«Αρειανές» σφαίρες στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας

Μέχρι και στο γραφείο του πρωθυπουργού έφτασαν οι σφαίρες...

«Αρειανές» σφαίρες στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας

Σκηνές από Φαρ Ουέστ εκτυλίσσονται τις τελευταίες ημέρες στη χώρα και την Δευτέρα τα ξημερώματα είχαμε ένα ακόμη επεισόδιο, αυτή τη φορά στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στη Λεωφόρο Συγγρού, που σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες γύρω στις 2:25 γαζώθηκαν κυριολεκτικά από δύο αγνώστους που ήταν οπλισμένοι Καλάζνικοφ. Μέχρι και στο γραφείο του πρωθυπουργού έφτασαν οι σφαίρες και βέβαια όλα αυτά δείχνουν ότι... δεν πάμε καλά.

Από την προηγούμενη εβδομάδα βιώνουμε μια έξαρση εμπρησμών, επιθέσεων σε σπίτια ή κομματικά γραφεία (γενικότερα κλειστούς χώρους), όπως ακριβώς έχει σκιαγραφηθεί και στο πρόσφατο «Αστρολογικό δελτίο» με την χαρακτηριστική φράση «δεν θα νοιώθουμε ασφαλείς ούτε στο ίδιο μας το σπίτι».

Και όλα αυτά θυμίζω πως είναι «έργο Άρη», ο οποίος βέβαια δεν δρα μόνος. Η εμπλοκή του στο «καυτό» τ-τετράγωνο με τον Κρόνο στο Σκορπιό, τον αστρικό Δία στον Ταύρο και τον αστρικό Χείρωνα στον Υδροχόο, αναπαράγει την ένταση κάνοντας τελικά τη βία ένα καθημερινό φαινόμενο.

Αστρολογικά, το δίπολο Δία-Κρόνου λειτουργεί διαχωριστικά, θέτοντας απέναντι δύο τάσεις ή στρατόπεδα, ενώ ο Χείρωνας συνδέεται άμεσα με τα σπίτια-οικοδομήματα.

Παράλληλα, έχουμε και την σύνοδο του αστρικού Άρη με τον Ερμή, όπως και το επίσης «κρυφό» τετράγωνο του με την Έριδα κι όλες αυτές οι δραστικές όψεις θα μας «συνοδέψουν» με την ενέργεια τους μέχρι τις 9 Φεβρουαρίου, το κλείσιμο δηλαδή του κύκλου της τρέχουσας Νέας Σελήνης.

Και για... του λόγου το αληθές, παραθέτω το ωροσκόπιο για την ώρα της επίθεσης στα γραφεία της ΝΔ. Σε αυτό μπορεί κανείς να παρατηρήσει ότι ο Ωροσκόπος στην 13η μοίρα του Σκορπιού, είναι ουσιαστικά «επάνω» στο προαναφερθέν τ-τετράγωνο που σχηματίζεται από τον Άρη, το Δία, τον Κρόνο και τον Χείρωνα..

nd_gunshots

Όσο για τα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας εγκαινιάστηκαν στις 16/2/2011, με προγραμματισμένη ώρα τις 19:30. Δεν ήμουν εκεί βέβαια για να ξέρω αν τηρήθηκε με ακρίβεια το χρονοδιάγραμμα της τελετής (με αυτήν την ώρα ο Ωροσκόπος είναι στα μέσα της Παρθένου), ωστόσο η τριπλή σύνοδος Ήλιου-Ερμή-Άρη στον Υδροχόο, μόνον... ησυχία δεν προοιωνίζει. Αστρολογικά, δηλαδή, τα συγκεκριμένα γραφεία δείχνουν να είναι έκθετα σε εντάσεις, προσβολές και επιθέσεις, κάτι που επιβεβαιώθηκε και τα ξημερώματα της Δευτέρας, με το Μεσουράνημα την ώρα της επίθεσης να βρίσκεται στο Λέοντα, ακριβώς απέναντι από τον γενέθλιο Ερμή των γραφείων.

Κλείνοντας, σας παραπέμπω σε ένα πρωτότυπο άρθρο για τα καλάσνικοφ και τον δημιουργό τους, δημοσιευμένο το Μάρτιο του 2011 στο astrology.gr, και φέρον τις υπογραφές του Uranialab και του γράφοντος.


©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved