ΠΑΟΚ Vs ΑΕΚ-Δικέφαλοι διψασμένοι για κούπα

Ίσως η τακτική παίξει μεγάλο ρόλο αλλά σε τέτοια ζητήματα
Παπασταύρου Λίντα
ΠΑΟΚ Vs ΑΕΚ-Δικέφαλοι διψασμένοι για κούπα

από τον Karl Heinz Ottinger

Karl Heinz Ottinger

Που πας με ρόμβο …Μάρτη μήνα στην Τούμπα;

Στο ίδιο έργο θεατές λοιπόν και η ΑΕΚ μετά το εκκωφαντικό 4-0 στο ΟΑΚΑ επί του ελλιπέστατου ΠΑΟΚ ανεβαίνει για Τούμπα μεριά να παίξει για μια θέση στο τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος. Τι μπορεί όμως να «παιχτεί» στην Τούμπα;

Τα υπέρ και τα κατά στον ρόμβο

Ο Χιμένεθ θα αξιοποιήσει με δυο κόφτες μπροστά του τον Ντιόπ ο οποίος δεν θα χρειαστεί να κάνει ιδιαίτερα τρεξίματα κρατώντας τον μέσα στο παιχνίδι ζεστό αλλά όχι κουρασμένο. Διότι ο Ντιόπ έχει να τα βρει με την φυσική κατάσταση από τότε που έτρεχε για να πάει με τα πόδια στο σχολείο στην δίπλα πόλη. Με την προϋπόθεση πως ο Μάκος με τον Μίτσελ δεν έχουν μείνει στο 4- 0 και στο γκολ που έβαλε στον Καρνέζη αντίστοιχα.

Ο Γκερέϊρο από ότι είδα στο διάγραμμα του onsports.gr, ευτυχώς για την ΑΕΚ θα παίξει οργανωτής πίσω από Μπλάνκο και Σκόκο γιατί εάν τον έβαζε ως αμυντικό χαφ να φυλάει και να κόβει την ανάπτυξη του ΠΑΟΚ θα έβρισκαν τον Βιτόλο να πίνει καφέ στα δίχτυα του Σαχά. Όμως έχει γλυκό πόδι. Εντάξει μην περιμένεις να είναι και ο Χavi αλλά την δουλειά του την κάνει. Ο Σκόκο έχει την τρίπλα την υδραυλική μιας και τα γόνατα του και οι κλειδώσεις του έχουν λάδι 10αρακι για τα σασμάν αλλά δεν βλέπει και τόσο γήπεδο. Ο Μπλάνκο μπορεί μπάλα να μην ξέρει αλλά την μπάλα στο πλεχτό την στέλνει.

Ο ΠΑΟΚ από την άλλη δεν θα παρουσιάσει πρόσωπο 4-0 αλλά ΟΑΚΑ. Ο Βιτόλο με τον Γκαρσία «δένουν» το κέντρο μιας και αν επιχειρήσει κανείς να «σολάρει» δεν το ‘χει σε τίποτα ο Γκαρσία να του σκάσει κανένα επικό τάκλιν και να συνεχίσει την καριέρα του τηλεσχολιαστής στην ΝΕΤ με τον Πουρουπούπου . Η ανάπτυξη σε πρώτο χρόνο ξεκινά από τον Βλάνταν Ιβιτς που μπορεί να είναι πιο αργός και από την περιφορά της λιτανείας της Αγίας Μαρκέλλας στην Χίο αλλά το τόπι το ξέρει σε αντίθεση με τους κατ’ ευφημισμόν Έλληνες χαφ που οι περισσότεροι δεν χτυπούν ούτε τρόλεϊ με την μπάλα. Μόλις η μπάλα φτάσει στα πλάγια ο ρόμβος αρχίζει να ρετάρει μιας και από την μια πλευρά ο Σαλπιγγίδης θα κάνει ρωμαϊκά όργια ενώ ο φιλότιμος Γεωργέας θα πρέπει να έχει στον πάγκο κάνα δυο χαπάκια δραμαμίνης για την ναυτία γιατί από το πάνω- κάτω και τα μπασίματα του Βιερίνια θα έχει τάσεις προς έμετο.

This is Toumpa!

Ίσως η τακτική παίξει μεγάλο ρόλο αλλά σε τέτοια ζητήματα σε μια τέτοια έδρα μετράνε η ψυχολογία, το πάθος και η πίστη. Ο Χιμένεθ (αν και ΠΑΟΚ που είμαι προσπαθώ να είμαι αντικειμενικός) από πάγκο δεν βλέπει γήπεδο. Ο Χιμένεθ πρέπει να έχει καρμικούς δεσμούς με τον Stevie Wonder μιας και όσο βλέπει ο συμπαθής Stevie άλλο τόσο βλέπει γήπεδο και ο Μανόλο. Καλύτερα να παίξει προπονητής ο Matthias ο γκόμενος της Πάττυ που είναι τραυματίας αλλά ξέρει μπάλα. Από την άλλη ο Μάκης Χάβος ήρθε με συνδρομή του ΟΑΕΔ και έμεινε μόνιμα γιατί με τα οικονομικά που έχουμε θα πάρουμε για Coach τον Διονύση Μακρή που είναι και τρελό (Μ)ΠΑΟΚΙ.

Μάκης Χάβος (σημείο της επικράτησης)=Zeus / Kronos = Cupido/Αpollon= Δίας /Πλούτωνας = Πλούτωνας /Admetos = Kronos /Vulcanus = ΑΡΗΣ =Zeus /Apollon:

Ισχυρή δημιουργία. Βοήθεια από τον άρχοντα ή το Κράτος (εν προκειμένη περίπτωση ίσως από τον διαιτητή). Επέκταση. Φήμη και δόξα. Μια αλλαγή ή ένας μετασχηματισμός (προφανώς συστήματος) φέρνει τα πάνω κάτω. Η ακινητοποίηση. Μεγάλη δύναμη. Διαιτησία. Σωστή εφαρμογή της θεωρίας.

Manolo Himeneth (σημείο της επικράτησης= Ποσειδώνας /Πλούτωνας= Δίας /Admetos= Ήλιος /Vulcanus= Άρης /Cupido=Αφροδίτη/Hades=Aries Point/Κρόνος =Ποσειδώνας /Cupido

Εσωτερικές αλλαγές που δεν γίνονται αντιληπτές. Χαμένες ευκαιρίες. Χάνοντας αυτά που θεωρώ σίγουρα και κεκτημένα. Επεισόδια. Οικονομικά ζητήματα. Αποτυχία.

Έχω την αίσθηση πως η πλάστιγγα γέρνει πως ΠΑΟΚ μεριά. Εύχομαι να γίνει ένας ωραίος αγώνας και τέλος να νικήσει το ποδόσφαιρο.

Επισημαίνω την επισφάλεια της πρόβλεψης λόγω ελλείψεως στοιχείων (ώρα γέννησης ) των προπονητών.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved