Διακαναλικός ...Αίσωπος-Η συνέντευξη του πρωθυπουργού

Η διακαναλική συνέντευξη ξεκίνησε στις 21:07 με Ωροσκόπο στους Διδύμους
Παπασταύρου Λίντα

A. Οι κρυφές σκέψεις του Γεωργίου Παπανδρέου


Από τον Urania Lab

Η διακαναλική συνέντευξη ξεκίνησε στις 21:07 με Ωροσκόπο στους Διδύμους (πάνω σχεδόν στον γενέθλιο Ήλιο του πρωθυπουργού), Μεσουράνημα στον Υδροχόο και τον Ποσειδώνα-γενικό «δερβέναγα»-στον δέκατο οίκο, που μας δείχνει τους στόχους και τα αποτελέσματα του όλου εγχειρήματος.

Οι αρμονικές
Με βάση τη θεωρία των Αρμονικών θα κάνουμε μια ανάλυση του Ποσειδώνα εξετάζοντας κυρίως αυτές τις αρμονικές που έχουν το περισσότερο «ψωμί».
Η 125η αρμονική μας δείχνει τι πραγματικά σκέπτεται ο Πρωθυπουργός. Η 25η αρμονική μας δείχνει τι πραγματικά σκέπτεται η κυβέρνηση και τέλος η 5η αρμονική μας δείχνει τι πραγματικά σκέπτεται το κόμμα.

Στο ωροσκόπιο της 125η αρμονικής ο Ποσειδώνας είναι σε αντίθεση με τον Ήλιο και αυτό μας δείχνει ότι ο Γεώργιος Παπανδρέου φθείρεται σε ανεφάρμοστα σχέδια.
Ο πληθωρισμός τρώει τις πλουτοπαραγωγικές πηγές και οι υποσχέσεις που δόθηκαν δεν θα κρατηθούν. Όλα είναι παραμύθια, δυστυχώς όχι της Χαλιμάς, αλλά η άλλη πραγματικότητα του Μνημονίου. Έχουμε επίσης αντίθεση Ερμή και Ποσειδώνα που μας ...φωνάζει από μακριά: Ανικανότητα να φέρει σε πέρας ένα ρεαλιστικό σχέδιο για την παραγωγικότητα, κι άστε τον κ Παμπούκη να λέει...

Τα σχέδια της κυβέρνησης είναι πρόχειρα και σίγουρα θα αναθεωρηθούν (η αντίθεση είναι στον άξονα 6ου-12ου οίκου). Επίσης φαίνεται ότι ο πρωθυπουργός προσπαθεί να «υπνωτίσει» τον λαό με ψευδή οράματα ανάπτυξης και προόδου.

Στο ωροσκόπιο της 25η αρμονικής ο πλανήτης Ποσειδώνας είναι σε αντίθεση με τον Ουρανό αυτό σημαίνει ότι στην κυβέρνηση σκέφτονται από τώρα την εμφάνιση κινημάτων που θα μειώσουν την δύναμη της εξουσίας της και μάλιστα η αφορμή θα είναι ένα μάλλον τυχαίο γεγονός στο οικονομικό πεδίο (η αντίθεση είναι στον άξονα 2ου-8ου οίκου). Αυτό βέβαια ενισχύεται και από το τρίγωνο Ποσειδώνα και Κρόνου που μας δείχνει τις ψευδαισθήσεις της εξουσίας, με τα μεγαλόπνοα προγράμματα που τελικά δεν έχουν πραγματικό στόχο, λόγω τις ανικανότητας των ειδικών συμβούλων που έχουν μαζευτεί από την εσπερία και όχι μόνο.

Στο ωροσκόπιο της 5η αρμονικής έχουμε ...μία από τα ίδια!

Αντίθεση Ήλιου-Ποσειδώνα κάτι που επίσης μας δείχνει ότι και το κόμμα φθείρεται σε ανεφάρμοστα σχέδια και ότι οι υποσχέσεις που δόθηκαν δεν θα κρατηθούν.
Ομοίως η αντίθεση Ουρανού-Ποσειδώνα μας δηλώνει ότι το κόμμα περιμένει, όπως και η κυβέρνηση, εμφάνιση κινημάτων.
Επιπλέον, το τετράγωνο Δία και Ποσειδώνα μας δείχνει ξεκάθαρα ότι το το κόμμα περιμένει σκάνδαλα σχετικά με την ανάπτυξη, υποκρισία στην εσωτερική πολιτική και το πιο τραγικό για όλους μας έχει κρυφό σχέδιο κοινωνικής μηχανικής με φάρο τις ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ! Το κόμμα έχει ψευδαισθήσεις ότι ο λαός υποστηρίζει την πολιτική του, δήλωση καθαρή του τετραγώνου Ποσειδώνα και Σελήνης, που επίσης μας δείχνει την ανικανότητα του κόμματος να πληροφορήσει τον πρωθυπουργό για την πραγματική κατάσταση του λαού. Επίσης περιμένουν αναστατώσεις στο ΕΣΥ αλλά και στις ένοπλες δυνάμεις.

Από τα ανωτέρω φαίνεται ότι η διακαναλική συνέντευξη ήταν μια μεγάλη φούσκα, προς δικαίωση του Ποσειδώνα, που με την έναρξη της συνέντευξης στον αστροχαρτογραφικό χάρτη περνούσε μεγαλόπρεπα πάνω από την Αθήνα. Τυχαίο; Δεν νομίζω....

B. Σαν παλιό σινεμά και σαν την χαλιμά...

Γράφει ο Karl-Heinz Ottinger

Όσοι χθες το βράδυ σταθήκατε μπροστά στους τηλεοπτικούς σας δέκτες για να παρακολουθήσετε την συνέντευξη του πρωθυπουργού ελπίζω να είχατε την διαύγεια να κατανοήσετε γιατί ήταν διακαναλική.

Καταρχήν είχε πιο πολύ θλίψη από το Νησί του Mega αλλά και γιατί έκανε σαλάτα καλύτερη από αυτή του Master Chef. Γιατί επίσης θα έχει αφιέρωμα το Ράδιο Αρβύλα. Και ασφαλώς γιατί τα λόγια του Πρωθυπουργού που έχουμε κατ’ επανάληψη ακούσει έρχονται σε αγαστή συμφωνία με τις επαναλήψεις ταινιών των σινέ Alter -Star.
Πάντως σας θαυμάζω γιατί αντέχετε . Εδώ ακόμα και η Helga που ελληνικά δεν ξέρει εκτός από τα τυπικά μόλις είδε τον Πρωθυπουργό να μιλεί και να ανοιγοκλείνει τα μάτια του είπε: “ Πάλι ψέματα ακούτε; Ανοιγοκλείνει τα μάτια του δεν το βλέπεις;” Αλλά ας περάσουμε στο κομμάτι της ανάλυσης.


Ο πρώτος άξονας που θα δούμε είναι ο άξονας Ήλιου / Σελήνης , που δείχνει τι ακριβώς ήθελε
SUN/MOON=VENUS/MARS=ADMETOS/POSEIDON=MC/MERCURY=
JUPITER/SATURN:
Οδηγούμενος προς ένα στόχο με επιμονή. Κάνοντας μονόλογο. Νοιώθοντας την απειλή πως θα χαθούν όλα.
Το παράδοξο είναι πως στον άξονα ASC/MC δεν υπάρχει τίποτα... Απόλυτο κενό στους στόχους!

Ο λόγος (αυτά που είπε τι αντίκτυπο είχαν;)
ARIES PONT/POSEIDON=HADES /POSEIDON:
Αυτά που λέω εκφράζουν ένα δόγμα. Ο επίμονος μέχρι ανοησίας


Ας δούμε τους δημοσιογράφους. Το σημείο που δείχνει τους δημοσιογράφους είναι:
ADMETOS=MOON/POSEIDON. Έτσι σχηματίστηκε η εξίσωση:
ADMETOS=MOON/POSEIDON=MERCURY/APOLLON=
MERCURY/VULCANUS=VENUS/CUPIDO:
Ομιλία για ζητήματα που έρχονται στο προσκήνιο. Δυνατή σκέψη. Μια καλλιτεχνική συζήτηση.

Η συζήτηση δείχνει πως δεν έπεισε. Αλλά ας δούμε το σημείο που σχετίζεται με τον Πρωθυπουργό.
KRONOS=MC/MERCURY=SUN/NEPTUNE=SATURN/CUPIDO=
URANUS/HADES=ARIES POINT/KRONOS:
Το να ρίξω αναισθητικό. Αιθάλη. Προβλήματα από τις συνεργασίες. Μεγάλη καταστροφή. Φήμη. Οι πλάτες από μεγάλες δυνάμεις


©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved