Σάββατο 10 Ιουνίου 2023
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 19° 21' 18" ΔΙΔΥΜΟΙ
ΣΕΛΗΝΗ - 15° 00' 57" ΙΧΘΥΕΣ
ΕΡΜΗΣ - 28° 29' 30" ΤΑΥΡΟΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 04° 34' 01" ΛΕΩΝ
ΑΡΗΣ - 12° 03' 47" ΛΕΩΝ
ΔΙΑΣ - 05° 23' 12" ΤΑΥΡΟΣ
ΚΡΟΝΟΣ - 07° 10' 03" ΙΧΘΥΕΣ
ΟΥΡΑΝΟΣ - 20° 42' 45" ΤΑΥΡΟΣ
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 27° 34' 28" ΙΧΘΥΕΣ
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 00° 00' 56" ΥΔΡΟΧΟΟΣ R
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 03° 01' 40" ΤΑΥΡΟΣ R

Η Ηλιακή επίθεση του 2013

  Τα προβλήματα βέβαια δεν τα γλιτώνουμε, αφού τα πρώτα θύματα της Ηλιακής καταιγίδας θα είναι οι τηλεπικοινωνιακοί και κατασκοπευτικοί δορυφόροι αλλά και το τραπεζικό σύστημα, κι αυτά τα δύο τελευταία είναι που δεν αρέσουν καθόλου στους ηγέτες μας.

Η Ηλιακή επίθεση του 2013

 

Πριν «στεγνώσει το μελάνι» για τις 21/12/2012, κάποιοι... καλοθελητές φρόντισαν να μας θυμίσουν μια ακόμη επικείμενη καταστροφή, που απειλεί το γήινο πολιτισμό.

 

Αυτή τη φορά βέβαια ο μανδύας είναι καθ' όλα επιστημονικός αφού φέρει την σφραγίδα και την εγκυρότητα της NASA, κάτι όμως που δεν αναιρεί το γεγονός ότι η κοινωνική τρομοκρατία είναι ένα από τα αγαπημένα μέσα χειραγώγησης των μαζών.

Το ζήτημα μιας αποδιοργανωτικής -ως προς τα ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά συστήματα- κοσμικής «επίθεσης» δεν είναι βέβαια καινούριο, ούτε παράλογο. Προσωπικά εκτιμώ ότι οι σχετικές προειδοποιήσεις είναι ρεαλιστικές και κάποια στιγμή θα κληθούμε ως ανθρωπότητα να αντιμετωπίσουμε τις συνέπειες μιας τέτοιας έξωθεν προσβολής. Από την άλλη πλευρά ωστόσο υπάρχουν οι κατάλληλοι αμυντικοί μηχανισμοί, ικανοί να αποτρέψουν τους κινδύνους μιας επικοινωνιακής και ενεργειακής κατάρρευσης του κόσμου μας.

 

Τα προβλήματα βέβαια δεν τα γλιτώνουμε, αφού τα πρώτα θύματα της Ηλιακής καταιγίδας θα είναι οι τηλεπικοινωνιακοί και κατασκοπευτικοί δορυφόροι αλλά και το τραπεζικό σύστημα, κι αυτά τα δύο τελευταία είναι που δεν αρέσουν καθόλου στους ηγέτες μας.

Όσο για τον επίγειο εξοπλισμό, το «μυστικό» δεν είναι παρά η αδράνεια και η απενεργοποίηση όλων των σχετικών συστημάτων κατά τη διάρκεια της ηλεκτρομαγνητικής θύελλας, οπότε εκείνο που χρειαζόμαστε πρωτίστως είναι η έγκαιρη ενημέρωση για τον χρόνο εκδήλωσης του φαινομένου. Το πολύ-πολύ να ξεβολευτούμε για ένα μικρό διάστημα, μην έχοντας στη διάθεση μας τις τεχνολογικές εφαρμογές που μας συνοδεύουν τις τελευταίες δεκαετίες, περνώντας αναγκαστικά σε μια «ρετρό», όσο και... ρομαντική φάση. Εκείνο που προβληματίζει είναι οι καταστάσεις πανικού που ενδέχεται να δημιουργηθούν αλλά και οι απόπειρες των κάθε είδους επιτήδειων να εκμεταλλευτούν τις περιστάσεις με κάθε τρόπο.

 

Για το θέμα είχαμε γράψει εδώ στο astrology.gr πριν από δύο περίπου χρόνια κι εσείς μπορείτε να ανατρέξετε στο συγκεκριμένο άρθρο, που εκτός από τις σχετικές επιστημονικές λεπτομέρειες-πληροφορίες του ζητήματος, αναφέρεται βέβαια και τις αστρολογικές συνισταμένες της αναμενόμενης Ηλιακής καταιγίδας.


ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ;

ΚΡΙΟΣ
ΚΡΙΟΣ
©2011-2023 Astrology.gr - All rights reserved