Η επίθεση στην Λιβύη-Καλά ξεμπερδέματα...

Ποτέ μην διακόπτεις τον εχθρό σου τη στιγμή που κάνει το λάθος (Ναπολέων)
Παπασταύρου Λίντα
Η επίθεση στην Λιβύη-Καλά ξεμπερδέματα...

από τον Karl Heinz Ottinger



Karl Heinz Ottinger


Τελικά όπως είχαμε γράψει και στο άρθρο μας "Ο Ουρανός στον Κριό-Ένας κόσμος σε κίνηση" ο Ουρανός ήταν “συνεπής” στο ραντεβού του. Η επίθεση στην Λιβύη μάλλον την προκάλεσε από μόνος του ο Καντάφι μιας και ήταν ιδιαίτερα εριστικός και πίστευε όπως και η πλειονότητα των Ισλαμιστών πως ο Αλλάχ θα τους σώσει. Όσο και αν βάλει ο Αλλάχ το χέρι του τους πυραύλους και τα stealth πως θα τα καταρρίψει;

Αιγόκερως με Ωροσκόπο στην Παρθένο ως χώρα η Λιβύη (με το ωροσκόπιο του 1951) γεύεται τα «καλά» του διελαύνοντα Πλούτωνα από τον 4ο οίκο, του Ουρανού από τον 7ο αλλά και τις συνέπειες της διέλευσης του Κρόνου πάνω από τη γενέθλια σύνοδο Άρη-Κρόνου στο Ζυγό, η οποία τετραγωνίζεται από τον Ουρανό στον Καρκίνο.

Σκληρές και απρόβλεπτες οι συνέπειες ενός τέτοιου σχηματισμού...


libya

Ο Νίτσε είχε πει “Αυτός που ζει από τη μάχη με έναν εχθρό, έχει προσωπικό συμφέρον να διατηρήσει τον εχθρό του ζωντανό. “ Αυτό ουσιαστικά συμβαίνει . Υπάρχει ποτέ στην Ιστορία τουλάχιστον του 20ου αιώνα όπου υπάρχει παρατεταμένη κρίση και δεν υπάρχει ένας πόλεμος; Μάλλον όχι. Έτσι αυτοί οι καλοί άνθρωποι άφησαν έναν μανιακό να κατασφάζει και μετά από ένα μήνα πήραν μπροστά να επιτεθούν πολεμικά εις το όνομα της Παγκόσμιας Ειρήνης ή μάλλον επειδή ο γιος του Καντάφι έθιξε τον Σαρκοζί. Πάλι καλά που ο πόλεμος δεν έγινε με αφορμή την απαγωγή της ωραίας Κάρλα Μπρούνι....

Όταν μπαίνεις σε ένα πόλεμο πότε δεν ξέρεις τι μπορεί να σε περιμένει. Και αυτός ο βομβαρδισμός εξ αποστάσεως ίσως και να λέει πολλά. Στην πραγματικότητα για μια ακόμη φορά βλέπουμε μια long-life διαφήμιση της πραμάτειας της πολεμικής βιομηχανίας. Και έτσι θα μπουν θα βάλουν επάνω τους “δικούς” τους θα πάρουν τα πετρέλαια τους θα ανοικοδομήσουν τις πόλεις και το στρατό τους και τελικά θα κάνουν ένα είδος reboot στις Οικονομίες τους.

Ασφαλώς ανάλογης τύχης δεν έτυχε για παράδειγμα το Ισραήλ που μέχρι και βόμβες φωσφόρου χρησιμοποίησε για την «εκκαθάριση των Παλαιστίνιων αλλά ούτε και η Τουρκία μετά την κατάληψη και τις βαρβαρότητες στην Κύπρο. Ανθρωπισμός κατ’ επιλογή, ως συνήθως...

Τώρα η Ελλάδα με την οικονομική στενότητα που έχει πως ξοδεύει 1 εκατομμύριο € την ήμερα για την επιχείρηση κατά του Καντάφι; Θα μας τα δώσει η Μέρκελ ή ο Σαρκοζί; Η μήπως πρόκειται να πάρουμε bonus καμιά εκατοστή πετρελαιοπηγές; Στην πολιτική δεν υπάρχουν φιλίες παρά μόνον η εξαργύρωση των «καλών υπηρεσιών» και στην περίπτωση μας από ότι φαίνεται θα πάρουμε -για να μην πω τι άλλο- ένα φιλικό κτύπημα στην πλάτη του τύπου «γεια σου ρε Γιώργο καραμπουζουκλή!».

Η έναρξη της Επίθεσης

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία που έχουμε στην διάθεση μας η έναρξη των βομβαρδισμών έγινε στις 18:47, ώρα Λιβύης. Ας δούμε τους “χρησμούς» που βγάζουν οι εξισώσεις της Uranian.

Aries Point=Αρης /Admetos

Κατάρρευση του χρηματιστήριου. Πτώχευση. Χρεοκοπία. Γενική πίεση.

Ωροσκόπος= Hades=Aries Point/Σελήνη=Κρόνος/Apollon=Ήλιος/Hades =Ποσειδώνας/Apollon

Παρακολούθηση σεμιναρίων-μαθημάτων-διαλέξεων. Ρήξεις και “διαρροές” σε μια συνεργασία. Κατάχρηση ή εξαπάτηση. Ένα άλλο συμβάν θα φέρει στο φως τα κίνητρα. Ένας

λαός σε ένδεια. Προβλήματα με το αναπνευστικό. Βίαιη συμπεριφορά. Χημική επιστήμη. Ατμοί, αέρια, δυσοσμία.

Zeus=Ερμής /Admetos= Δίας /Κρόνος

Το έργο για να επιτύχει κάποιος δυσκολεύει. Λήψη της κυριότητας και επικαρπίας μιας κληρονομιάς. Κάψιμο των κτηρίων

Vulcanus=Αφροδίτη/Ουρανός=Ερμής/Cupido= ASC/Πλούτωνας = Μεσουράνημα/Πλούτωνας= Πλούτωνας /Hades= Ερμής /Άρης

Κάνοντας επίδειξη ισχύος. Διατάγματα αλλά και διαφωνίες. Σημαντικές αλλαγές σε επίπεδα τροφοδοσίας και ανεφοδιασμού. Ραγδαία επιδείνωση της κατάστασης. Εντυπωσιακές ομιλίες.

Admetos = Πλούτωνας/Zeus=Αφροδίτη /Κρόνος=Ερμής /Κρόνος

Αγώνας κάτω από δύσκολες καταστάσεις. Εμπιστοσύνη και επαφές με λίγους. Φιλοσοφώντας και “ζυγίζοντας” κάποια πράγματα.

Δύσκολα τα πράγματα για τον Λιβυκό λαό και τον Καντάφι. Το ζήτημα είναι να μην χρησιμοποιηθούν όπλα που ....δεν πρέπει (πχ βιολογικά). Πάντως και ο Πρωθυπουργός μας διεκδικεί και μια παγκόσμια πρωτοτυπία. Ο Δίδυμος πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς επιτίθεται (έμμεσα) σε ένα άλλο μέλος της σοσιαλιστικής διεθνούς, επίσης Δίδυμο.

Το κακό όμως με τον πόλεμο είναι πως εμπλέκεσαι εύκολα αλλά ξεμπλέκεις δύσκολα.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved