Εκλογές 2012-Οι Uranian χρησμοί

Προβλέψεις για την ημέρα των εκλογών και τα αποτελέσματα της κάλπης

Παπασταύρου Λίντα
Εκλογές 2012-Οι Uranian χρησμοί

από τον Karl Heinz Ottinger

Μετά τις εκλογές του 2009 έφτασε το πλήρωμα του χρόνου η κυβέρνηση που είχε εκλεγεί να αντικατασταθεί από μια άλλη και αυτή με την σειρά της να διαλύσει την Βουλή αφού φρόντισε να διαλύσουν και οι δυο την χώρα. Άλλωστε όπως είχε πει και ο Al Pacino στο Godfather II (ο Νονός ΙΙ): «Πολιτική και έγκλημα είναι το ίδιο πράγμα».

Ασφαλώς και θα πουν κάποιοι ότι ίσως είμαι κάπως ισοπεδωτικός μα δυστυχώς οι αριθμοί αλλά και η Ιστορία είναι αμείλικτοι. Από το 1974 η χώρα υφίσταται μια παρατεταμένη κατάσταση ημι-ακυβερνησίας. Με ένα υδροκέφαλο κράτος δημοσίων υπαλλήλων που ουσιαστικά συνέδεσαν την οικονομική τους επιβίωση με την «μίσθωση» του σταυρού προτιμήσεως σε κάποια κομματική παράταξη.

Ένα επίσης παράξενο είναι πως οποίος και αν παραλάμβανε για όλα έφταιγε ο προηγούμενος που του παρέδωσε «καμένη γη». Έτσι εν έτει 2012 η Ελλάδα διεκδικεί παγκόσμια πρωτοτυπία έχοντας μέσα σε λιγότερο από τρεις μήνες δυο πιστωτικά γεγονότα. Η πρώτη χρεοκοπία σημειώθηκε επίσημα με όρους ISDA της Διεθνούς Ένωσης Swaps και Παραγώγων στις 9 Μαρτίου ενώ 19 πληρώθηκαν τα CDS. Η δεύτερη θα είναι από 16/4/2012 έως τα μέσα Φεβρουαρίου του 2013 και αυτή ενδεχομένως να είναι και η πιο επώδυνη. Ο Hades έχει αρχίζει να δείχνει τα δόντια του. Ήδη η Ελλάδα, η Ιταλία και η Ισπανία δεν θα προμηθεύονται πετρέλαιο από το Ιράν. Πράγμα που σημαίνει ανατίμηση σε όλα τα προϊόντα λόγω αύξησης της τιμής του και μετακύλιση στις τιμές απανταχού των προϊόντων.

Τέλος για να κάθομαι να γράφω Άγιες μέρες και εσείς προφανώς να με διαβάζετε πάει να πει πως τα πράγματα είναι αρκετά σοβαρά.

ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ –ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ σημειώσατε 2

Όπως είχαμε γράψει στο Ελλάδα μέρος Β' οι δυνάμεις του Μνημονίου θα ανακρούσουν πρύμναν αφού βλέπουν τα ποσοστά τους να συρρικνώνονται. Όμως τα παράξενα δεν είναι εδώ. Το παράξενο είναι πως κάποιοι από αντιμνημονιακοί έγιναν ξαφνικά μνημονιακοί και μάλιστα φανατικοί. Όσοι δε λένε πως σεβόμαστε τις υπογραφές και θα κάνουμε επαναδιαπραγμάτευση τότε μαζί με το service του αυτοκίνητου τους να πάνε να αλλάξουν και αυτοί λαδάκια. Όπως έχει πει και ο Κώστας Βάρναλης: «Απ τα τσακάλια δεν γλυτώνεις με ευχές και παρακάλια». Δυστυχώς αυτά έπρεπε να έχουν γίνει νωρίτερα.

Απλά, προς ιστορική πίστωση των γεγονότων και «φρεσκάρισμα» της μνήμης των αναγνωστών μας:

Η χώρα από τα τέλη του 2008 βασανίζεται από πρωτόγνωρους βανδαλισμούς ενώ από την άνοιξη του 2009 ο Kronos (sarc)= Ποσειδώνας/Vulcanus:

Οι αρχές αποτυγχάνουν στην ηγεσία τους. Αδυναμία του προϊσταμένου ή της κυβέρνησης. Οι αρχές είναι ανίκανες να συνεχίσουν.

Όλα αυτά ναι γίνανε αλλά το ερώτημα είναι ένα. ΓΙΑΤΙ; Γιατί την ίδια περίοδο είχαμε ASC (sarc) = Ποσειδώνα/Kronos:

Απώλεια θέσης. Η πτώση. Αίσθηση μη ευχαρίστησης. Ανικανοποίητος.

Η είσοδος στο ΔΝΤ

Η είσοδος της χώρας στο ΔΝΤ έγινε με ASC (sarc)= Ουρανός/Kronos:

Για να τεθεί υπό κράτηση δυνάμει εντάλματος ή διατάγματος.

Παράλληλα ο Ποσειδώνας (sarc)= Κρόνος= MC/Zeus= Δίας/Admetos:

Απάτη, κλοπή. Απώλειες. Το να απολέσει κάποιος πνευματικά ή δημιουργικά ή ακόμα και κυριαρχικά δικαιώματα από πατέντες-συγγράμματα κλπ. Απώλειες χρημάτων και εμπόδια στην εξέλιξη κάποιου.

Ανικανότητα. Μπαίνοντας σε δυσκολίες λόγω εμπλοκής σε ζητήματα χρημάτων. Σπαταλημένα χρήματα. Λανθασμένη επένδυση. Χαμένο κεφάλαιο επένδυσης.

Το μέλλον

Όπως είχαμε γράψει και πολύ πριν η Νέα Δημοκρατία ασφαλώς και θα βγει πρώτο κόμμα αλλά τα ποσοστά της θα είναι σε ιστορικά χαμηλό επίπεδο. Ο Πρόεδρός της έχει τον transit Ποσειδώνα σε τετράγωνο με Ήλιο και Άρη και δυστυχώς αυτούς τους έχει σε γενέθλιο σε εξίσου δυσαρμονική όψη ενάμιση τετραγώνου (135). Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα.

Το ΠΑΣΟΚ, όσο βεβαίως και ο αρχηγός του Ευάγγελος Βενιζέλος στις επικείμενες εκλογές έχουν χάσει όποια ευεργεσία θα μπορούσε να προσφέρει ο Δίας.

Αυτό που απασχολεί όμως είναι το εξής: Θα μπορέσουν τα στελέχη της ΝΔ να εξακολουθούν να βλέπουν ως πρόεδρο ισχυρό τον Αντώνη Σαμαρά ή θα τον αμφισβητήσουν για αλαζονική συμπεριφορά και οπορτουνισμό; Και εν πάσει περιπτώσει θα καταφέρει να επιβληθεί όντας νικητής του 20% κόντρα σε ένα ΠΑΣΟΚ ετοιμόρροπο που δεν μπορεί να βρει άτομα για να συμπληρώσει τα ψηφοδέλτια του;

Η Αριστερά (στο σύνολο της) είναι ουσιαστικά υπόλογη απέναντι στην Ιστορία και στον λαό της γιατί ουσιαστικά οι προσωπικές αντιπάθειες και τα «κολλήματα» την φέρνουν μπροστά σε μια δεύτερη «Συνθήκη της Βάρκιζας», τηρουμένων των αναλογιών. Τώρα όμως δεν φταίνε ούτε οι Άγγλοι, ούτε οι Δεξιοί, ούτε κανείς. Παρά μόνο το στραβό τους το κεφάλι και η έλλειψη ρεαλιστικού σχεδιασμού.

Η «Πατριωτική» ή και «Άκρα Δεξιά»

Είναι ίσως η άλλη όψη του ίδιου νομίσματος, αφού ναι μεν θα υπάρξει μια σαφής ενίσχυση σε ψήφους, το θέμα όμως είναι γιατί τελικά οι αντιμνημονιακές δυνάμεις κατεβαίνουν διασπασμένες, αφού ο στόχος είναι κοινός. Φαίνεται πως η καταμέτρηση των «κουκιών» είναι πάνω απ’ όλα...

Ο Ουρανός στον Κριό

Αστρό-ιστορικά έχουμε πολλαπλές επαναστάσεις αλλά και κατάλυση καταστάσεων που μέχρι εκείνη την στιγμή ήταν δεδομένες και αδιαπραγμάτευτες αλλά και για την Ελλάδα προβλήματα και χρεοκοπία. Παραθέτω μερικά παραδείγματα:

1843 η Ελληνική κυβέρνηση αδυνατεί να αποπληρώσει παλαιότερα δάνεια. Έτσι ενημερώνει τους δανειστές οι οποίοι συντάσσουν ένα καταδικαστικό μνημόνιο. Τα οποία περιείχε τα κάτωθι μέτρα:

1. Απολύθηκε το ένα τρίτο των Δημοσίων υπαλλήλων και μειώθηκαν 20% οι μισθοί όσων παρέμειναν.

2. Σταμάτησε η χορήγηση συντάξεων, που τότε δεν δίνονταν στο σύνολο του πληθυσμού αλλά σε ειδικές κατηγορίες.

3. Μειώθηκαν κατά 60% οι στρατιωτικές δαπάνες, μειώθηκε δραστικά ο αριθμός των ενστόλων και αντί για μισθό οι στρατιωτικοί έπαιρναν χωράφια.

4. Επιβλήθηκε προκαταβολή στην είσπραξη του φόρου εισοδήματος και της “δεκάτης”, που ήταν ο φόρος για την αγροτική παραγωγή.

5. Αυξήθηκαν οι δασμοί και οι φόροι χαρτοσήμου.

6. Απολύθηκαν όλοι οι μηχανικοί του Δημοσίου και σταμάτησαν όλα τα δημόσια έργα.

7. Καταργήθηκαν εντελώς όλες οι υγειονομικές υπηρεσίες του κράτους.

8. Απολύθηκαν όλοι οι υπάλληλοι του εθνικού τυπογραφείου, όλοι οι δασονόμοι, οι δασικοί υπάλληλοι και οι μισοί καθηγητές πανεπιστημίου.

9. Καταργήθηκαν όλες οι διπλωματικές αποστολές στο εξωτερικό.

10. Νομιμοποιήθηκαν όλα τα αυθαίρετα κτίσματα και οι καταπατημένες “εθνικές γαίες” με την πληρωμή προστίμων νομιμοποίησης.

11. Περαιώθηκαν συνοπτικά όλες οι εκκρεμείς φορολογικές υποθέσεις με την καταβολή εφάπαξ ποσού.

3/9/1843 είχαμε αλλαγή Συντάγματος

11/1/1930 Η συζήτηση, που γίνεται στη Βουλή αποκαλύπτει σε όλη της την έκταση την ολοένα και περισσότερο ενισχυμένη αντίδραση της αντιπολίτευσης κατά του Ελευθέριου Βενιζέλου.

Άνοιξη 1932 η κυβέρνηση Ελευθερίου Βενιζέλου κάνει στάση πληρωμών.

Οι πρώτες εκτιμήσεις

Η ημερομηνία των εκλογών έχει ορισθεί για 6 Μαΐου 2012. Τώρα εάν έχουν πάει σε αστρολόγο και τους έβγαλε αυτή την ημερομηνία για καλή τότε ΟΚ. Εγώ πάντως, εάν ήμουν αστρολόγος θα παρέδιδα την κάρτα μέλους του Συλλόγου των Αστρολόγων και θα έπαιρνα το πρώτο αεροπλάνο!

Η έναρξη των εκλογών είναι στις 07:00 και οι κάλπες κλείνουν στις 19:00. Το χαρακτηριστικό της ημέρας είναι πως οι εκλογές πραγματοποιούνται σε Super Moon.

Ο Ήλιος της έναρξης των εκλογών ισούται με:

Άρη/Vulcanus= Δίας/Admetos= Πλούτωνας/Admetos= Ήλιος/Apollon:

Ένα άτομο με μεγάλη φυσική δύναμη. Το φυσικά ενεργό άτομο. Το άτομο που ξέρει όταν χρειαστεί, ν ‘ ασκήσει βία. Ένα άτομο που τρώει από τα έτοιμα. Από την σύνταξη, από την Κοινωνική Πρόνοια. Από ένα κομπόδεμα. Μεταβολή των συνθηκών διαβίωσης-ωραρίου και ξεκούρασης. Τιμές και Δόξα. Επιστημονικά επιτεύγματα. Η μέρα της εξασφαλισμένης επιτυχίας.

H Σελήνη του ανοίγματος της κάλπης ισούται με:

Άρης/Ποσειδώνας= Ερμής/Αφροδίτη = Δίας/Κρόνος= Κρόνος/Πλούτωνας= ASC/Hades:

Ανώμαλη διάθεση. Μια γυναίκα με τα μυαλά «πάνω» από το κεφάλι. Νεανική ομορφιά. Εκλεγμένοι καλλιτέχνες. Προβλήματα με την οργάνωση αλλά και με δημόσια κτήρια. Πρόσωπα που αναπτύσσονται πάρα πολύ αργά. Ένας αργός χωρισμός. Το να γίνει κάποιος γνωστός στο πλήθος δια μέσω σκανδάλου ή γενικότερα με ένα τρόπο όχι και ιδιαίτερα τιμητικό. Διαπόμπευση.

Εκτίμηση: Δεν πάμε για αυτοδυναμία ενώ πολλά πράγματα δημοσκοπικά θα έχουν αποτυχία. Πολλά πράγματα δεν θα τσουλήσουν ομαλά. Τα μικρά κόμματα θα κάνουν ντεμαράζ και θα μαζέψουν μεγαλύτερα ποσοστά από ότι τους αναλογούν μαθηματικά και θα προκαλέσουν πραγματικό κομφούζιο. Πρόβλημα έντονο θα παρουσιαστεί με τις έδρες αφού προπύργια των κομμάτων θα αλλάξουν χέρια. Ένας λαός που παίρνει την ρεβάνς. Όμως τα επιτελεία των αντιμνημονιακών κομμάτων θα πρέπει να έχουν δια μέσω των εκπροσώπων τους τα μάτια τους ανοιχτό αφού ίσως υπάρχουν κρούσματα αλλοίωσης του αποτελέσματος. Απλά σημειώστε στο μυαλό σας πως οι δύο «μεγάλοι» πολιτικοί αρχηγοί έχουν για εκείνη την ημέρα:

Ευάγγελος Βενιζέλος: Πάει με τον Πλούτωνα σε σύνοδο με τον Ήλιο, ενδεχομένως με Πλούτωνα σύνοδο με Σελήνη, Ποσειδώνα χιαστί με Δια, Ουρανό τρίγωνο με Ουρανό και Ποσειδώνα τρίγωνο με Ποσειδώνα.

Συμπερασματικά μια μέρα επώδυνη.

Αντώνης Σαμαράς: Έχει Ουρανό σύνοδο με Δία (*ενώ στο γενέθλιο έχει Δία τετράγωνο με Ουρανό), Ήλιο τετράγωνο με Πλούτωνα, Ποσειδώνα τετράγωνο με Ήλιο και Ποσειδώνα τετράγωνο με Άρη.

Συμπέρασμα: Προσδοκίες που δεν θα ικανοποιηθούν. Ρήξη με το εσωτερικό του κόμματος, όπου πολλά στελέχη θα φορέσουν τον μανδύα των αντιμνημονιακών.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved