QF 32-Μια επικίνδυνη πτήση

Άγιο είχαν οι επιβάτες της πτήσης 32 από το Λονδίνο προς το Σϊδνεϊ. Το airbus 380
Παπασταύρου Λίντα

από το Γ. Ριζόπουλο

Άγιο είχαν οι επιβάτες της πτήσης 32 από το Λονδίνο προς το Σϊδνεϊ. Το airbus 380 με 459 επιβάτες αναχώρησε από το Χήθροου στις 11:16 το μεσημέρι της Τρίτης* κάτω από πολύ επικίνδυνες συνθήκες. Και βέβαια δεν αναφέρομαι σε κάποιου είδους καιρικά φαινόμενα αλλά στο ωροσκόπιο της απογείωσης που ...τα είχε όλα.

Ο Ωροσκόπος στον Τοξότη σχηματίζει ένα ακριβές τετράγωνο με τον Ουρανό, ενώ ως αστρικός πέφτει πάνω στον Άρη. Παράλληλα η σύνοδος του αστρικού Μεσουρανήματος με τον Κρόνο στον 9ο οίκο υποδεικνύει αν μη τι άλλο καθυστερήσεις και προβλήματα.
Το τετράγωνο του αστρικού Ουρανού με τον τροπικό Άρη-μια όψη εξαιρετικά επισφαλή για κάθε είδους πτήσεις-είναι η πιο κρίσιμη ένδειξη όσον αφορά την έκρηξη που κατέστρεψε τον έναν από τους κινητήρες του αεροσκάφους και βέβαια το κακό θα μπορούσε να πάρει ακόμη μεγαλύτερες διαστάσεις. Τυπικά, οι καλές όψεις του ωροσκόπου με το Δία και τον Ποσειδώνα (εξάγωνα) αλλά και η ακριβής σύνοδος της Αφροδίτης με το Μεσουράνημα, δείχνουν να είναι οι κύριες αιτίες που δεν θρηνήσαμε θύματα αλλά η εκτίμηση μου είναι ότι αν υπήρχαν καταστροφικές ενδείξεις στο γενέθλιο χάρτη είτε της Qantas, είτε της Αυστραλίας, η εξέλιξη θα ήταν πολύ διαφορετική.
Τελικά οι αρχικές φήμες για συντριβή του αεροσκάφους ευτυχώς δεν επιβεβαιώθηκαν αλλά να δούμε πότε ο προγραμματισμός πτήσεων ανά τον κόσμο θα γίνεται και με τη συνδρομή αστρολόγου...

*Πηγή: Qantas.com Flifgt 32 status



©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved