Χρηματιστήριο-Παγκόσμιοι κραδασμοί εν όψει

Ένα προηγούμενο tete a tete Ουρανού-Πλούτωνα

Παπασταύρου Λίντα
Χρηματιστήριο-Παγκόσμιοι κραδασμοί εν όψει

από τον Karl Heinz Ottinger



Karl Heinz Ottinger


Στο Ναό της πίστης, στην Εκκλησία και στο ναό του χρήματος, στο Χρηματιστήριο, ο προσερχόμενος επιβάλλεται να κάνει την ίδια κίνηση. Τον σταυρό του!

Ουρανός–Hades και ο Πλούτωνας ...βοηθός

Το Χρηματιστήριο είναι ένα επενδυτικό «σπορ» που συμβάλει στην στήριξη της οικονομίας, στην διατήρηση σε υψηλά επίπεδα της πίεσης αλλά και στην ικανότητα των ολίγων να ζουν εις βάρος των πολλών. Δεν είναι λίγες οι φορές όπου η απληστία κάνει των επενδυτή μετά από λίγο καιρό να κάνει αέρα με τα χαρτιά ή να πουλάει όσο-όσο για να μην μεγαλύτερες απώλειες.

Η εμπειρία από φίλους και γνωστούς μου λέει πως εάν έχεις ένα μυστικό, μια «πληροφορία» καλό θα είναι να την «ψάχνεις» με όσα μέσα διαθέτεις για να μην βρεθείς σαν τον Βέγγο που έκλαιγε τα λεφτά του γιατί του βγήκε «μουλάρι» ο Αστραχάν...

Πολλές φορές οι αναλυτές αναλύουν τα διαγράμματα με βάση τις προσδοκίες τους ή ακόμα και τις ενδόμυχες σκέψεις. Κατά την γνώμη μου η ιστορία κάνει κύκλους και ομοίως οι πλανητικοί κύκλοι φέρνουν κάποια αποτελέσματα όπου έχουν συμβεί σε αντίστοιχη πλανητική θέση και στο παρελθόν.

Ο Ουρανός με την είσοδο του στο ζώδιο του Κριού (όπως έχουμε γράψει και σε προηγούμενο άρθρο) ουσιαστικά φέρνει στην επιφάνεια παθογένειες και αδυναμίες. Αυτές οι παθογένειες και οι αδυναμίες φέρνει με ξαφνικά γεγονότα Και τις κάνει «χτυπητές» ή τις δημοσιοποιεί με ξαφνικά γεγονότα.

Ήδη ο Ουρανός και ο Πλούτωνας ισοπέδωσαν την Ιαπωνία γκρεμίζοντας το όλο «οικονομικό θαύμα».

Ως μέτρο σύγκρισης πήρα τον χάρτη της Συνταγματικής Αναθεώρησης (28 Απριλίου 1952 22:30 στο Τόκιο).

Untitled_54_copy

Ο Transit Ουρανός μέσα από τον 3ο οίκο (κυβερνήτης του 2ου δηλαδή των οικονομικών) σε τετράγωνο με τον Ωροσκόπο και την Σελήνη.

Ο Πλούτωνας του 11ου μέσα από τον 1ο οίκο σε τετράγωνο με τον Κρόνο.

Υπό το πρίσμα της Uranian έχουμε την εξίσωση Ουρανός=Aries Point/Admetos, η οποία δίνει ως ερμηνεία: Ένα γεγονός που σχετίζεται με μια συντριβή (κυριολεκτικά ή μεταφορικά).

Παράλληλα έχουμε: Hade=Zeus/Kronos=Αφροδίτη/Άρης=Aries Point /Ποσειδώνας

Καταστροφές πυρκαγιάς. Υπεράνθρωπες προσπάθειες να σταματήσω κάτι. Κακοτυχία. Μόλυνση των υδάτων. Μόλυνση του υδροφόρου ορίζοντα. Θύελλες. Κατάθλιψη. Ασθένειες αίματος. Πλημμύρα.

Όπως αντιλαμβάνεστε αυτό το συμβάν σε μια τόσο παραγωγική χώρα και σε συνδυασμό με τις οποίες αποζημιώσεις και έργα ανοικοδόμησης θα έχει επιπτώσεις σε παγκόσμιο επίπεδο.

Ας περάσουμε τώρα στα δικά μας….

Σας παραθέτω τους χάρτες σε τετραπλή σύνθεση με σειρά εμφάνισης από μέσα προς τα έξω: ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ, ALPHA BANK, ΕΜΠΟΡΙΚΗ, ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.

METOXES

Τα κόκκινα βέλη που βλέπετε είναι τα τετράγωνα που έχει να κάνει ο Ουρανός μέχρι το τέλος του 2012. Όμως οι ιδιαίτερα «καυτές» περίοδοι είναι μεταξύ 13/6/2011 έως και μέσα Σεπτεμβρίου 2011 όπου ο Ουρανός οριακά έχει το πρώτο πλανητικό tete a tete με τον Πλούτωνα. Αξίζει δε να σημειωθεί πως υπάρχει κι η συμμετοχή της Ηλιακής έκλειψης στην ένατη μοίρα των παρορμητικών.

Δείχνει πως είναι μια περίοδος σημαντικών αποφάσεων μιας και με βάση το χάρτη της Ελλάδας η έκλειψη θα ενεργοποιήσει (ξανά) τον άξονα των Οικονομικών (οίκοι 2 και 8). Ενδεχομένως τα stress test να δείχνουν πως αντέχουν οι τράπεζες, το Χ.Α.Α όμως θα αντέξει;

Η προηγούμενη έκλειψη με βάση τον Μετωνικό κύκλο έγινε στις 11/7/1991.

Τότε είχαμε την έκρηξη του ηφαιστείου Πινατούμπο (800 νεκροί), ενώ υπεγράφη και η συμφωνία για πυρηνικό έλεγχο μεταξύ της Ρωσίας και των ΗΠΑ (συμφωνία START-1) .

Ένα προηγούμενο tete a tete Ουρανού-Πλούτωνα (πάλι τετράγωνο) είχαμε το 1933 όταν ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Roosevelt στις 6 Μαρτίου για να αντιμετωπίσει την κρίση κήρυξε την Bank Holiday (δηλαδή διακοπές ...με το ζόρι), έκλεισε όλες τις τράπεζες και πάγωσε όλες τις πιστωτικές κινήσεις.

Τι πάει να συμβεί σε παγκόσμιο επίπεδο

Με την είσοδο του Hades στον Καρκίνο (ή στην μηδενική των παρορμητικών για να μιλάμε πιο σωστά) σχηματίζετε η εξίσωση Aries point=Hades /Admetos

Σταμάτημα. Διακοπή. Θάνατος. Το τέλος. Γενική έλλειψη πρώτων υλών. Απαισιοδοξία. Οικονομική κατάρρευση. (Σημείωση: Δεν αποκλείεται να συμβεί και άλλο δεινό σε παγκόσμιο επίπεδο.)

Kronos=Aries Point/Zeus=Aries point/Admetos

Κυβερνητικές διαμάχες-μετατόπιση των ευθυνών. Μια νέα αρχή. Πάλι από την αρχή!

Vulcanus=Πλούτωνας /Hades

Μια κακοτυχία. Όλα πηγαίνουν στραβά. Πηγαίνοντας κάτω με γρήγορο ρυθμό, με γιγαντιαίους διασκελισμούς. Ραγδαία επιδείνωση της κατάστασης.

Wall Street & Down Jones

New York Stock Exchange (NYSE)

Aries Point=Σελήνη/Κρόνος=Aries Point/ Kronos=Κρόνος/Zeus

Απώλεια Φήμης. Κατακραυγή. Κυβερνήσεις. Μεγάλες δυνάμεις, έθνη και κυβερνήσεις. Σημαντικά γεγονότα. Άτομα με μεγάλη ισχύ. Προβλήματα με μηχανές. Παύση και εμπλοκή.

Αυτές ήταν οι γενέθλιες εξισώσεις, που περιγράφουν ακριβώς τι είναι η Wall Street. Δείτε τα προοδευμένα σε σχέση πάντα με την μηδενική μοίρα των παρορμητικών.:

New York Stock Exchange (NYSE)

Aries Point=Hades/ Zeus=Βόρειος Δεσμός /Admetos=Σελήνη/Hades

Απεργίες. Βρώμικες και ανήθικες ενέργειες. Καταστολή των ελευθεριών. Φτώχεια. Πρόβλημα με φυλακές.

Και προσθέστε στις εξισώσεις Ουρανό και Hades:

Aries Point=Σελήνη/Κρόνος=Aries Point/Kronos=Κρόνος/Zeus (γενέθλιος)=Hades/Zeus=Βόρειος Δεσμός/Admetos=Σελήνη/Hades (προοδευμένος)=Ουρανός=Hades

Θλίψη στο πλήθος. Τεχνικό Επιμελητήριο. Μηχανικοί και Πραγματογνώμονες τεχνικοί. Ρήξη.

Αλυσιδωτή αντίδραση. Πολεμικές προετοιμασίες. Ο πόλεμος ξεσπά ξαφνικά. Η έναρξη μιας μεγάλης καταστρεπτικής πυρκαγιάς. Δοκιμάζοντας μια δυσάρεστη έκπληξη. Ξαφνικό γεγονός -βάσανο και ζημιά. Έλλειψη αλλά και φτώχεια προϊόν ξεροκεφαλιάς.

Χάρτης μετοχής της Εθνικής Τραπέζης

Hades=Ήλιος/Cupido=Aries Point/Ωροσκόπος=Ερμής/Αφροδίτη=Δίας/Ουρανός =Σελήνη /Ερμής= Μεσουράνημα/Zeus=Zeus/Kronos (γενέθλιος)=Βόρειος Δεσμός/Hades=Άρης/Δίας=Πλούτωνας /Hades

Μικρά περιθώρια κέρδους. Ζωή κάτω από δύσκολες ή άθλιες συνθήκες. Περίθαλψη αρρώστων και ασθενών. Προτίμηση για διαμάντια-πολύτιμους λίθους. Τύχη και κέρδη από χρυσό, πλατίνα και διαμάντια. Ανάγκη και προθυμία για να βοηθήσει τα ασθενή άτομα. Καταστροφές μέσω πυρκαγιάς. Μια καταστροφή που έστω και από μακριά μου έχει συνέπειες. Παρακμή. Απώλειες.

ΤΕΛΟΣ Α΄ΜΕΡΟΥΣ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved