ΑΡΗΣ/ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ=
CUPIDO/HADES= ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ/ΑΡΗΣ= ARIES POINT/ CUPIDO: Κοινά συμφέροντα. Εκτέλεση και προγραμματισμός. Αποθήκευση , θλίψη. Εργασία σε όχι ευχάριστο περιβάλλον. Δίδοντας ένα επίσημο τόνο. Κοινές επιχειρήσεις . Η Ικανότητα έλξης του ενδιαφέροντος του πλήθους

Το πόρισμα:

"Εις νόμος απαιτείται εις αυτήν τη χώραν, ο οποίος να επιτάσσει την εφαρμογήν όλων των υπολοίπων νόμων" Εμ. Ροΐδης.

Πάμε για τηλεοπτικά show μετ' απαλλαγών καθότι όπως έχει πει και ο Maret: oι νόμοι είναι όπως οι παροιμίες. Πάντα βρίσκουμε έναν που να δικαιολογεί την παράβαση ενός άλλου.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved