Astrology.gr - Οι επιτυχίες συνεχίζονται!

Πρωταθλητισμό -και μάλιστα ...επίμονο- κάνει το astrology.gr που φέτος στα αθλητικά γεγονότα σάρωσε!

Astrology.gr - Οι επιτυχίες συνεχίζονται!

Στο ποδόσφαιρο προβλέψαμε από την αρχή της σαιζόν πως ο Βαλβέρδε και ο Ολυμπιακός είχαν το ...κοκαλάκι της νυχτερίδας. Ακολούθησε η σαφής εκτίμηση για τον τελικό του κυπέλου (νταμπλ για τον Ολυμπιακό αλλά στην παράταση) και βέβαια, περνώντας στο μπάσκετ, η έγκαιρη και έγκυρη πρόβλεψη ότι η Ευρωπαϊκή κούπα θα ερχόταν στο λιμάνι. Και το Σάββατο οι επιτυχίες συνεχίστηκαν, αφού όπως είχαμε εκτιμήσει, ο Ολυμπιακός πήρε ύστερα από 15 χρόνια το πρωτάθλημα στο μπάσκετ με τους φίλους της Πειραϊκής ομάδας να πλέουν σε πελάγη ευτυχίας.

Το άστρο του Ίβκοβιτς, μετά την Κωνσταντινούπολη έλαμψε για μια ακόμη φορά στο ΣΕΦ, όπου τελικά κρίθηκε ο τίτλος. Γιατί σίγουρα σε μια μάχη μεταξύ πολύ δυνατών αντιπάλων, ο παράγοντας τύχη είναι καθοριστικός.

Υπάρχουν όμως κι άλλες ...φανταστικές προβλέψεις, όπως αυτή για τα διοικητικά του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού. Σε άρθρο που δημοσιεύθηκε -τον περασμένο Σεπτέμβριο παρακαλώ- ο τίτλος τα λέει όλα: «Παναθηναϊκός FC-Λύση τον Μάιο του 2012»!

Είναι αυτό που λένε «σύμπτωση επαναλαμβανόμενη, παύει να είναι σύμπτωση» και για να ...ευλογήσουμε λίγο τα γένια μας, αυτή η σειρά των επιτυχημένων προβλέψεων (μην ξεχνάμε και τις εκλογές) δεν έχει προηγούμενο, ούτε στην Ελλάδα, ούτε στο εξωτερικό, αποτελώντας συνάμα ένα ικανό πειστήριο ακόμη και για τους πλέον δύσπιστους απέναντι στην Αστρολογία.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved