Ο Ολυμπιακός και το astrology.gr στην κορυφή

Για μια ακόμη φορά εδώ στο astrology.gr προβλέψαμε το... αδιανόητο!

Παπασταύρου Λίντα
Ο Ολυμπιακός και το astrology.gr στην κορυφή

Σχεδόν κανείς δεν το πίστευε αλλά τα άστρα είχαν στείλει το μήνυμα τους εδώ και καιρό. Η εκτίμηση πως «αν στον τελικό βρεθούν αντίπαλοι τα δύο (αστρολογικά) φαβορί ο Καζλάουσκας και ο Ίβκοβιτς η κούπα θα έρθει στον Πειραιά» κρατάει από τις 6 Απριλίου, τότε που ο έκλεισαν οι συμμετοχές στο Final 4 της Πόλης.

Και η συγκεκριμένη πρόβλεψη ανανεώθηκε αρκετές φορές στην σειρά των άρθρων που ακολούθησαν για το Final 4, μέχρι και το τελευταίο που αναρτήθηκε την Κυριακή. Την Παρασκευή μάλιστα είχε προηγηθεί η εκτίμηση πως το αποτέλεσμα του ημιτελικού ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την ΤΣΣΚΑ θα ήταν προϊόν κλοπής. Το δίκαιο θα ήταν να βλέπαμε έναν ...τρομερό Ελληνικό τελικό αλλά φαίνεται πως οι βουλές των κρατούντων ήταν πολύ συγκεκριμένες.

Όσον αφορά τον τελικό, από την στιγμή που στην μάχη των ωροσκοπίων πήρε κεφάλι η Ηλιακή επιστροφή του Ντούσαν Ίβκοβιτς και ο Δίας του, το ...κτύπημα του Σκορπιού στην «κόκκινη αρκούδα» έγινε ένα διαδικαστικό θέμα.

Ο Ολυμπιακός πάτησε στην κορυφή της Ευρώπης, κόντρα στο απόλυτο φαβορί, παίρνοντας παράλληλα μια Ελληνική ρεβάνς για την σφαγή του Παναθηναϊκού στον ημιτελικό. Το καλάθι του Πρίντεζη στα τελευταία δευτερόλεπτα ολοκλήρωσε την επική ανατροπή του Θρύλου, σε έναν αγώνα που θύμισε πολύ τον μύθο του Αισώπου «ο λαγός και η χελώνα».

Στην κορυφή όμως βρέθηκε και η Αστρολογία που για μια ακόμη φορά απέδειξε πως έχει θέση και ρόλο στα μεγάλα γεγονότα. Αρκεί βέβαια να ασκείται με σοβαρότητα και υπευθυνότητα. Οι διαδοχικές επιτυχίες του astrology.gr είναι πλέον τόσες, ώστε κάθε επιχείρημα περί απλής τύχης καθίσταται εξαιρετικά αδύναμο. Όχι πως η θεά τύχη δεν παίζει κανέναν ρόλο, ίσα-ίσα που η συνδρομή της είναι πολύτιμη σε ένα εγχείρημα που πρακτικά είναι «κουτσό» αφού σχεδόν ποτέ δεν έχουμε στην διάθεση μας τα πλήρη στοιχεία που απαιτούνται. Από την άλλη πλευρά όμως, σύμπτωση επαναλαμβανόμενη, παύει να είναι σύμπτωση.

Κλείνουμε με το ήδη δημοσιευμένο σχόλιο ενός φίλου που πιστεύουμε ότι τα λέει ...όλα:

«Δεν είδα σε άλλο αστρολογικό site να γίνεται ανάλογη δουλειά. Μπράβο για το ρίσκο και για την ευστοχία σε όλες (!) στις προβλέψεις. Πάντα επιτυχίες εύχομαι...»

Κι εμείς ευχαριστούμε για την στήριξη και τα καλά σας λόγια, υποσχόμενοι πως ανεξαρτήτως των αποτελεσμάτων θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε με υπευθυνότητα και σεβασμό στον αναγνώστη.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved