Ανταριασμένη Ακρόπολη

Έγινε κι αυτό... Ο ιερός βράχος της Ακρόπολης μεταβλήθηκε σε πεδίο μάχης ανάμεσα στους «ταμπουρωμένους»
Παπασταύρου Λίντα

Από τον Γιάννη Ριζόπουλο


Έγινε κι αυτό... Ο ιερός βράχος της Ακρόπολης μεταβλήθηκε σε πεδίο μάχης ανάμεσα στους «ταμπουρωμένους» συμβασιούχους και τα ΜΑΤ που πήραν τη διαταγή «να καθαρίσουν την περιοχή πάση θυσία». Πάλι καλά που στις τάξεις των αμυνομένων δεν υπήρχε κάποιος ζηλωτής του Μοροζίνι να ανατινάξει-μαζί με την τουριστική αξιοπιστία της χώρας-και τον Παρθενώνα.

Το ...γιουρούσι των δυνάμεων καταστολής έγινε στις 10:05 και στο χάρτη εκείνης της στιγμής είναι έκδηλη η «οργή» του Άρη που βρίσκεται σε ακριβή σύνοδο με τον Ωροσκόπο στο Σκορπιό. Και φυσικά ο Ποσειδώνας (σε συγκλίνον τετράγωνο με τον «κόκκινο πλανήτη») συνέβαλε όπως μπορούσε με δακρυγόνα και χημικά πάσης φύσεως.
Στο χορό μπήκε και το ζευγάρι Ουρανού-Δία που στην αστρική του εκδοχή κάνει αντίθεση με το Μεσουράνημα. Παράλληλα οι αντιθέσεις του αστρικού Ήλιου και του αστρικού Ερμή με τους δύο πλανήτες περιγράφουν αρκετά παραστατικά την πολιτική διάσταση του γεγονότος (βρίσκονται στον 11ο οίκο) αλλά και την τρικυμία εν κρανίω του πολιτικού προϊσταμένου των ΜΑΤ.
Οκ, κύριε Παπουτσή... Ο Άρης και ο Ουρανός πετάνε τη σκούφια τους για ασκήσεις «αστραπιαίου πολέμου» αλλά υποτίθεται πως είστε σε αυτήν την θέση για να προλαβαίνετε το κακό, όχι να το δημιουργείτε...





©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved