Ερωτικά – και όχι μόνο…

Με άκρως καλοκαιρινή διάθεση, η νέα στήλη του blog της astroQueen, Μπέλλας Κυδωνάκη, θα σας… ταξιδέψει!

Ερωτικά – και όχι μόνο…

Μια νέα κοσμική αστρολογική στήλη ξεκινά από σήμερα στο Astrology.gr. Ο τίτλος της είναι «Ερωτικά – και όχι μόνο» και προϊδεάζει για την θεματολογία που σκοπεύει να φιλοξενήσει.

Οι έρωτες των επωνύμων θα έχουν βέβαια τον πρώτο λόγο. Η αρχή γίνεται σήμερα με την ωραία Ελένη της ελληνικής showbiz και την πολυσυζητημένη σχέση της με τον Ματέο Παντζόπουλο: Είναι καρμική σχέση ή έρωτας με την πρώτη ματιά; Η απάντηση εδώ

Η στήλη που θα φιλοξενεί και φωτογραφίες από το Panorama Press, θα εναλλάσσεται με την έτερη στήλη του blog μας με τίτλο "Αστρολογία για Αρχαρίους". Κι επειδή η επικαιρότητα δεν έχει μόνο έρωτες, θα ασχολείται και με την πολιτική (που μας αφορά πια όλους, θέλοντας και μη), αλλά και με άλλα θέματα, πιο ανάλαφρα, από όσα απασχολούν καθημερινά την επικαιρότητα.

Η astroQueen μας εξηγεί το σκεπτικό της:

«Επειδή είναι καλοκαίρι τώρα και το μυαλό μας έχει ανάγκη να παιχνιδίσει και να ξεχαστεί για λίγο θα σταματήσουμε τα μαθήματα της Αστρολογίας γιατί έχουμε ανάγκη από ξεκούραση.

Καλό είναι να γίνουμε και πάλι παιδιά και να αφεθούμε στις ακτίνες του Ηλίου και στα κύματα της θάλασσας. Η στήλη μας θα γίνει πιο ανάλαφρη για να ανταμείψει τους μαθητές της.

Να περνάτε όμορφα όπου και να είσαστε.

Με αγάπη Μπέλλα Κυδωνάκη»

Φυσικά, εκτός από τα ...κοσμικά των άστρων, συνεχίζονται κανονικά τα "Μυστικά των Άστρων", δηλαδή οι επιτυχημένες ημερήσιες προβλέψεις με τη ματιά της Μπέλλας Κυδωνάκη, καθώς επίσης και η πολυδιαβασμένη στήλη "Πορεία προς το Φως", με το αφιέρωμα στους Αγγέλους που μπορούμε να επικαλεστούμε για να βελτιώσουμε τη ζωή μας.

Καλό καλοκαίρι να έχουμε!

Πηγή φωτογραφίας: Panorama Press

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved