Άρης στον Καρκίνο εξάγωνο με Ουρανό: Κάνε την κίνηση που δεν περιμένουν

Μη διστάζεις να εκτεθείς!

Θανάσης Ματσώτας
Άρης στον Καρκίνο εξάγωνο με Ουρανό: Κάνε την κίνηση που δεν περιμένουν

Στις 29/4 αργά το βράδυ, ο Άρης αρχίζει στενές επαφές με τον Ουρανό. Σε εξάγωνο. Καλό ακούγεται. Ευτυχώς θα τα βρούνε γιατί, αν δεν τα βρούνε, είναι έτοιμοι και οι δύο να τα κάνουν όλα λαμπόγυαλο!

Έρχεται στα ξαφνικά, λοιπόν, ο Ουρανός να ξεσηκώσει τον Άρη. Θα μου πείτε, δε θέλει και πολύ… Όμως τώρα ο Άρης είναι στον Καρκίνο και το παίζει χαμηλοβλεπούσος.

Και έρχεται ο Ουρανός και του λέει «παιδιά σηκωθείτε να βγούμε στους δρόμους». Ποιους δρόμους; Ο άλλος είναι του σπιτιού. Τι δουλειά έχει με τον αναρχοάπλυτο; «Pourquois pas?», του απαντά ο αναρχοάπλυτος για να δώσει μια γαλαζοαίματη νότα…

«Άμα ξεσηκωθείς εσύ, δεν μαζεύεσαι με τίποτα», σκέφτεται. Δεν έχει και άδικο. Επειδή έβαλε την ποδιά για να μαγειρέψει, νομίζετε πως είναι μια ταπεινή νοικοκυρούλα; Zamais! Το παίζει αλλά δεν είναι!

«Είμαι το πλανητικό σου Viagra», του ψιθυρίζει ο Ουρανός. «Θα σε κάνω να χορεύεις ασταμάτητα σαν το αρκουδάκι της Duracell»!

Κι εσύ λαέ βασανισμένε, τι κάνεις; Θα αδράξεις την ευκαιρία;

Πάρ’το αλλιώς: Ξεκίνα από το σπίτι. Πώς; Άσε τις δουλειές να τις κάνει το ίδιο!

Αλλά μέσα στο σπίτι ή στο γραφείο υπάρχουν κι άλλοι. Άκου το ένστικτό σου και κάνε την κίνηση που δεν περιμένουν. Μη διστάζεις να εκτεθείς. Δείξε τους αυτήν την πλευρά σου που δεν γνωρίζουν γιατί δεν τους άφησες ποτέ να μάθουν και θα διαπιστώσεις πόσο πολύ θα το ήθελαν!

«Άσε τα ταμπού και τις προφάσεις και κάνε μου ανήθικες προτάσεις, ήρθε η ώρα ο δεσμός μας να μπει σε ουσιώδεις φάσεις» για να επιστρατεύσω και την ποιοτική τέχνη στα επιχειρήματά μου.

Εντάξει, δεν θα χρειαστεί να πας τόσο μακριά. Ξέρεις ακριβώς μέχρι πού θα το πας, με μεγάλη ακρίβεια, ώστε να αφήσεις άναυδα τα πλήθη, χωρίς να περάσεις τα όρια.

Εικοσιπέντε κατασκευαστές αστρολογικών χαρτών, μία θεραπεία συνιστούν με τον Άρη στον Καρκίνο: να ρίχνεσαι σε νέες καταστάσεις με τόλμη και χωρίς σκέψη! Τώρα έχεις επιπλέον και τον Ουράνιο χέρι να σπρώχνει. Μην το σκέφτεσαι…

Αναρωτιέσαι, αν θα σου βγει ή θα σε χυλοπιτιάσουν και θα τα κάνεις χειρότερα. Εμπιστεύσου το ένστικτο. Έχεις γρήγορα συναισθηματικά αντανακλαστικά. Άστα ελεύθερα να λειτουργήσουν και δεν θα σε απογοητεύσουν. Αν στριμωχτείς, το εξάγωνο Άρη-Ουρανού θα λειτουργήσει σαν το ιππικό στα western. Θα είναι εκεί, ακριβώς όταν το χρειάζεσαι!

Στα πολιτικά μην παίρνεις πολύ αέρα. Εκεί κράτα χαμηλούς τόνους. Γύρω από τα «εθνικοπατριωτικά» θα γίνει ο καυγάς και αυτά θα κερδίσουν προσωρινά έδαφος. Ο Ουρανός θα ανακατέψει την τράπουλα των συμμαχιών, με απρόβλεπτο τρόπο αλλά ο δρόμος έχει πολλές στροφές ακόμα…

Άρης στον Καρκίνο σε εξάγωνο με τον Ουρανό: Ο Κοκκινοσκουφίτσος, με όπλο την αθωότητα, σαγηνεύει την κακιά Λύκα και αυτή τον μεταμορφώνει σε Πίτερ Παν. Τι και αν είναι στον Καρκίνο; Είναι το αιώνιο παιδί που έχει τη δύναμη να πετάει και να είναι η κάθε μέρα του μια ατέλειωτη περιπέτεια, γεμάτη δράση και εκπλήξεις στη χώρα του «Ποτέ».

Η τρέλα βοηθά τους τολμηρούς! Αυτό μόνο χρειάζεται να καταλάβεις για να βγεις από τη λούφα και την παραλλαγή και να πάρεις στα χέρια σου το μαγικό ραβδί.

«Πόλεμο να κάνεις στη μοναξιά. Τρέλανέ τους όλους κανονικά με τα μαγικά σου τα κόλπα. Τίποτα δεν έχεις να φοβηθείς με τα όνειρά σου για όπλα»!

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved