Πανσέληνος στον Αιγόκερω - Μπράβο ρε σύμπαν!

Πραγματοποιείται στις 3 Ιουλίου και ώρα 2:39μμ στις 11ο18΄του Αιγόκερω

Θανάσης Ματσώτας
Πανσέληνος στον Αιγόκερω - Μπράβο ρε σύμπαν!

Όπως είναι φυσικό, αυτή η Πανσέληνος έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον για Καρκίνους και Αιγόκερους. Ακολουθούν Κριοί και Ζυγοί. Ιδιαίτερα όσοι είναι γεννημένοι προς το τέλος του πρώτου δεκαημέρου και αρχές του δεύτερου ή έχουν Σελήνη, Ωροσκόπο ή Μεσουράνημα πολύ κοντά στην 11η μοίρα των Παρορμητικών ζωδίων.

Ακόμη περισσότερο σημαντική θα είναι για όσους από τους παραπάνω έχουν γεννηθεί τις χρονιές 1936, 1946, 1950, 1986, 2000 και 2005.

Στις Αστρικές της εκδοχές θα επηρεάσει αυτούς που έχουν γεννηθεί στις αρχές του πρώτου δεκαημέρου ή στη μέση και προς το τέλος του δεύτερου δεκαημέρου των ζωδίων του Μεταβλητού σταυρού. Ο Δίας στον Ταύρο σε αρμονικό σχηματισμό με τον Ήλιο και τη Σελήνη, είναι από πολλά υποσχόμενος έως μέγας χορηγός!

Καταρχάς και χωρίς να καρφωθεί, με ένα ταπεινό εξάγωνο, κλείνει το μάτι στον Ήλιο στον Καρκίνο. Τι θέλει αυτός ο μαμμόθρεφτος; Ασφάλεια, προστασία, θαλπωρή και γούτσου-γούτσου. «Αγκαλίτσες και φιλάκια και χαρούλες και λόγια γλυκά». Ευκολάκι… Το ‘χουμε!

Στη Σελήνη στον Αιγόκερω όμως που είναι και λίγο bitch, δεν τον παίρνει για τέτοια. Σοβαρεύεται ο χοντρός. «Τα βλεφαρίσματα κυρία μου κομμένα». Καλός ο Κώστας Τριπλοφωτοτυπημένος, αλλά εδώ χρειάζεται Τόλης! Αναγκαστικά της ρίχνει ένα μεγαλοπρεπέστατο τρίγωνο για να την εξευμενίσει. Και -μεγάλη η χάρη της- στρώνει και για σένα το κόκκινο χαλί για να περπατήσεις καμαρωτά με δόξα και τιμή!

Τι σε παγιδεύει; Τι σε περιορίζει; Το άγχος για την εικόνα σου, οι ευθύνες ή τα οικογενειακά βάρη; Ο συντηρητισμός σου; Τα εσώψυχά σου που κανείς δεν καταλαβαίνει; Έρχεται τώρα ο Δίας να σε απελευθερώσει! Όχι για να ξεφύγεις από καθωσπρεπισμούς και κορεκτίλες. Δεν μπορεί να κάνει τέτοια χουνέρια στις δυο κολλημένες Καρκινοαιγοκερωσυντηρητικούκλες. Απλά, για να χαλαρώσεις, να νιώσεις ασφαλής, να ανοίξεις τα φτερά σου και να υπερβείς εύκολα εσωτερικά και εξωτερικά εμπόδια. Δεν το λες και λίγο!

Ακόμη και ο άλλος ο… ξινός ο Κρόνος, όχι μόνο κάνει τα στραβά μάτια, αλλά δίνει και τις ευλογίες του, αφού κι αυτός «καλοβλέπει» τον Ήλιο και τη Σελήνη με αρμονικές όψεις. Και ελέγχει επίσης να μην ξεφύγει η κατάσταση. Θα τα καταφέρει; Μάλλον όχι!

Γιατί το σοφό σύμπαν που με αυτήν την Πανσέληνο φαίνεται να είναι στις καλές του, έχει φροντίσει και για σένα που θέλεις το κάτι παραπάνω: Αφροδίτη και Άρης στον Λέοντα και μάλιστα σε τετράγωνο με τον Ουρανό είναι οι πειρασμοί που σε ξεσηκώνουν! Ρισκάρισε στη χαρά και στον έρωτα. Δεν έχει σημασία πόσο θα κρατήσουν. Παίξε τώρα που γυρίζει και έχεις και την καβάτζα του Δία να σε φυλάει από τις κακοτοπιές!

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved