Η Ισπανία θα κρίνει τις εξελίξεις στην Ε.Ε

Σύμφωνα με τον γενέθλιο χάρτη της (19/1/1479, 7:00 Μαδρίτη), η Ισπανία είναι Υδροχόος με Ωροσκόπο στο ίδιο ζώδιο και Μεσουράνημα στον Σκορπιό

Η Ισπανία θα κρίνει τις εξελίξεις στην Ε.Ε

Πολλά λέγονται στην Ελλάδα το τελευταίο διάστημα περί ευρώ και δραχμής, ωστόσο στους διεθνείς κύκλους εκτός από την ανησυχία για τα πολιτικά μηνύματα που εκπέμπονται από τον Ελληνικό λαό και το τι μέλλει γενέσθαι στην χώρα μας, η προσοχή είναι εξ ίσου -για να μην πω περισσότερο- στραμμένη στην Ισπανία, η οποία όπως φαίνεται και αστρολογικά αυτήν την περίοδο είναι ο αδύναμος «χοντρός» κρίκος της Ευρωζώνης.

Και είναι πολύ πιθανόν οι εξελίξεις στην χώρα μέσα στους επόμενους μήνες να κρίνουν πολλά -αν όχι όλα- σε σχέση με την Ευρωπαϊκή Οικονομία και ειδικότερα την δημοσιονομική πολιτική της Ε.Ε.

Τα ουράνια σημάδια υπονοούν τόσο μια οικονομική κρίση-υποβάθμιση, όσο και έναν γενικό ξεσηκωμό του λαού, δύο στοιχεία εξαιρετικά κρίσιμα και καταλυτικά για την διαμόρφωση μιας νέας ισορροπίας, εκτός ...προγράμματος!

Σύμφωνα με τον γενέθλιο χάρτη της (19/1/1479, 7:00 Μαδρίτη), η Ισπανία είναι Υδροχόος με Ωροσκόπο στο ίδιο ζώδιο και Μεσουράνημα στον Σκορπιό, με την σύνοδο Ουρανού-Ποσειδώνα στον Τοξότη να δεσπόζει στον 10ο οίκο και τον Δία στον Ταύρο να «αβαντάρει» την χώρα, όντας σε σύνοδο με την ακμή του 4ου οίκου.

Κρίσιμη -ιδιαίτερα ως προς τα οικονομικά- είναι η θέση του Άρη στην 15η μοίρα των Ιχθύων και στον 2ο οίκο, σε αντίθεση μάλιστα με τον Κρόνο στον 8ο.

spain_natal

Και το «επίκαιρο» θέμα είναι πως οι δύο εκλείψεις που γίνονται στον άξονα Διδύμων-Τοξότη, θίγουν άμεσα καίρια σημεία του συγκεκριμένου ωροσκοπίου.

Η Ηλιακή, η οποία γενικά περιέχει το σπέρμα του ...χάους ύστερα από κερδοσκοπικές κινήσεις (ο Ποσειδώνας σε τετράγωνο με τα Φώτα και τον Δία), θα γίνει απέναντι από τον γενέθλιο Ουρανό και τον Ποσειδώνα της Ισπανίας, ενώ η Σεληνιακή σε τετράγωνο με τον γενέθλιο Άρη της.

Δηλαδή, τόσο η Οικονομία, όσο και οι κυβερνώντες στην Ισπανία, μέχρι τον ερχόμενο Νοέμβριο είναι κυριολεκτικά under fire!

Όμως δεν είναι μόνον αυτά. Πολύ σοβαρές ενδείξεις μιας έκρυθμης κατάστασης υπάρχουν και στις προόδους, κάτι που δημιουργεί εύλογες ανησυχίες.

Συγκεκριμένα:

Στο secondary (1 ημέρα/ 1 χρόνος) ο προοδευμένος Άρης είναι στις 1και 41 του Τοξότη σε σύνοδο με τον γενέθλιο Ουρανό και τον γενέθλιο Ποσειδώνα στον 10ο οίκο.

Στο Ηλιακό τόξο ο προοδευμένος Πλούτωνας είναι σε σύνοδο ακριβείας με τον Άρη στον 2ο οίκο

Ο γενέθλιος Άρης δέχεται επίσης τα «πυρά» του transit τετραγώνου Ουρανού-Πλούτωνα, το οποίο στην αστρική εκδοχή του «κουμπώνει» πάνω του (σε σύνοδο με τον αστρικό Ουρανό και σε τετράγωνο με τον αστρικό Πλούτωνα)

Πάντα αστρολογικά, αξίζει να σημειωθεί πως υπάρχει ένα κραυγαλέο κοινό ευαίσθητο σημείο ανάμεσα στον χάρτη της Ισπανίας και της Ελλάδος κι αυτό δεν είναι παρά ο Άρης, αφού ο «Ελληνικός» γενέθλιος βρίσκεται στην 15η μοίρα του Τοξότη, σε τετράγωνο με τον «Ισπανικό».

Κι αυτό υποδηλώνει μια κατά κάποιο τρόπο κοινή μοίρα στις τύχες των δύο χωρών ιδιαίτερα όσον αφορά τις ...αναμπουμπούλες!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved