Το Πουλάκι Τσίου και Gangnam style: Ποιό είναι το μυστικό της επιτυχίας τους;

Αμφότερα τα τραγούδια κυκλοφόρησαν τον περασμένο Ιούλιο, στις 15 το Gangnam Style και στις 18 το Pulcino Pio (όπως είναι ο Ιταλικός του τίτλος)

Το Πουλάκι Τσίου και Gangnam style: Ποιό είναι το μυστικό της επιτυχίας τους;

Αν αναρωτιέστε τι κοινό μπορεί να υπάρχει ανάμεσα στο «Πουλάκι Τσίου» (Pulcino Pio) και το Gangnam Style, την τεράστια επιτυχία του Κορεάτη (και Αιγόκερω) Psy, που ξεπέρασε τα 800 εκατομμύρια views στο Youtube, η απάντηση είναι, μια... σύνοδος!

Αμφότερα τα τραγούδια κυκλοφόρησαν τον περασμένο Ιούλιο, στις 15 το Gangnam Style και στις 18 το Pulcino Pio (όπως είναι ο Ιταλικός του τίτλος), με την σύνοδο Δήμητρας-Δία στους Διδύμους να είναι το «άστρο» που συνέβαλε στην τεράστια και ραγδαία επιτυχία τους.

Η Δήμητρα έχει άμεση σχέση με το κοινό και όντας ένας από τους βασικούς δείκτες δημοφιλίας, σε επαφή (όψη) με τον πλανήτη της επέκτασης του... δίνει και καταλαβαίνει!

Φυσικά, με τη συμμετοχή του Δία, η ποιότητα δεν είναι πάντα παρούσα, αφού προέχει η ποσότητα-εμπορικότητα, δηλαδή η εύκολη συνταγή της επιτυχίας.

Και σε σχέση με τα δύο τραγούδια, τηρουμένων των αναλογιών, φαίνεται πως ο απλός ρυθμός και ο εύκολα αφομοιώσιμος κινητικός-χορευτικός κώδικας τους, πηγάζει από το ζώδιο των Διδύμων, που το καλοκαίρι φιλοξένησε τη σύνοδο των δύο πλανητών.

Δυσκολεύοντας... κάπως την αστρολογική διερεύνηση και ανατρέχοντας σε ένα πιο συλλογικό πλαίσιο, μπορώ να προσθέσω πως τόσο για την Κορέα, όσο και για την Ιταλία, στο ωροσκόπιο της Νέας Σελήνης μέσα στο εύρος της οποίας «βγήκαν» τα δύο τραγούδια (αυτή της 20ης Ιουνίου) υπάρχει επίσης ενεργή η σύνοδος Δήμητρας-Δία, συνδυασμένη μάλιστα με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες. Έτσι, για να μην ξεχνάμε και το... καλλιτεχνικόν του θέματος!

Για την (αστρολογική) ιστορία πάντως, όψεις ανάμεσα στη Δήμητρα και το Δία υπάρχουν σε χάρτες πολλών δημοφιλέστατων Ελλήνων καλλιτεχνών (Άννα Βίσση, Σάκης Ρουβάς) αλλά και διασήμων που έγιναν πασίγνωστοι, είτε μέσα από το έργο και την εν γένει τη στάση τους, όπως η Angelina Jolie και η πιο «φρέσκια» Emma Watson, είτε με... πολύ απλό και εύκολο τρόπο, όπως για παράδειγμα η Pamela Anderson.


*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved