Εκλογές 2012 - Διάνα οι προβλέψεις του astrology.gr!

Εδώ στο astrology.gr δεν ...κρυβόμαστε!

Παπασταύρου Λίντα
Εκλογές 2012 - Διάνα οι προβλέψεις του astrology.gr!

Η θετική παράδοση των επιτυχημένων προβλέψεων για μεγάλα γεγονότα συνεχίστηκε και στις Βουλευτικές εκλογές της Κυριακής, αφήνοντας διάχυτη την αίσθηση πως μαζί με τα επιχειρήματα των εκλογολόγων, πολιτικών, ειδικών αναλυτών κλπ θα πρέπει πλέον να εισακούεται σοβαρά και ο αστρολογικός λόγος.

Ας δούμε όμως τι έγραψαν οι συνεργάτες του site και πως σχολιάζουν οι ίδιοι τις εκτιμήσεις τους:

1. Karl Heinz Ottinger: Αποτιμώντας τις προβλέψεις για τις εκλογές

«Στο λεξικό των πολιτικών η λέξη «θυσία» σημαίνει ότι οι πολίτες θα πρέπει να στέλνουν μεγαλύτερο μέρος από το εισόδημά τους στην κυβέρνηση, έτσι ώστε οι πολιτικοί δεν θα χρειαστεί να θυσιάσουν την ευχαρίστηση να το ξοδεύουν.»

George Will

Έφτασε η ώρα της πραγματικής αποτίμησης του εκλογικού αποτελέσματος. Διότι ανεξάρτητα από τον συγγραφικό οίστρο του καθενός θα ήμουν τουλάχιστον ανακόλουθος, εάν στηριζόμουν μόνο σε αυτό. Άλλωστε είμαι θιασώτης της λέξης: «Αποτελέσματα»! Αυτό σημαίνει πως όσο και αν τα γράφουμε όμορφα, ποιητικά και με ευφάνταστες προτάσεις τελικά όλα κρίνονται εκ του αποτελέσματος.

Στο άρθρο μας Εκλογές 2012-Οι Uranian χρησμοί είχαμε γράψει: «Αυτό που απασχολεί όμως είναι το εξής: Θα μπορέσουν τα στελέχη της ΝΔ να εξακολουθούν να βλέπουν ως πρόεδρο ισχυρό τον Αντώνη Σαμαρά ή θα τον αμφισβητήσουν για αλαζονική συμπεριφορά και οπορτουνισμό; Και εν πάσει περιπτώσει θα καταφέρει να επιβληθεί όντας νικητής του 20% κόντρα σε ένα ΠΑΣΟΚ ετοιμόρροπο που δεν μπορεί να βρει άτομα για να συμπληρώσει τα ψηφοδέλτια του;»

Επίσης στο ίδιο άρθρο είχαμε γράψει: «Εκτίμηση: Δεν πάμε για αυτοδυναμία ενώ πολλά πράγματα δημοσκοπικά θα έχουν αποτυχία. Πολλά πράγματα δεν θα τσουλήσουν ομαλά. Τα μικρά κόμματα θα κάνουν ντεμαράζ και θα μαζέψουν μεγαλύτερα ποσοστά από ότι τους αναλογούν μαθηματικά και θα προκαλέσουν πραγματικό κομφούζιο. Πρόβλημα έντονο θα παρουσιαστεί με τις έδρες αφού προπύργια των κομμάτων θα αλλάξουν χέρια. Ένας λαός που παίρνει την ρεβάνς. Όμως τα επιτελεία των αντιμνημονιακών κομμάτων θα πρέπει να έχουν δια μέσω των εκπροσώπων τους τα μάτια τους ανοιχτό αφού ίσως υπάρχουν κρούσματα αλλοίωσης του αποτελέσματος.»

Φτάνοντας σε μια πρώτη εκτίμηση είχαμε γράψει για Ευάγγελο Βενιζέλο και Αντώνη Σαμαρά:

«Ευάγγελος Βενιζέλος: Συμπερασματικά μια μέρα επώδυνη.

Αντώνης Σαμαράς: «Προσδοκίες που δεν θα ικανοποιηθούν. Ρήξη με το εσωτερικό του κόμματος, όπου πολλά στελέχη θα φορέσουν τον μανδύα των αντιμνημονιακών.»

Περνάμε στο άρθρο «Εκλογές-Οι χρησμοί για ΠΑΣΟΚ και ΝΔ».

Για ΠΑΣΟΚ-Ευάγγελο Βενιζέλο:

«Ήδη πρέπει στην Ιπποκράτους να επεξεργάζονται το σχέδιο Β. Εάν θυμάστε κάποιοι από εσάς το πρόσωπο του Ευάγγελου Βενιζέλου όταν έχασε το ΠΑΣΟΚ το 2007 συγκρατείστε το στην μνήμη σας. Το ΠΑΣΟΚ θα συρθεί για κυβέρνηση συνεργασίας για να αποφύγει ένα αναπόφευκτο τέλος. Και η υπόθεση μου θυμίζει την φράση του Ναπολέοντα, λίγο πριν αρχίσει η μάχη του Waterloo: «Μπορώ να εξουσιάσω τα πάντα ...εκτός από τα άστρα» υπονοώντας πως τα άστρα του είχαν ετοιμάσει το κύκνειο άσμα.»

Για ΝΔ-Αντώνη Σαμαρα: Συρρικνωμένα ποσοστά, εσωτερικά προβλήματα και η καυτή πατάτα των οικονομικών. Ακόμα όμως και αυτοί που θα εμπιστευτούν το κόμμα αυτό σύντομα θα απογοητευθούν αφού δεν θα καταφέρει, σε οικονομικό επίπεδο, να πετύχει όλα όσα υποσχέθηκε.

Για Ανεξάρτητους Έλληνες-Πάνο Καμμένο: Οι κριτικές και η λάσπη θα δώσουν και θα πάρουν. Τα ποσοστά θα μειωθούν «τεχνικά» αλλά και πάλι θα είναι υψηλά. Κάτι μεγάλο και καινούριο γεννήθηκε.

Και στο άρθρο «Οι χρησμοί για τις Εκλογές Μέρος Γ» είχαμε γράψει:

«Το ωροσκόπιο του ΛΑ.Ο.Σ δέχεται ιδιαίτερα αρνητικές επιρροές. Δυο εξισώσεις που με προβληματίζουν στον χάρτη του Προέδρου του είναι οι εξής: Admetos = Ουρανός/Vulcanus = Wi/Apollon που μιλά για στασιμότητα, μη εξέλιξη και για απώλεια πραγμάτων που θεωρώ κεκτημένα.

Αλλά και αυτό δεν είναι ζήτημα αφού εκλογές θα έχουμε ξανά σύντομα.

ΔΗΜ.ΑΡ- Κουβέλης

«Η ΔΗΜ.ΑΡ θα πάει με ξεφουσκωμένα ποσοστά όμως θα είναι μια υπολογίσιμη δύναμη. Το ενδεχόμενο μετεκλογικής συνεργασίας υπάρχει και ας λέει περί του αντιθέτου ο κύριος Κουβέλης. Ας μην ξεχνάμε πως ο Άρης του είναι στον Ζυγό.»

ΚΚΕ-Αλέκα Παπαρήγα

Τα τόσο υψηλά ποσοστά που έδειχνε στις δημοσκοπήσεις δεν νομίζω να επιβεβαιωθούν. Θα έλεγα πως κλίνει περισσότερο προς μια συντήρηση ποσοστών.»

ΣΥΡΙΖΑ –Αλέξης Τσίπρας

Ο Πλούτωνας θα είναι σε τρίγωνο (γης) με Δια και Άρη στο ζώδιο του ΣΥΡΙΖΑ. Αυτό είναι μια σημαντική ένδειξη επιτυχίας.

ΔΗ.ΣΥ-Ντόρα Μπακογιάννη

Ένα μεγάλο αίνιγμα. Διότι επάνω ακριβώς στα γενέθλια της έχει την Super Moon, να «χτυπάει» τις ακμές 6ου και 12ου οίκου, ενώ την ίδια στιγμή ο Δίας «αβαντάρει» τον Ήλιο. Και παρά το ότι δείχνει πως πάει καλά, τελικά εμφανίζονται και σημάδια που δείχνουν μια σοβαρή απώλεια. Και ενδεχομένως όχι μόνον πολιτική. Πάντως τα ποσοστά της δεν θα την ικανοποιήσουν.

Έτσι πιστεύω πως πρέπει να γίνονται οι προβλέψεις.....

Τέλος για τις ανησυχίες σας για το μέλλον της Ελλάδας: «Besser ein Ende mit Schrecken als ein Schrecken ohne Ende.» που σημαίνει καλύτερα τέλος με φρίκη, παρά φρίκη δίχως τέλος. Δεν μπορώ να σας πω εάν ο Θεός είναι Έλληνας πάντως οι υπηρέτες του (πλανήτες) θα δώσουν λύση στα δράματα και στις αγωνίες του ελληνικού λαού.

Αυτά όμως σε ένα νέο άρθρο μόνο στο astrology.gr

2. Γιάννης Ριζόπουλος: Με τα μάτια στραμμένα στο αύριο

Έκπληξη τα ποσοστά και η πορεία του ΣΥΡΙΖΑ; Όχι, τουλάχιστον αστρολογικά...

Στην εκτίμηση μου για το εκλογικό αποτέλεσμα (Εκλογές 2012-Τι λένε τα άστρα) υπήρξα ιδιαίτερα εμφατικός σε σχέση με τις δυνατότητες του κ Τσίπρα:

«Και από αυτήν την αστρολογική συγκυρία, ο κατάφωρα ευνοημένος είναι ο κ Τσίπρας, ο οποίος αξιοποιώντας την σύνοδο των δύο πλανητών της Δήμητρας με τον Δία στον γενέθλιο χάρτη του αλλά και το timing των προόδων, θα έχει την ευκαιρία να τα πάρει ...όλα και να «στήσει» μια νέα πραγματικότητα στον πολιτικό χάρτη της χώρας. Μάλιστα, η δυναμική διεμβόλιση των δύο «μεγάλων» κομμάτων από τον ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να λάβει διαστάσεις καταιγίδας, πολύ περισσότερο αν ξαναγίνουν εκλογές μέσα στους δύο επόμενους μήνες. Με βάση το Ηλιακό τόξο, όπου ο προχωρημένος Δίας σχηματίζει αντίθεση με τον γενέθλιο Ουρανό στο Ζυγό, ο κ Τσίπρας μπορεί να βρει τον τρόπο για να ενώσει όλες τις «αντιμνημονιακές» δυνάμεις, υλοποιώντας το ...αδύνατο!»

Ανάλογή ήταν η εκτίμηση και για τον έτερο μεγάλο νικητή των εκλογών, τον κ Καμμένο:

«Αντίθετα ο κ Καμμένος αστρολογικά είναι «στα πάνω του», με τον Δία να τον ...ψηφίζει ανελέητα, τόσο από διέλευση (σε σύνοδο με τον Ήλιο του στον 10ο οίκο), όσο και από πρόοδο (σε τρίγωνο με την Δήμητρα) και τουλάχιστον για φέτος αναμένεται να είναι ένας εκ των κεντρικών πρωταγωνιστών

Αλλά και για τους δύο -πρώην- «μεγάλους», τα πράγματα γράφτηκαν με το όνομα τους και όχι μόνον όσον αφορά το σήμερα αλλά και το αύριο:

«Κατ' αρχάς, με βάση τους χάρτες των αρχηγών, το ΠΑΣΟΚ φαίνεται να βγαίνει εκτός στόχων. Η αρχική εκτίμηση είναι πως ο κ Βενιζέλος βρίσκεται έτσι κι αλλιώς μπροστά σε μια μεγάλη «εξαγνιστική» στροφή, απολύτως αναγκαία για την πολιτική του επιβίωση. Το «αλλάζουμε ή βουλιάζουμε», σύνθημα του προκατόχου του στην Προεδρία του κόμματος, είναι σαν να ειπώθηκε γι' αυτόν. Και όπως έχω ξαναγράψει το ΠΑΣΟΚ βρίσκεται μάλλον στα τελευταία του και σε ένα χρόνο δεν θα υπάρχει, τουλάχιστον στην μορφή που το ξέρουμε. Ο κ Βενιζέλος, ελέω Ουρανού θα έχει την δεύτερη ευκαιρία του και το μόνο που χρειάζεται είναι ένα σωστό ...κόμμα!

Καταλυτικές αναμένεται να είναι οι εξελίξεις και στην Νέα Δημοκρατία, αφού εκτός από την ...ομίχλη, που ρίχνει ο Ποσειδώνας στον κ Σαμαρά, οδηγώντας τον σε διαρκή λάθη και το ωροσκόπιο του κόμματος «μιλάει» για έναν βαθύ ανασχηματισμό. Όμως ο κ Σαμαράς εξακολουθεί να έχει στην διάθεση του ένα αστρολογικό «ατού», που αν δεν το ακυρώσει, όπως έχει κάνει μέχρι σήμερα είναι σε θέση να τον φέρει πολύ κοντά στον στόχο του μέσα στο 2012.

Η σύνοδος του διελαύνοντα Ουρανού με τον γενέθλιο Δία του την περίοδο των εκλογών αλλά και στην συνέχεια, προοιωνίζει μια θεαματική αλλαγή ρόλου, που αν ο Πρόεδρος της ΝΔ είχε επιμείνει στο ΟΧΙ, θα σήμαινε νομοτελειακά την είσοδο του στο Μέγαρο Μαξίμου. Ο ίδιος έχει στον γενέθλιο χάρτη του ένα τετράγωνο Δία-Ουρανού, κατά συνέπεια η transit όψη των δύο πλανητών είναι εξαιρετικά δραστική. Όμως η κατεύθυνση της είναι ρηξικέλευθη και ανατρεπτική κι αυτό είναι το στοιχείο που έχει ακυρώσει ο κ Σαμαράς με τις πρόσφατες επιλογές του. Κατά ένα ...μυστήριο τρόπο (διάβαζε Ποσειδώνα) απαρνήθηκε το «αιρετικό» δαιμόνιο που τον διακατέχει κι αυτό ενεργειακά είναι θανάσιμο «αμάρτημα».

Γιατί ο Ουρανός είναι πάντα πρόθυμος για την έκπληξη και την ανατροπή και μαζί με τον Δία μπορούν πραγματικά να κάνουν το «μπαμ», όμως το προς ποιά κατεύθυνση θα συμβεί αυτό είναι πλέον ανοικτό...

Όπως κι αν έχει πάντως ο κ Σαμαράς, ελέω Δία θα έχει μια ακόμη «γερή» ευκαιρία μέσα στους μήνες που ακολουθούν, αφού στην Ηλιακή του επιστροφή ο «ευεργέτης πλανήτης» κάνει σύνοδο με τον Ήλιο του, ορίζοντας μια ετήσια φάση ανάπτυξης και ευκαιριών. Και αν θυμηθεί τον καλό ανατρεπτικό εαυτό του, οι εξελίξεις θα τον δικαιώσουν. Σε μια τέτοια περίπτωση, η αντιμνημονιακή του «ολική επαναφορά» θα σημάνει μια νέα ανατροπή του πολιτικού σκηνικού και των ενδεχόμενων συμμαχιών!»

Σε γενικές γραμμές, η αστρολογική εκτίμηση για την δύναμη των κομμάτων κινήθηκε κοντά στα πραγματικά δεδομένα. Μοναδική ίσως παρέκκλιση ήταν η εκτίμηση πως ο κ Καρατζαφέρης παρά τις δυσκολίες θα κατάφερνε τελικά να πιάσει το πλάνο του.

Ωστόσο, τόσο ο ΛΑΟΣ και -πολύ περισσότερο- η Δημοκρατική Συμμαχία της κ Μπακογιάννη, έχουν τύχη σε έναν «δεύτερο γύρο», που φαίνεται πως έρχεται ολοταχώς!

Και κλείνοντας, για μένα η ουσία βρίσκεται στην επόμενη παράγραφο:

«Η ιδιομορφία των εκλογών της 6ης Μαΐου, δεν έχει να κάνει μόνον με τα όσα θα προκύψουν από την «εγκυμονούσα» κάλπη αλλά πολύ περισσότερο με εκείνα που μπορεί να ακολουθήσουν.

Γιατί η σύνοδος της Δήμητρας με τον Δία στους Διδύμους, η οποία γίνεται Ιούνιο και Ιούλιο, με την αναπόφευκτη συνδρομή της Νέας Σελήνης (ιδιαίτερα εκείνης του Ιουνίου), μπορεί να περιγραφεί άνετα ως πολιτικός οργασμός με μπόλικη δόση ...απελευθέρωσης! Είναι σαν να «σπάει» ο κύκλος της αγωνίας και της μιζέριας, με τον λαό να βρίσκεται σε πλήρη διέγερση, ανάλογη με εκείνην της Μεταπολίτευσης.

Παράλληλα, οι επερχόμενες εκλείψεις στον άξονα Διδύμων-Τοξότη αυξάνουν τις πιθανότητες για μαζικές μετακινήσεις βουλευτών και πολιτευτών, κάτι που θα συμβάλλει σε μια περαιτέρω αλλαγή των πολιτικών ισορροπιών.

Τελικά, ότι κι αν γίνει σε αυτές τις εκλογές, το «ζουμί» το έχουν οι ...επόμενες!»

Όπερ σημαίνει πως για τις πολιτικές εξελίξεις θα τα ξαναπούμε ...σύντομα.

3. Urania lab: Οι βιορυθμοί έδειχναν Τσίπρα

Αν και η αξιολόγηση με βάση τους βιορυθμούς των πολιτικών αρχηγών δεν ήταν εύστοχη σε όλες τις περιπτώσεις, σε τουλάχιστον δύο από αυτές έπεσε μέσα:

Σημειώνω χαρακτηριστικά αποσπάσματα από το άρθρο «Εκλογές 2012-Οι βιορυθμοί των πολιτικών αρχηγών»:

«Ο κ Σαμαράς νικητής των εκλογών, με μικρή διαφορά από το ΠΑΣΟΚ. Το ΠΑΣΟΚ με μικρή διαφορά από τον ΣΥΡΙΖΑ, που μπορεί να κάνει και την έκπληξη, μιας και οι διαφορές τους είναι μικρές, μέσα στο στατιστικό λάθος της μεθόδου που χρησιμοποιούμε.»

«Το πικρό ποτήρι θα το πιεί το ΚΚΕ, που θα έχει να λέει για χρόνια την ιστορική ημερομηνία, που οι αντίπαλοι του πήραν κεφάλι στο χώρο της Αριστεράς»

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved