Νέα Σελήνη στον Υδροχόο: Σκίσε τη σελίδα!

Στις 10 Φεβρουαρίου και 59 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα, πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στις 20ο 40΄του Υδροχόου

Θανάσης Ματσώτας
Νέα Σελήνη στον Υδροχόο: Σκίσε τη σελίδα!

Ως γνωστόν, κυβερνήτης του Υδροχόου είναι ο Ουρανός που συμμετέχει δυνατά σε αυτήν τη Νέα Σελήνη, αφού βρίσκεται σε τετράγωνο με τα Φώτα. Αυτός ο σχηματισμός είναι το κυριότερο στοιχείο στον χάρτη της Νέας Σελήνης. Αυτό σημαίνει πως ό,τι κοινό εκφράζουν αυτό το ζώδιο και αυτός ο πλανήτης, θα συμβεί στον υπερθετικό βαθμό!

Και αυτό που κυρίως εκφράζουν, είναι η αλλαγή και μάλιστα με τρόπο δυναμικό και απρόβλεπτο. Υπάρχουν όμως άλλοι τρεις παράγοντες που κάνουν το όλο σκηνικό ιδιαίτερα εκρηκτικό και το κοινό τους στοιχείο είναι η έντονη συμμετοχή του Άρη που αν και φαίνεται να σφυρίζει αδιάφορα στον χάρτη αυτής της Νέας Σελήνης, στην πραγματικότητα συμμετέχει έμμεσα και μάλιστα πολύ δυναμικά. Άρα τα σκηνικά έντασης, βίας και εκρηκτικών καταστάσεων, σε προσωπικό, αλλά και κοινωνικοπολιτικό επίπεδο, δεν θα λείψουν!

Ο πρώτος αυτός παράγοντας, είναι η σύνοδος του Άρη με τον Πλούτωνα.

Ο δεύτερος, είναι η Αστρική εκδοχή των Φώτων και του Ουρανού που έρχονται σε σύνοδο και τετράγωνο αντίστοιχα, με τον Τροπικό Άρη. Δηλαδή τον βασικό δύσκολο σχηματισμό που προανέφερα, πυροδοτεί έμμεσα ο Άρης μέσα από την «κρυφή» αυτή σχέση.

Ο τρίτος, είναι η ενεργοποίηση της πολύ δύσκολης Νέας Σελήνης του Νοεμβρίου. Αυτό σημαίνει πως θέματα που ξεκίνησαν τότε θα πάρουν νέα τροπή ή θα ολοκληρωθούν τώρα. Αυτά δεν θα είναι απαραίτητα δύσκολα. Ωστόσο, θα είναι πολύ σημαντικά και θα κλείσουν οριστικά κάποιους κύκλους προσωπικούς ή επαγγελματικούς ή θα ανοίξουν ξαφνικά καινούριους με τρόπο απροσδόκητο και σε θέματα που δεν είσαι προετοιμασμένος να αντιμετωπίσεις.

Αν η έκπληξη είναι ερωτική και ευχάριστη, μην τσιμπιέσαι για να δεις αν είναι αληθινή. Μπορείς να ενδώσεις ελεύθερα, αρκεί μόνο να κρατάς μικρό καλάθι μέχρι ο χρόνος να επιβεβαιώσει όσα δεν μπορεί το τσίμπημα! Χωρισμούς όμως κάθε είδους τους δίνεις και ένα χεράκι ακόμα για να πάνε πιο γρήγορα. Και τρέχεις μακριά, χωρίς να κοιτάξεις πίσω!

Αυτή η Νέα Σελήνη θα επηρεάσει κυρίως τα ζώδια του Σταθερού σταυρού δηλαδή Υδροχόους, Λέοντες, Ταύρους και Σκορπιούς που έχουν γεννηθεί στο τέλος του δεύτερου και αρχές του τρίτου δεκαημέρου, ειδικά αν αυτοί είναι γεννημένοι τις χρονιές 1971, 1975, 1985, 1990 και 2009.

Ωστόσο, δεν βράζουν όλοι στο ίδιο καζάνι. Αν είσαι Υδροχόος, το ξέρεις αυτό το έργο. Αλλά και αν δεν το ξέρεις, είσαι διατεθειμένος, όχι μόνο να το μάθεις, αλλά και να πρωταγωνιστήσεις σ’ αυτό. Είναι φτιαγμένο στα μέτρα σου.

Αν ανήκεις στα τρία τελευταία, τότε θα σου έρθει κάπως δύσκολο, αφού δεν είσαι φτιαγμένος για επαναστάσεις και μάλιστα χωρίς αιτία.

Στις Αστρικές της εκδοχές, αυτή η Νέα Σελήνη θα επηρεάσει όσους έχουν γεννηθεί στις τρεις τελευταίες ημέρες των ζωδίων του Σταθερού σταυρού αλλά και Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους που είναι γεννημένοι πολύ κοντά στις 15 Απριλίου, 18 Ιουλίου, 19 Οκτωβρίου και 16 Ιανουαρίου αντίστοιχα. Ακόμη περισσότερο σημαντική θα είναι για όσους από τους παραπάνω έχουν γεννηθεί τις χρονιές 1972, 1991 και 1995.

Οι αλλαγές θα έρθουν και είναι δεδομένες. Όλο το παιχνίδι παίζεται στο πόσο θα αντισταθείς σ’ αυτές. Όσο περισσότερο το κάνεις, τόσο περισσότερο επώδυνα θα εξελιχθούν. Γι' αυτό μη διστάσεις ούτε λεπτό να ακολουθήσεις το σαρωτικό ρεύμα που έρχεται. Αν μπορείς να το δημιουργήσεις και μόνος σου, τότε ακόμη καλύτερα!

Γιατί σε αυτήν τη συγκυρία που είσαι έτοιμος να αλλάξεις σελίδα, ίσως είναι προτιμότερο να την σκίσεις!

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved