Εθνική Ελλάδος - Μια «πονηρή» πρεμιέρα

Πρεμιέρα σήμερα για την Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου, που στα πλαίσια του Euro 2012, αντιμετωπίζει στην Βαρσοβία την μια οικοδέσποινα της φετινής διοργάνωσης, την Πολωνία.

Εθνική Ελλάδος - Μια «πονηρή» πρεμιέρα

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 19:00 ώρα Ελλάδος και βέβαια η αγωνία για το αποτέλεσμα περισσεύει.

Αστρολογικά, τα ερωτήματα είναι δύο. Πρώτον, σε σχέση με την συνολική πορεία στην διοργάνωση και δεύτερον το αν ευνοείται και πόσο η Εθνική μας στην σημερινή δύσκολη αναμέτρηση.

Όσον αφορά το πρώτο ερώτημα, θα σας παραπέμψω στην ήδη διατυπωμένη εκτίμηση μου από τις αρχές του 2012 (Ελληνικό ποδόσφαιρο 2012-Τι λένε τα άστρα;)

Τότε, αξιολογώντας την επιρροή του Δία και του Κρόνου στον γενέθλιο χάρτη του Φερνάντο Σάντος, είχα σημειώσει τα εξής:

«Και οι δύο πλανήτες δεν έχουν ολοκληρώσει ακόμη το έργο τους, αφού ουσιαστικά θα συνοδεύουν τον Πορτογάλο προπονητή μέχρι τα επόμενα γενέθλιά του, καλύπτοντας και την περίοδο του Euro.

Μια τέτοια ένδειξη, όσον αφορά τον Κρόνο, συνήθως παραπέμπει σε διακοπή συνεργασίας - απόλυση -με deadline την 10η Οκτωβρίου του 2012- ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων.

Από την άλλη, ο Δίας προδιαθέτει στην ακριβώς αντίθετη κατεύθυνση και αυτή η «μάχη» των δύο αργών πλανητών θα ορίσει σε ένα μεγάλο βαθμό την πορεία της Εθνικής.

Το μότο τους είναι το «ύστερα από μια μεγάλη χαρά, έρχεται μια μεγάλη πίκρα» και αντιστρόφως, ενώ δεν μπορεί να αγνοηθεί και ο συγκερασμός της δράσης τους, που αποδίδεται ως «ίσα βάρκα, ίσα πανιά»...

Το πιθανότερο, λοιπόν, για την Εθνική είναι να κάνει μια νίκη, μια ήττα και μια ισοπαλία στους προκριματικούς, με την πρόκριση να παίζεται στις λεπτομέρειες.

Εφόσον προκριθεί, δείχνει εξαιρετικά απίθανο να μπορέσει να προχωρήσει πέραν των δύο γύρων (στην καλύτερη περίπτωση νίκη και ήττα).»

Πάμε τώρα στον σημερινό αγώνα

Κατ' αρχάς, το τετράγωνο του Άρη με τον Ήλιο αυξάνει τις πιθανότητες για τραυματισμούς και πολλά νεύρα.

Το «άστρο» των προπονητών

Ο κ Σμούντα, ο προπονητής της Εθνικής Πολωνίας, παρότι Καρκίνος στο ζώδιο, χαρακτηρίζεται αστρολογικά ως ένας «Ουράνιος» τύπος, κάτι που σημαίνει ότι μπορεί να κερδίζει στα δύσκολα και να χάνει στα εύκολα. Ακόμη, έχει καλύτερη ψυχολογία-τύχη ως αουτσάιντερ ή όταν βρίσκεται πίσω στο σκορ και κυνηγάει την ανατροπή της τελευταίας στιγμής.

Έτσι κάτω από την καθοδήγηση του η Εθνική ομάδα της χώρας του αναμένεται να πρωταγωνιστήσει σε εκπλήξεις, απρόβλεπτα αποτελέσματα ή σκορ και -ως προς την εξέλιξη των αγώνων της- τις ανατροπές!

Και σε μια τέτοια λογική, προσωπικά θα στοιχημάτιζα είτε σε νίκη της Ελλάδος, είτε σε νίκη της Πολωνίας με ανατροπή, μια νίκη όμως που εφ' όσον έρθει ενδέχεται κατά ένα μέρος να μην είναι και τόσο καθαρή!

Γιατί πέρα από αυτήν την γενική αστρολογική αξιολόγηση, στο σημερινό παιχνίδι φαίνεται πως το «κλειδί» για τον κ Σμούντα είναι ο Ποσειδώνας του. Υπό φυσιολογικές συνθήκες, κάτι τέτοιο σημαίνει λανθασμένες επιλογές και μια τελική διάψευση, ωστόσο τα ...ματάκια μας έχουν δει συχνά και την άλλη όψη του πλανήτη που μέσω λαθών ή «λαθών« δωρίζει στους ευνοούμενους του μια νίκη που δεν την αξίζουν. Κάτω από την «νεφελώδη» επιρροή του πλανήτη, πολλά γίνονται στο παρασκήνιο και γι' αυτό δεν αποκλείεται καθόλου να έχουμε και σήμερα ένα όλως «περίεργο» αποτέλεσμα, διαμορφωμένο ουσιαστικά από τη διαιτησία.

Φυσικά, χωρίς τα πλήρη στοιχεία του κ Σμούντα, που θα έδιναν και το μέτρο ή την κατεύθυνση της επιρροής του Ποσειδώνα (αν δηλαδή ευνοείται ο ίδιος ή ο αντίπαλος του), η όποια πρόβλεψη ως προς τον τελικό νικητή δεν είναι ασφαλής αλλά όπως έχει συμβεί με όλα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα της χρονιάς, δεν μπορώ να μην προτείνω τελικά αυτό που «βλέπω« ως πιθανότερο.

Ο Ζυγός Φερνάντο Σάντος -για τον οποίο επίσης δεν έχουμε πλήρη στοιχεία- βρίσκεται κάτω από την πίεση του Κρόνου, όπως συμβαίνει με την πλειοψηφία των Ζυγών. Επιπλέον όμως, για τον ίδιο το παιχνίδι θα τελειώσει σε ...ωρα Κρόνου και το μέγα ερώτημα είναι αν θα πρόκειται για μια δικαίωση της προσεκτικής και συντηρητικής πολιτικής του ή αν αντίθετα για μια πλήρη απογοήτευση, με τον ίδιο να ευθύνεται για το κακό timing των επιλογών του.

Προσωπικά, με δεδομένη την πείρα του, ελπίζω στο πρώτο, γι' αυτό και θα επιλέξω Ελλάδα. Κι αν είναι να χάσουμε με «δόλιο» τρόπο, χαλάλι τους!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved