Ο Ολυμπιακός στο Final 4

Μια αστρολογική παρουσίαση του μπασκετικού Ολυμπιακού

Παπασταύρου Λίντα
Ο Ολυμπιακός στο Final 4

Γράφει ο Karl-Heinz Ottinger

Όπως και στην παρουσίαση του Παναθηναϊκού, θα αναφέρω τις εκτιμήσεις μου, χωρίς τη χρήση αστρολογικών όρων. Ωστόσο πίσω από κάθε εκτίμηση «κρύβονται» οι Uranian εξισώσεις.

Ένας αλλά... Θρυλέων!

Ο Ολυμπιακός, κατά την γνώμη μου, σε θεωρητικό επίπεδο έχει πιο εύκολο έργο από τον «αιώνιο» αντίπαλο του 6άστερο Παναθηναϊκό. Η παρουσία του Ίβκοβιτς αποτελεί εχέγγυο, ο Ολυμπιακός έχει πολύ αθλητικά κορμιά αλλά και ένα τεράστιο προτέρημα που μπορεί να γίνει μειονέκτημα. Ο Βασίλης Σπανούλης. Μεγάλος παίχτης η ικανότητα τόσο στο σκοράρισμα όσο και στον χειρισμό του ρυθμού των ερυθρολεύκων. Μετά από εκεί όμως το ...χάος.

-Ο Λάζαρος Παπαδόπουλος είναι ένα μεγάλο ερωτηματικό. Ποντάρει κανείς σίγουρα στον Άντιτς όπου είναι πολύ δυνατός. Ο Ντόρσεΰ είναι ένα πεντάρι «τσέπης». Ένας Τοξότης 2.05 όπου είναι ένα δυνατό τεσσάρι με την πολυτέλεια να παίζει 5αρι.

-Ο «πιστολέρο» της Λιθουανικής σχολής των σουτέρ ο Μαρτίνας Γκετσεβίτσιους είναι κάτι σαν τον Ράμπο. Κυκλοφορεί και οπλοφορεί. Παπανικολάου και Πρίντεζης θα δώσουν λύσεις. Όμως αναζητείται ο νέος Σιγάλας που θα περάσει χειροπέδες στον Ναβάρο.

-Καλό θα είναι να προσπαθήσει να λειτουργήσει αμυντικά αφού ο Λα Μπόμπα Ναβάρο και ο Λόρμπεκ μπορούν να κάνουν τεράστια ζημιά. Ίσως η ζημιά που υποστεί ο Ολυμπιακός να συμβεί κοντά στο καλάθι. Γιατί ο παράγοντας ριμπάουντ θα φανεί σημαντικός.

Αυτά για την ώρα και θα τα ξαναπούμε στο.. παρκέ της Παρασκευής!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved