Γαλαξίας αστέρων και... ζωδίων στο 8ο φεστιβάλ Ποντιακών χορών

Ποντιακό γλέντι και όχι μόνον θα απολαύσουν οι τυχερές και οι τυχεροί που θα παρευρεθούν σήμερα (Σάββατο) το βράδυ στο κλειστό του Ο.Α.Κ.Α.

Γαλαξίας αστέρων και... ζωδίων στο 8ο φεστιβάλ Ποντιακών χορών

Η είσοδος είναι ελεύθερη και η έναρξη του φεστιβάλ είναι προγραμματισμένη για τις 19:00, ωστόσο με δεδομένες τις ομιλίες που συνήθως συνοδεύουν ανάλογες εκδηλώσεις, προλαβαίνετε να... χορέψετε ακόμη κι αν αργήσετε!

Ας δούμε όμως το αστρολογικό προφίλ κάποιων εκ των πρωταγωνιστών.

Ο Ζυγός, Γιώργος Νταλάρας, με «οδηγό» τον ενεργό γενέθλιο Ουρανό του στον Καρκίνο, θα είναι παρών σε μια ακόμη «ethnic» εκδήλωση, χωρίς μάλιστα να... τίθεται κάποιο θέμα αμοιβής. Μόνιμα στην κορυφή, τα τελευταία χρόνια έχει γίνει συχνά στόχος -δίκαια ή άδικα- για τις επιλογές του και αστρολογικά φαίνεται πως πηγαίνει... κόντρα στις προδιαγραφές του ζωδίου του, αφού συνήθως ένας Ζυγός πετυχαίνει να έλκει διαχρονικά συμπαθούντες από όλο το κοινωνικό φάσμα. Εδώ όμως είναι που «παίρνει κεφάλι» ο Σκορπιός! Έχοντας στον χάρτη του ένα μάλλον «βαρύ» σχήμα, με την Αφροδίτη του στο Σκορπιό να δέχεται τα «πυρά» του Πλούτωνα, ο Γιώργος Νταλάρας... χαμογελάει σπανιότερα από όσο θα έπρεπε!

Μαζί του η Λέαινα Σοφία Παπάζογλου, η οποία εκτός από την φωνητική συμβολή της, αναμένεται να προσθέσει πολλά στην λάμψη της εκδήλωσης.

Ουσιαστική θα είναι και η συνεισφορά του Χρήστου Κεμανετζίδη, ενός σχετικά «άγνωστου» στο ευρύ κοινό αλλά πανταχού παρόντα μουσικοσυνθέτη με λαμπρές περγαμηνές σε πολλά μουσικά είδη και φυσικά στους ποντιακούς χορούς.

Ο Chris K ανήκει στο ζώδιο των Διδύμων, βρίσκεται πίσω από πολλές μουσικές παραγωγές μεγάλων ονομάτων της Ελληνικής δισκογραφίας (από την αείμνηστη Ρ Σακελαρίου και τον Λ Πανταζή μέχρι την Α Βίσση και τον Γ Νταλάρα) και από ότι φαίνεται είναι διατεθειμένος να εξαντλήσει τα multi καλλιτεχνικά πλεονεκτήματα που του παρέχουν οι όψεις του γενέθλιου Ποσειδώνα του και ιδίως το εξάγωνο του με τον Δία.

Η παρουσίαση του φεστιβάλ, έχει -σοφά- ανατεθεί σε δύο εκπροσώπους «πολικών» ζωδίων, που συνήθως το ένα συμπληρώνει το άλλο. Έτσι η Κριός Πόπη Τσαπανίδου αναμένεται να δέσει αρμονικά με τον Ζυγό, Ιεροκλή Μιχαηλίδη.

Το φετινό φεστιβάλ όμως είναι αφιερωμένο εκτός των άλλων και στον Ποντιακό Ηγεμονικό Οίκο των Γαβράδων, με τον Κώστα Γαβρά να σκηνοθετεί όλη την παραγωγή.

Υδροχόος, με τους πλανήτες στον χάρτη του να είναι μοιρασμένοι στο Ηλιακό του ζώδιο και στην Παρθένο (5-4, το... σκορ!), ο Έλληνας σκηνοθέτης τυχαίνει να έχει το Δία του στην ίδια περίπου θέση με τον Χ Κεμανετζίδη, κάτι που προοιωνίζει μια κοινή μοίρα στο... ξεφάντωμα και την επιτυχία!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved