Βρυξέλες-Η Σύνοδος των Φαρισαίων

Στην σύνοδο αυτή θα μας εκπροσωπήσει ο Πρωθυπουργός μας
Παπασταύρου Λίντα
Βρυξέλες-Η Σύνοδος των Φαρισαίων

από την Χριστίνα Δημοπούλου

Xristina Foto

Η Ελλάδα πάει στην σύνοδο κορυφής στις Βρυξέλες την 25η Μαρτίου 2011 και μιας και είναι και μεγάλη θρησκευτική εορτή καλό θα είναι ο Πρωθυπουργός μας να έχει και καμιά εικόνα της Παναγίας επάνω του γιατί πάει κάτω από δυσάρεστες εμπειρίες. Μάλλον τελικά ο ΓΑΠ πρέπει να έχει «καλό ποδαρικό» μιας και με το που άνοιξε πάρε-δώσε με το ΔΝΤ οι χώρες αρχίζουν να πέφτουν η μια μετά την άλλη στην αγκαλιά του.

Η κυβέρνηση της Πορτογαλίας «έπεσε» γιατί δεν πέρασαν τα μέτρα που είχε προτείνει. Προφανώς οι Πορτογάλοι είτε είναι πιο ξύπνιοι από εμάς, είτε νομίζουν πως το ΔΝΤ θα τους κάνει δώρο τα χρήματα.

Η Ελλάδα (με χάρτη αναφοράς 3/2/1830 12:00) πάει με το τον διελαύνοντα Πλούτωνα σε σύνοδο με τον Δία (τον γενέθλιο) ενεργοποιώντας την γενέθλια όψη τετραγώνου ανάμεσα στους δύο πλανήτες.

hellas_synodos

Ο προοδευμένος Ήλιος έχει ακριβέστατη όψη αντίθεσης με το Μεσουράνημα πράγμα που σημαίνει έναρξη ζητημάτων με την πατρίδα. Αν δούμε ότι η δέκατη μοίρα αντιστοιχεί στο δέκατο ζώδιο που είναι ο Αιγόκερως και καταλαμβάνει θέση στον 8ο και στον 9ο οίκο αντίστοιχα τότε έχουμε την ένδειξη πως η μοίρα και η τύχη της χώρας μας εναποτίθεται στους ξένους.

Ο Προοδευμένος Ωροσκόπος λέει κατά τον A.Carelli :

29-30 ΣΚΟΡΠΙΟΥ

Σύμβολο: ένα φίδι με πολύ μεγάλο κεφάλι. Η επιφυλακτικότητα, η σοφία και η ικανότητα στον υψηλότερο βαθμό, μπορούν να μετατραπούν στη θεμελιώδη αρετή της σύνεσης. Μπορεί όμως εύκολα να παρασυρθεί στην άνομη πονηριά, τη χαμερπή κολακεία και τη δηλητηριώδη επιβουλή.

Το άτομο θα εξασκεί ισχυρή επίδραση στο περιβάλλον του μέσω του λόγου του, ο οποίος θα τον καταστήσει ικανό να επιβληθεί με μεγάλη δεξιοτεχνία στους γύρω του, χωρίς να συναντήσει αντίσταση. Εάν συμβάλλουν κι άλλες όψεις, θα έχει μια μυστηριώδη ικανότητα να μετατρέπει οποιοδήποτε θέμα σε ότι τον συμφέρει, με πονηρούς ελιγμούς στη συζήτηση, έτσι ώστε οι αντίπαλοί του να σκάβουν μόνοι τους τον «λάκκο» τους, με εκφράσεις που βάζουν σε κίνδυνο τη θέση τους. Αυτή η ιδιότητα τον καθιστά πολύ επικίνδυνο, καθώς θα είναι πιθανότατα, ένας διπρόσωπος απατεώνας με δεινή γλώσσα. Το άτομο θα προσθέσει στις λεκτικές του ικανότητες και στην ηθική του ευλυγισία, ένα αληθινά πολεμικό πνεύμα και άλλες αρετές που θα τον βοηθήσουν να επιβιώσει σε καταστάσεις πολέμου. Μπορεί δηλαδή να χρησιμοποιεί εναλλακτικά λέξεις που συγκινούν, με επιθετικό τρόπο. Μ' αυτά τα χαρακτηριστικά, είναι φανερό ότι θα κάνει καριέρα στην πολιτική ή

τον στρατό. Ίσως φτάσει ακόμα και στον ηρωισμό, αλλά συχνότερα θα γίνεται δυσάρεστος, με όσους δεν βρίσκονται υπό την κυριαρχία του.

Σε πείσμα των ανωτέρω, οι προαναφερόμενες ιδιότητες έχουν τη δυνατότητα να εξιδανικευθούν. Δεν πρέπει να ξεχνά κανείς, ότι η μοίρα αυτή βρίσκεται κάτω από το σύμβολο του φιδιού, που η σημασία του είναι πολύ γνωστή στους μυημένους. Παράδειγμα: Ο στρατηγός Ντε Γκώλ (η μοίρα του Ήλιου).

Το προοδευμένο Μεσουράνημα είναι στην 8η μοίρα του Λέοντα .¨Έτσι κατά Carelli έχουμε:

08 - 09 ΛΕΟΝΤΑ: Κρίσιμη μοίρα. Ενδέκατος Σεληνιακός Κύκλος.

Σύμβολο: «Μια μεγάλη επίδειξη πυρομαχικών. Ρουκέτες, βόμβες και φωτοβολίδες, ξετυλίγουν τα εκθαμβωτικά σχέδιά τους στον ουρανό».

Αποδιδόμενες τάσεις: Φιλοσοφία, Ευγένεια, Ηγεσία, Ισορροπία.

Οργανικές ευαισθησίες: Αλκοολισμός, Αναιμία, Δυσκολίες.

Ερμηνεία: Η θετική πλευρά αυτής της επιρροής είναι η διακριτικότητα και η λεπτότητα. Ο άνθρωπος έχει συνείδηση της αξίας του, εμπιστοσύνη στον εαυτό του και εμπνέει τον σεβασμό των άλλων. Έχει ειλικρίνεια, μεγαλείο και κομψότητα.

Στην υπερβολή τους τα προτερήματα αυτά παρουσιάζονται σαν ελαττώματα. Θα δούμε τότε μια ματαιόδοξη αλαζονεία, ένα χαρακτήρα αντικοινωνικό και καταστροφικό, με τάση να ξεσπά σε παροξυσμούς θυμού. Υπάρχει μια τάση επίδειξης, μια ηλίθια λεπτολογία, μια φανταχτερή σπατάλη, μια έλλειψη εσωτερικότητας. Πολλά χρήματα θα γίνουν καπνός, το μόνιμο θα θυσιαστεί στο περαστικό, το χρήσιμο στο ευχάριστο, το περιεχόμενο στην εμφάνιση. Σε ιδιαίτερα άσχημο ωροσκόπιο, θα λείπει και η ειλικρίνεια και πρέπει να περιμένουμε πολύ δυσάρεστες εκπλήξεις. Συχνά, οι άνθρωποι με τονισμένη αυτή τη μοίρα ταξιδεύουν σε μακρινούς τόπους ή έχουν εντυπωσιακό τρόπο να μιλούν.

Παράλληλα, ο Ποσειδώνας (διελαύνων) είναι σε τετράγωνο με τον προοδευμένο Ωροσκόπο πράγμα που σημαίνει πως θα υπάρξει πολύ παρασκήνιο και MEGA-λη προπαγάνδα. Ο προοδευμένος Ποσειδώνας είναι σε σύνοδο με την ακμή του τρίτου οίκου. Όπως έλεγε και ο Καλίρης «κράτα ένα ψέμα για το τέλος».

Στην σύνοδο αυτή θα μας εκπροσωπήσει ο Πρωθυπουργός μας και οι αστρολογικές ενδείξεις στον χάρτη του δεν είναι και οι καλύτερες.

GAP_SYNODOS

Ο διελαύνων Πλούτωνας σε τετράγωνο με Κρόνο

Ο προοδευμένος Δίας σε τετράγωνο με τον Κρόνο

Άρα έχουμε τον διελαύνοντα Πλούτωνα με προοδευμένο Δία σε τετράγωνο με Κρόνο στα παρορμητικά.

Διελαύνων Δίας σε τετράγωνο με Ουρανό (γενέθλιο).

Προοδευμένη Αφροδίτη σε σύνοδο με Πλούτωνα.

Διελαύνων Κρόνος σε σύνοδο με Πλούτωνα (ηλιακό τόξο).

Διελαύνων Βόρειος Δεσμός σε σύνοδο με Ποσειδώνα

Οι ενδείξεις που υπάρχουν δεν είναι καθόλου καλές και ο Πρωθυπουργός θα έχει να δώσει σκληρές μάχες. Έχω όμως την αίσθηση πως ακόμη και αν περάσουν κάποιες θέσεις του (που είναι τρομερά δύσκολο) τελικά δεν θα επικυρωθούν στην πράξη είτε από τα κατά τόπους κοινοβούλια, είτε εξαιτίας των γενικότερων συγκυριών.

Αν προσέξετε οι περισσότερες όψεις γίνονται μεταξύ 8ης και 19ης μοίρας. Η 19η μοίρα είναι η μοίρα του «φαρισαίου», του ηθοποιού. Και η αντίθεση Βόρειου Δεσμού- Ποσειδώνα δεν είναι καλή γιατί σχετίζεται με υποσχέσεις και οικονομική κατάρρευση σε συλλογικό επίπεδο

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved