Η λίστα του ΣΔΟΕ: Ουδέν κρυπτόν υπό τον... Ουρανό!

Υπάρχουν πάμπολλες δημοσιεύσεις των τελευταίων μηνών στο astrology.gr για τις κοσμογονικές αλλαγές που αναμένεται να φέρει το τετράγωνο Ουρανού-Πλούτωνα με πιο πρόσφατη αυτήν της προηγούμενης Παρασκευής

Η λίστα του ΣΔΟΕ: Ουδέν κρυπτόν υπό τον... Ουρανό!

Βρε καλώς τα, τα παιδιά! Από τη στιγμή που δόθηκε στην δημοσιότητα η λίστα του ΣΔΟΕ με τα τρανταχτά ονόματα πολιτικών που φέρονται ως ύποπτοι παράνομου πλουτισμού, έχει αναστατωθεί το... σύμπαν. Φυσικά και προς αποφυγή κάθε παρεξηγήσεως, όλοι είναι αθώοι μέχρι αποδείξεως του εναντίου, ωστόσο φαίνεται πως οι κοσμικές δυνάμεις δεν αστειεύονται καθόλου και με αιχμή το δίδυμο Ουρανού-Πλούτωνα είναι αποφασισμένες να επιβάλουν την κάθαρση, ξετινάζοντας για τα καλά το «παλαιό» πολιτικό σύστημα.

Το τελευταίο τετράγωνο των δύο πλανητών, έγινε ακριβώς πάνω στο «καταραμένο» γενέθλιο τετράγωνο Δία-Πλούτωνα στο ωροσκόπιο της Ελλάδος, το οποίο και φωτογραφίζει την διαπλοκή πολιτικών και οικονομικών συμφερόντων, που τυραννά την χώρα από καταβολής της.

Ο Δίας στον Αιγόκερω και τον 8ο οίκο (οικονομικά, δάνεια) φέρνει τα «πακέτα» και ο Πλούτωνας στον Κριό και τον 11ο οίκο (πολιτική, πολιτικοί) τα... ενστερνίζεται, αφήνοντας ενίοτε και μερικά ψιχία για τους «μαζί τα φάγαμε».

Αν όμως ο Πλούτωνας έχει άμεση σχέση με τις υπόγειες διαδρομές των μεγάλων κεφαλαίων, ο Ουρανός είναι εκείνος που... τρελαίνεται να τις ξεσκεπάζει. Και αυτήν την περίοδο, όντας πάνω στον γενέθλιο Πλούτωνα της Ελλάδος, έδωσε το σύνθημα για το πανηγύρι των αποκαλύψεων, που συν τω χρόνω θα θέσουν τις βάσεις και για μια νέα πολιτική αλλά και οικονομική πραγματικότητα.

Έτσι, από την Πέμπτη το βράδυ, με την σύμπραξη του Ήλιου που ως transit βοήθησε να «δέσει το γλυκό», βγήκαν στο φως συγκεκριμένα στοιχεία, κάνοντας πολλούς να αναφωνήσουν ξανά το περίφημο «ο κύβος ερρίφθη».

Και για να μην πουν κάποιοι ότι «καλά μας τα λέτε τώρα αλλά που είναι η πρόβλεψη;» δεν έχουμε παρά να παραθέσουμε τις εκτιμήσεις για το «άρωμα» των ημερών, έτσι όπως γράφτηκαν στα «SOS της εβδομάδας» της περασμένης Παρασκευής:

«Την Παρασκευή, ο Ήλιος σχηματίζει μια αντίθεση με τον Ουρανό και στο «καπάκι» ένα τετράγωνο με τον Πλούτωνα (το Σάββατο). Έχουμε δηλαδή ένα ακόμη επεισόδιο στο σήριαλ «ο Ουρανός σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα» και από αυτήν την άποψη οι ημέρες προσφέρονται περισσότερο για ξεκαθαρίσματα, στροφές 180 μοιρών και απαλλαγή από δεσμεύσεις, παρά για το κτίσιμο μιας νέας κατάστασης.

Main stream: Αλλαγή, αναθεώρηση. Αποτίναξη ενός ζυγού. Έρευνα, αποκάλυψη. Εξάρθρωση κυκλώματος. Οφέλη από ζημιές άλλων. Τεχνικές εργασίες σε βάθος.

Γκρέμισμα ερειπίων. Αρχαία ευρήματα, επιστημονικές ανακαλύψεις. Νέος προϊστάμενος.»

Και για τους πλέον... άπιστους Θωμάδες, υπάρχουν βέβαια οι πάμπολλες δημοσιεύσεις των τελευταίων μηνών στο astrology.gr για τις κοσμογονικές αλλαγές που αναμένεται να φέρει το τετράγωνο Ουρανού-Πλούτωνα. Γιατί η Πολιτική Αστρολογία και θέλει και μπορεί να διαβλέπει τα μελλούμενα.

Αυτό που απομένει πλέον είναι το να προχωρήσουν οι έρευνες, διαχωρίζοντας τα «πρόβατα» από τα ερίφια. Και για όσες ή όσους ανησυχούν πως το πράγμα θα σταματήσει ως συνήθως στις εντυπώσεις, δεν έχουμε παρά να τους ενημερώσουμε ότι ο Ουρανός θα ξαναβρεθεί στην ίδια θέση τον Φεβρουάριο του 2013, ενώ μέσα στην ίδια χρονιά είναι «προγραμματισμένα» δύο ακόμη τετράγωνα με τον Πλούτωνα, πολύ κοντά στην διακεκαυμένη ζώνη του γενέθλιου «Ελληνικού» τετραγώνου Δία-Πλούτωνα.

Να είμαστε καλά δηλαδή για να ζήσουμε την αποκαθήλωση την ταφή αλλά και την ανάσταση ενός πολιτικού συστήματος που μέχρι χθες κατείχε επάξια μια από τις πρώτες θέσεις στην παγκόσμια λίστα της διαφθοράς.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved