Η δοκιμασία της Νέας Υόρκης: Μετά την Sandy, ο Dow Jones;

Έχοντας στην διάθεση μας το γενέθλιο ωροσκόπιο της Νέας Υόρκης*, μπορούμε να δούμε τα ουράνια σημάδια αυτής της τεράστιας δοκιμασίας για την πόλη και τους κατοίκους της

Η δοκιμασία της Νέας Υόρκης: Μετά την Sandy, ο Dow Jones;

Δραματικές στιγμές πέρασαν οι κάτοικοι της Νέας Υόρκης και γενικότερα των ανατολικών ΗΠΑ, με το πέρασμα του τυφώνα «Σάντυ», που σάρωσε τα πάντα στο πέρασμα του. Τρεις πυρηνικοί αντιδραστήρες διέκοψαν τη λειτουργία τους, ένα μεγάλο τμήμα της Νέας Υόρκης πλημμύρισε, ενώ ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσε η εικόνα ενός καρχαρία που «βγήκε βόλτα» στο γειτονικό Νιου Τζέρσεϊ. Εκτός όμως από τις υποδομές που επλήγησαν, υπήρξαν και δεκάδες θύματα που όσο περνούν οι ώρες ενδέχεται να αυξηθούν κι άλλο.

Όσον αφορά πάντως τους Έλληνες ομογενείς που ζουν στην περιοχή, μέχρι στιγμής τα νέα είναι καλά.

Πως όμως αποτυπώνονται όλα αυτά αστρολογικά;

Έχοντας στην διάθεση μας το γενέθλιο ωροσκόπιο της Νέας Υόρκης*, μπορούμε να δούμε τα ουράνια σημάδια αυτής της τεράστιας δοκιμασίας για την πόλη και τους κατοίκους της

new_york

Η Νέα Υόρκη ανήκει στο ζώδιο του Ταύρου και ο μητροπολιτικός ρόλος της φαίνεται κυρίως από την σύνοδο του Δία με τον Ποσειδώνα στον 4ο οίκο του ωροσκοπίου της.

Η πόλη-μύθος για τον δυτικό κόσμο και όχι μόνον, έχει επιπλέον τον Ωροσκόπο της στον Καρκίνο και το Μεσουράνημα της στον Κριό, δύο ενδείξεις που δικαιολογούν απόλυτα τον τίτλο μιας ξεχωριστής μητρόπολης.

Όσον αφορά την τωρινή δοκιμασία της, εκείνο που παρατηρεί κανείς είναι η θέση του Άρη στον Καρκίνο και τον 12ο οίκο, μια μάλλον σαφής αρχική ένδειξη για έναν κίνδυνο «πνιγμού» ή αλλιώς πλημμύρες που θα μπορούσαν να επιφέρουν ένα καίριο πλήγμα. Και το ότι ο διελαύνων Πλούτωνας συνεπικουρούμενος από τον Ουρανό, σχηματίζει αυτήν την περίοδο μια αντίθεση με τον συγκεκριμένο Άρη, δεν είναι και... για αστείο!

Ωστόσο, ο χρόνος προσβολής της πόλης και των υποδομών της, προκύπτει από την θέση του διελαύνοντα αστρικού Κρόνου, ο οποίος την ημέρα που «χτύπησε» η Σάντυ πάτησε στην ακμή του 4ου οίκου της Νέας Υόρκης (4ος οίκος: Κάτοικοι, υποδομές).

Η ακρίβεια μάλιστα της συνόδου Κρόνου-IC είναι... εκνευριστική, αφού τόσο ο πλανήτης, όσο και η ακμή είναι στις 8 και 53΄ του Ζυγού... ακριβώς!

Κι εδώ, πέρα από τη διάγνωση προκύπτει το θέμα της επερχόμενης... επιδρομής του Ουρανού, ο οποίος θα «πατήσει» στο Μεσουράνημα της πόλης στις 5 Απριλίου του 2013, συνεπικουρούμενος μάλιστα από τον Άρη που θα βρίσκεται επίσης στον Κριό.

Παρότι η πρώτη άμεση ερμηνεία αυτών των ενδείξεων μπορεί να προσανατολιστεί σε μια «φωτιά εξ ουρανού», η θέση του γενέθλιου Ουρανού (στον 2ο οίκο του ωροσκοπίου της Νέας Υόρκης και κυβερνήτης του 8ου), αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο για ένα διαφορετικού τύπου... αστροπελέκι που θα κτυπήσει την Wall Street!

Να σημειώσω βέβαια ότι η 5η Απριλίου είναι μια ενδεικτική ημερομηνία και δεν θα έχουμε απαραίτητα «κάτι» να την συνοδέψει. Μια πιο σωστή διατύπωση λοιπόν είναι το «περίπου την 5η Απριλίου», με τον χρόνο του «σοκ» να προσδιορίζεται και από άλλους δείκτες.

Ακόμη ο Ουρανός θα ξαναπεράσει από το MC της Νέας Υόρκης, το Δεκέμβριο του 2013 και τον Ιανουάριο του 2014, με τον Άρη και τον Πλούτωνα μάλιστα να τον συνοδεύουν «α λα μπρατσέτα» στους ουρανούς (σχηματίζουν ένα τ-τετράγωνο). Κι εκείνη η περίοδος δηλαδή είναι εξαιρετικά κρίσιμη για την πόλη που αποτελεί το σημείο αναφοράς του δυτικού κόσμου.

* Marc Penfield, "Horoscopes of the Western Hemisphere"

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved