«Μεσημεριανή Μελέτη», μετ’ εμποδίων

Η ευκαιρία της Ελεωνόρας να «εξαργυρώσει» τον Δία, που από πέρυσι τον Σεπτέμβριο της κάνει «τα γλυκά μάτια»

«Μεσημεριανή Μελέτη», μετ’ εμποδίων

από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Φαινομενικά, η πρεμιέρα της Ελεωνόρας Μελέτη στην μεσημεριανή ζώνη του Star δεν έγινε κάτω από καλές προϋποθέσεις. Γιατί το να ξεκινάς μια εκπομπή με αντίθεση Ήλιου-Κρόνου -και μάλιστα σε γωνιακούς οίκους- είναι σαν να πηγαίνεις γυρεύοντας για μπελάδες. Και αυτή είναι όντως η μια όψη του νομίσματος. Καθυστερήσεις, εμπόδια και μια γενική δυστοκία-ατυχία, ιδιαίτερα σε θέματα συνεργατών, απειλούν να μετατρέψουν την «μελέτη» σε μια διαρκή «εξέταση» με τα «κουλουράκια» να διαδέχονται το ένα το άλλο!

Από την άλλη πλευρά όμως, ο Δίας δεν έμεινε με σταυρωμένα τα χέρια... Βρέθηκε κι αυτός σε γωνιακό οίκο (στον 10ο), έχοντας μάλιστα από κοντά και την έτερη μούσα της δημοφιλίας, την Δήμητρα. Και βλέποντας τις δύο «κρυφές» συνόδους του Δία με το Μεσουράνημα και την Αφροδίτη στο ωροσκόπιο της εκπομπής, γίνεται φανερό πως τουλάχιστον κατά το ήμισυ η εκπομπή έχει ...άστρο.

mesimeriani_meleti

Παρά τα όποια προβλήματα λοιπόν, ούτε η υποστήριξη θα της λείψει, ούτε τα «τυχερά», προερχόμενα κυρίως από καλούς φίλους της ίδιας της Ελεωνόρας. Εξ άλλου η ίδια ως καλή και προκομμένη Παρθένος με ουσιαστικά προσόντα, έχει την ευκαιρία να «εξαργυρώσει» τον Δία που από πέρυσι τον Σεπτέμβριο της κάνει «τα γλυκά μάτια» και το κυριότερο δείχνει διατεθειμένος να την στηρίξει μέχρι του χρόνου το φθινόπωρο. Νομίζω πως το αξίζει και με το παραπάνω...

Όσο για την άτυχη της υπόθεσης, την Νικολέττα Ράλλη, δεν έπεσε θύμα μόνον της κρίσης -όπως δήλωσε η ίδια- αλλά πολύ περισσότερο των πλανητών. Και για του λόγου το αληθές παραθέτω την εκτίμηση μου που έγινε στο ξεκίνημα της εκπομπής της.

«Το Made in Star δεν προγραμματίστηκε ...σωστά και η πολλά υποσχόμενη Νικολέττα Ράλλη θα κληθεί να αντιμετωπίσει τον Πλούτωνα που έχει «κατσικωθεί» στον Ωροσκόπο αλλά και τον Ουρανό σε αντίθεση με το αστρικό Μεσουράνημα. Από αυτήν την άποψη το ...Ανατροπή in Star θα ήταν πιο ταιριαστός τίτλος αλλά πρόλαβε εδώ και χρόνια ο Κ Πρετεντέρης που -σωστά σύμφωνα με αυτό το πλανητικό δίδυμο- προγραμμάτισε κι αυτός την φετινή του πρεμιέρα για την Δευτέρα.

Δύσκολα όσο να 'ναι τα πράγματα για την Νικολέττα, που σίγουρα «το 'χει» αλλά οι ...θεοί σκοπεύουν να της βάλουν πολλές τρικλοποδιές και όχι σε σχέση με τα νούμερα της τηλεθέασης απαραίτητα».

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved