Cine Astrology: Επτά Ψυχοπαθείς

Μια ταινία ιδανική για Σκορπιούς, Υδροχόους, Παρθένους αλλά και όσες ή όσους έχουν πολύ Ουρανό στον χάρτη τους!

Cine Astrology: Επτά Ψυχοπαθείς
Η υπόθεση του έργου

Τα επτά πρόσωπα που κλέβουν την παράσταση είναι:

Ένας συγγραφέας που προσπαθεί να τελειώσει το σενάριο που γράφει, ο καλύτερος του φίλος (άνεργος ηθοποιός και ενίοτε κλέφτης σκυλιών), ο συνεργός του στις κλοπές, ένας ψυχοπαθής γκάνγκστερ, (του οποίου το σκυλί έκλεψαν οι προηγούμενοι), ένας «βαρεμένος» ερωτευμένος μεσήλικας και δύο γυναίκες που η κάθε μια τους κουβαλάει τις δικές της εμμονές και τη δική της τρέλα.

Ο όγδοος ήρωας της ταινίας είναι βέβαια ο Μπόνι, το καναπεδόσκυλο που η απαγωγή του θα γίνει η αιτία μιας ακολουθίας σπάνιων καταστάσεων.

seven-psychopaths

Μαύρη και συνάμα δροσερή κωμωδία του Κριού σκηνοθέτη Μάρτιν Μακντόνα (γεν 26/3/1970), ο οποίος αξιοποιεί στο έπακρο το σατιρικό υπόβαθρο της Σελήνης του στο Σκορπιό και την ανατρεπτικότητα των αντιθέσεων του Ουρανού με τον Ήλιο και τον Ερμή του (στον Κριό).

Φυσικά, για να ολοκληρωθεί με επιτυχία η προσπάθεια χρειάστηκε και η συνδρομή των πρωταγωνιστών που ο καθένας τους κουβαλάει τη δική του... τρέλα!

Με... κορυφαίο στους γενέθλιους χάρτες τους τον Ουρανό, δεν αφήνουν κανένα περιθώριο να υποψιαστούμε πως... δεν κάνουν για το ρόλο τους.




Ο «συγγραφέας» Κόλιν Φάρελ είναι Δίδυμος με Ωροσκόπο στον Αιγόκερω αλλά το μυστικό της «ψυχοπάθειας» του κρύβεται στο τετράγωνο του Άρη με τον Ουρανό στον 9ο οίκο.

Ο φίλος του «με τα θεματάκια», που κλέβει σκύλους, ο Σαμ Ρόκγουελ, είναι Σκορπιός αλλά έχει κι αυτός Άρη-Ουρανό (σύνοδο) και βέβαια το ότι ο Άρης του είναι στην Παρθένο, ένα ζώδιο που σχετίζεται άμεσα με τα ζώα, μόνο τυχαίο δεν μπορεί να θεωρηθεί.

Το συνεταιράκι του, ο «μη βίαιος» Κριός Κρίστοφερ Γουόκεν, αρκείται σε μια σύνοδο Σελήνης-Άρη στον Υδροχόο και ο ρόλος του «εγκεφαλικού cool ψυχοπαθή» του πάει γάντι!

Τον γκάνγκστερ που προσπαθεί να πάρει πίσω το σκύλο του, υποδύεται ο Γούντι Χάρελσον, Λέων με Άρη (που αλλού;) στην Παρθένο αλλά και μια «κρυφή» σύνοδο Άρη-Ουρανού.

Ο πέμπτος της τρελοπαρέας «αυτός με το κουνέλι», έχει επίσης τον Άρη του στην Παρθένο αλλά η «ψυχοπάθεια» του βγαίνει κατευθείαν από τη σύνοδο Σελήνης-Ουρανού στον Καρκίνο. Ο -κατά τα άλλα Τοξότης- Τομ Γουέητς, αγαπημένος τροβαδούρος της jazz-blues σκηνής, πέρα από την ιδιαίτερη φωνή του, μας έχει συνηθίσει και σε ιδιαίτερους ρόλους.

Την επτάδα συμπληρώνουν δύο κυρίες

Η Όλγα Κυριλένκο «γουστάρει τρελά τους ψυχοπαθείς», κάτι διόλου παράξενο αν αναλογιστούμε ότι είναι μια Σκορπιός με σύνοδο Ήλιου-Ουρανού και τον Άρη να τετραγωνίζει από το Λέοντα...

Τέλος, η «κυκλοθυμική» Άμπι Κόρνις ανήκει στο ζώδιο του Λέοντα, με την Ιχθυακή Σελήνη της όμως να είναι πολύ πιο αντιπροσωπευτική του ρόλου της. Παράλληλα δεν θα μπορούσε να μην έχει στον χάρτη της... καντάρια Ουρανού! Σε τετράγωνο με τον Ερμή και σε «κρυφή» σύνοδο με τον Άρη, πιστοποιεί για μια ακόμη φορά πως οι ηθοποιοί, οι σκηνοθέτες και γενικότερα οι δημιουργοί έχουν το δικό τους εναλλακτικό τρόπο για να «βγάζουν» το ωροσκόπιο τους.


*Αν μετά το σινεμά έχετε διάθεση για διάβασμα, ρίξτε μια ματιά εδώ.


©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved