Το μακελειό στου Ρέντη-100 σφαίρες στην καρδιά της ΕΛ.ΑΣ

Χτες στις 18:50 κόπηκε το νήμα της ζωής δυο παιδιών που μόλις
Παπασταύρου Λίντα
Το μακελειό στου Ρέντη-100 σφαίρες στην καρδιά της ΕΛ.ΑΣ

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΓΡΑΨΩ Ή ΑΝ ΘΑ ΞΑΝΑΓΡΑΨΩ. ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ. ΚΛΑΜΑ, ΛΥΠΗ, ΟΡΓΗ ΚΑΙ ΘΥΜΟΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΝΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΩΡΕΣ. ΚΑΙ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΕΚΡΟΣ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΟΓΙΑ, ΤΙΠΟΤΑ. ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΝΥΧΤΑ. ΘΟΔΩΡΗΣ ΟΜΑΔΑ ΔΙ.ΑΣ

Ανάρτηση από την σελίδα του Facebook Ομάδα «Δίας»

1. Οι εξισώσεις του τρόμου

από τον Karl Heinz Ottinger

Η φονική συμπλοκή στο Ρέντη δεν ήταν τίποτε άλλο από το γεγονός ενός προαναγγελθέντος θανάτου, αφού είναι γνωστό ότι η οικονομική κρίση προσφέρει άλλοθι σε εγκληματίες. Αν σε αυτό προσθέσουμε την ¨κακιά ώρα» και την μικρή εμπειρία των αστυνομικών που για πολλά χρόνια μάθαιναν μόνον το πως θα καταστέλλουν διαδηλωτές, η εξίσωση του θανάτου βγαίνει με μαθηματική ακρίβεια. Και βέβαια, σε μια χώρα όταν αρχίζουν και ξεσπάνε τέτοιου είδους φαινόμενα, τότε τα πράγματα είναι πάρα πολύ δύσκολα. Διότι αρχίζει να «ξεφτίζει» ο λεγόμενος κοινωνικός ιστός και η καθημερινότητα ανάγεται σε ζούγκλα.

Η Γραμμική παράσταση του μήνα Μάρτη γράφει: Κρόνος=Ουρανός/Zeus= Cupido /Zeus

Υπακοή σε κάποιους ανώτερους ....αλλά με δυσαρέσκεια. Προβλήματα στην δομή και οργάνωση του Κράτους. Απώλειες από φυγή ή παύση εργασιών μιας μεγάλης εταιρείας ή απώλεια στρατιωτικής μονάδας.

Με βάση διασταυρωμένες πληροφορίες το συμβάν έλαβε χώρα στις 18:50. Οι υπό καταδίωξη (προηγήθηκε ληστεία σε περίπτερο στο Μενίδι) επιβαίνοντες σε ένα jeep Volvo άνοιξαν πυρ όταν οι τέσσερις από τους δώδεκα μοτοσικλέτες της νεοσύστατης ομάδας ΔΙ.ΑΣ βρέθηκαν σε θέση βολής. Ακολουθώντας το όχημα έπεσαν πάνω σε μια καλοστημένη ενέδρα με τα Καλάζνικοφ να τους περιμένουν.

Είχαμε μια κλήση προς την Άμεσο Δράση για βοήθεια λόγω ληστείας.

Η κλήση για βοήθεια είναι: Βόρειος Δεσμός= Άρης /Kronos και μέσα εκεί εμπλέκονται με τον χάρτη του συμβάντος τα κάτωθι μεσοδιαστήματα.

Βόρειος Δεσμός= Άρης /Kronos= Aries Point/Kronos =Σελήνη/Zeus = Ερμής/ Άρης= Σελήνη/ Ποσειδώνας : Καλώ την αστυνομία ως εκπρόσωπο του Κράτους, για κάποια άτομα με πολεμικές διαθέσεις και κακόβουλα, όπου είναι ζαλισμένα ή σε παραλογισμό.

Το Aries Point = Kronos /Poseidon=Aries Point/ Βόρειος Δεσμός= Βόρειος Δεσμός / Ουρανός=Μεσουράνημα/Zeus

Ατομα που με την στάση τους αποτελούν πρότυπο. Ένωση ή συμμετοχή πολλών προσώπων σε ένα εγχείρημα. Ξαφνικά γεγονότα. Η θέληση και το κίνητρο για τα μεγάλα επιτεύγματα. Ξαφνική αναταραχή. Ξαφνικά γεγονότα. Η πάταξη μιας δραστηριότητας.

Είναι γνωστό σε όσους έχουν ασχοληθεί με την Uranian πως οπου υπάρχει πυροβολισμός εμπλέκεται ο Zeus.

Zeus= Ποσειδώνας/Zeus= Αφροδίτη/ Hades= Ερμής /Hades

Αποτυχία για λόγους ανικανότητας. Θέλοντας να ξεφτιλίσω μια φρουρά, ένα αστυνομικό. Μίσος.

2. Η Ελληνική Αστυνομία σε κρίσιμο σταυροδρόμι

από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Η Ελληνική Αστυνομία ιδρύθηκε στις 1/10/1984, ύστερα από τη συγχώνευση της Χωροφυλακής και της Αστυνομίας Πόλεων και ανήκει στο ζώδιο του Ζυγού.

Παρ’ ότι δεν υπάρχει ακριβής ώρα «γέννησης» κάποιες πλανητικές θέσεις, όπως για παράδειγμα οι τρεις πλανήτες στο Σκορπιό (Αφροδίτη, Κρόνος και Πλούτωνας) κρίνονται ως αντιπροσωπευτικές μιας υπηρεσίας που έχει σαν σκοπό την καταπολέμηση του εγκλήματος. Ανάλογες διαστάσεις έχει και ο άξονας των Δεσμών της Σελήνης με τον Νότιο (αφετηρία-καταβολές) να βρίσκεται επίσης στον Σκορπιό.


el_as

Μένοντας στα συμβατικά κριτήρια, μπορούμε επίσης να επικεντρωθούμε στο τετράγωνο του Ήλιου με το Δία, μια ένδειξη επιτυχιών αλλά και επιπόλαιας αντιμετώπισης των καταστάσεων (ο έντονος Δίας συνδέεται συνήθως και με φαινόμενα αναξιοκρατίας) και βέβαια στη σύνοδο του Άρη με τον Ποσειδώνα (συμμετέχει και η Σελήνη, ενώ ο Ερμής σχηματίζει τετράγωνο), η οποία δυστυχώς υποδηλώνει υπονομεύσεις, αστοχίες, λάθη και κακές εκτιμήσεις.

Στον διπλό χάρτη για εκείνην την ημερομηνία (οι τροπικές θέσεις είναι στον εσωτερικό και οι αστρικές στον εξωτερικό κύκλο) ξεχωρίζουν οι σύνοδοι του τροπικού Ήλιου με τον αστρικό Πλούτωνα, του τροπικού Κρόνου με τον αστρικό Ουρανό και του αστρικού Δία με τον τροπικό Ουρανό, συνδυασμοί οι οποίοι εκτός από την ενέργεια των πλανητών ενοποιούν και τις ιδιότητες των ζωδίων που τους φιλοξενούν.

Το Ζυγό με τον Σκορπιό (τις σχέσεις και την πολιτική δηλαδή με την εγκληματικότητα), τον Σκορπιό με τον Τοξότη (νόμος) και τον Τοξότη με τον Αιγόκερω (εξουσία).

Επίσης, ελέγχεται ως προς τη λειτουργικότητα της η σύνοδος του τροπικού Ουρανού με την αστρική πολυαστρία Άρη-Ποσειδώνα-Σελήνης-Δία, αφού υπάρχει το σοβαρό ενδεχόμενο όλος ο σχηματισμός να λειτουργεί ενιαία.

Στις διελεύσεις για την 1η Μαρτίου στο χάρτη της ΕΛ.ΑΣ, το πρώτο που αντιλαμβάνεται κανείς είναι το τετράγωνο του διελαύνοντα Πλούτωνα με τον γενέθλιο Ήλιο.

Αν μάλιστα ανατρέξουμε και στην τελευταία Ηλιακή Επιστροφή (Οκτώβριος 2010), βλέπουμε ότι ο Ήλιος «πατάει» πάνω στο τετράγωνο Κρόνου-Πλούτωνα υποδηλώνοντας γενικότερα μια πολύ πιεστική και δύσκολη χρονιά (μέχρι τον Οκτώβριο του 2011), κατά τη διάρκεια της οποίας θα προκύψει η αναγκαιότητα μιας ριζικής αναδιάρθρωσης.

Και αυτό είναι το ουσιαστικότερο μήνυμα από την τραγωδία του Ρέντη.

Ακόμη, ο διελαύνων Ήλιος κάνει τετράγωνο με τον γενέθλιο Ουρανό, ενώ η γενέθλια σύνοδος Άρη-Ποσειδώνα-Σελήνης τετραγωνίζεται από τον διελαύνοντα Ουρανό στην τελευταία μοίρα των Ιχθύων.

Η ίδια η φύση του περιστατικού (πυροβολισμοί και μάλιστα σε ενέδρα) προσομοιάζει με τις ιδιότητες ενός συνδυασμού Άρη-Ουρανού-Ποσειδώνα.

Υπάρχει ένα ακόμη τετράγωνο του διελαύνοντα τροπικού Άρη ιδιοσυναστριακής μορφής, με τον γενέθλιο αστρικό Ποσειδώνα που βρίσκεται στην 5η μοίρα του Τοξότη, επιβεβαιώνοντας έτσι τα δεδομένα ενός «στησίματος», το ότι έπεσαν δηλαδή οι αστυνομικοί σε μια καλοστημένη παγίδα.

Κι όλα αυτά βέβαια συνέβησαν κάτω από την «ομπρέλα» του τετραγώνου Δία-Πλούτωνα, με τον πρώτο να διογκώνει τις σκοτεινές διαστάσεις του δεύτερου και κατά τη διάρκεια μιας εβδομάδας η οποία ιδιοσυναστριακά χαρακτηρίζεται από μια σύνοδο Άρη-Ουρανού και ένα τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα (την επικινδυνότητα των συγκεκριμένων όψεων επεσήμανα ήδη στην τρέχουσα Αστρολογική Εφημερία).

Παρατηρούμε δηλαδή ότι η δολοφονία των δύο νεαρών αστυνομικών έγινε κάτω από την επιρροή δύο «κρυφών» όψεων που όμως υπάρχουν σε συμβατική μορφή στο χάρτη των διελεύσεων.

Όσον αφορά το ωροσκόπιο του φονικού διακρίνεται από την παρουσία του Ουρανού και του Πλούτωνα σε γωνιακούς οίκους (7ο και 4ο αντίστοιχα) με τον δεύτερο να κάνει μια αντίθεση με το Μεσουράνημα ως αστρικός με ανοχή τριών μοιρών.

Ωστόσο μια πολύ μεγαλύτερη ακρίβεια υπάρχει σε σχέση με το γενέθλιο ωροσκόπιο της Ελλάδας, αφού το Ναδίρ στην 16η μοίρα του Τοξότη συμπίπτει σχεδόν με τον γενέθλιο Άρη της χώρας στον 7ο οίκο ένα στοιχείο που παραπέμπει μάλλον σε αλλοδαπούς δράστες.

Παρ’ ότι δεν είμαι ειδικός στο θέμα δεν μπορώ να μην σημειώσω τις εξισώσεις του Μεσοδιαστήματος Άρη-Ουρανού με τον Ωροσκόπο και το Μεσουράνημα (αντίθεση και τετράγωνο αντίστοιχα), οι οποίες ανταποκρίνονται εξαιρετικά ως προς τον χρόνο του συμβάντος.

combat

3. Το χτύπημα ήταν «χτύπημα» στην ηγεσία της ΕΛ. ΑΣ

από τον Karl Heinz Ottinger

Χτες στις 18:50 κόπηκε το νήμα της ζωής δυο παιδιών που μόλις είχαν περάσει τα 20 χρόνια της ζωής τους και ρίσκαραν πάνω στο καθήκον τους. Άραγε πρέπει να νοιώθουν περήφανοι οι συγγενείς τους που πέθαναν αψηφώντας τον θάνατο ως Έλληνες ή πρέπει να είναι περήφανοι οι Έλληνες που έχουν τόσο γενναίους αστυνομικούς;

Τ' ανδρειωμένου ο θάνατος -θάνατος δεν λογιέται

Οι εξισώσεις στο γενέθλιο χάρτη της ΕΛ.ΑΣ

Μεσουράνημα=Αφροδίτη /Poseidon= Κρόνος /Hades = Βόρειος Δεσμός / Δίας= Ποσειδώνας / Hades= Ουρανός / Zeus= MC/Πλούτωνας

Έχοντας πίστη. Φτώχεια. Περιορισμός της κίνησης και της δραστηριότητας. Παραίτηση. Ένας όπου είναι αρεστός από το κοινό. Ένας μεγάλος κίνδυνος. Σοβαρές εξαπατήσεις. Μεγάλη θέληση.

Aries Point= Ήλιος / Αφροδίτη = Βόρειος Δεσμός / Πλούτωνας =Ερμής / Κρόνος = Aries Pont/ Σελήνη = MC / Βόρειος Δεσμός= Ερμής /Ποσειδώνας= Hades /Poseidon= Ουρανός /Hades

Η επί Γης Ειρήνη και Αγάπη. Αλλαγές συμπεριφοράς και γραμμής πλεύσης. Υιοθετώντας διαφορετική στάση απέναντι σε κάποιους. Ταξίδια προς άπαντες τις κατευθύνσεις. Οι αλλαγές τόπων. Μια αναγκαία εξόρμηση. Κρατώντας επαφές με συγκεκριμένες «ομάδες» ανθρώπων. Χάνοντας την αίσθηση του τι είναι καλό και τι όχι. Ασχολούμενος με άτομα που έχουν διανοητικά προβλήματα. Ξαφνικά γεγονότα προκαλούν θάνατο. Δολοφονία.

Το Συμβάν

Zeus (διελαύνων)= Μεσουράνημα/Admetos= Ωροσκόπος/Σελήνη= Μεσουράνημα/Cupido=Άρης /Πλούτωνας.

Μια αποστροφή στην έναρξη κάτι νέου. Αν όμως γίνει η αρχή με τίποτα δεν σταμάτα. Δημόσια αναγνώριση δια μέσω της δραστηριότητας (επάγγελμα, χόμπι, ανδραγαθία κλπ). Πολεμικός προγραμματισμός.

Admetos= Ωροσκόπος/Πλούτωνας = Ερμής / Vulcanus= Aries Point / Βόρειος Δεσμός= Ουρανός / Kronos= Σελήνη /Βόρειος Δεσμός.

Βαθιά αλλαγή. Δυνατές σκέψεις, οι οποίες στην αρχή είναι μόνο εν μέρει επιτυχείς, ή καθόλου. Ξαφνικό τέλος. Τέλος της καταστολής. Ταπείνωση.

Hades= Σελήνη/ Άρης= Ερμής /Άρης= Δίας /Zeus= Αφροδίτη / Ποσειδώνας= Άρης /Zeus.

Μη επιθυμητές συνθήκες εργασίας. Ελαττωματική εργασία. Χυδαίες γυναίκες Στρατιωτική θητεία που γίνεται δοκιμασία. Βρώμικη εργασία. Προτίμηση στις αγριότητες. Παιδιά χωρίς ζωτικότητα. Θλίψη. Επικίνδυνη εργασία. Απώλειες μέσω των πολεμοχαρών περιστάσεων.

Θάνατος από πυρκαγιά ή μέσω του σοβαρού τραυματισμού ή από πυροβόλα.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved