Ποσειδώνας για κάθε γούστο

Ας μην «τσιμπήσεις» λοιπόν σε όλα εκείνα που στοχεύουν είτε να σου ρίξουν στάχτη στα μάτια είτε να υποδείξουν ως ένοχο/η κάποιον/α

Ποσειδώνας για κάθε γούστο

Την ίδια στιγμή, που ο Ήλιος και ο Ερμής προσεγγίζουν τον Ποσειδώνα, ο Άρης από τους Διδύμους συμπληρώνει το καρέ με διαδοχικά τετράγωνα. Ο «χορός με τις νεράιδες και τα ξωτικά» είναι προγραμματισμένος για τις 15 και τις 16 Μαρτίου, σίγουρα όμως θα υπάρξουν και πιο πριν σαφή δείγματα, μιας «παραμυθένιας» πραγματικότητας και βέβαια η «ανάγνωση» της μπορεί να γίνει με πολλούς τρόπους.
Καταρχάς, όταν ο Ποσειδώνας κάνει αισθητή την παρουσία του το ψέμα γίνεται main stream, από εκεί και ύστερα όμως θα «μετρήσει» πολύ το αν λέγεται για καλό σκοπό -να εμψυχώσει, δηλαδή- ή αποτελεί μέρος ενός μηχανισμού προπαγάνδας και παραγωγής fake news, που στοχεύει στην παραπλάνησή σου.

Αυτό το τελευταίο πηγάζει συνήθως από μορφές εξουσίας, ας μην «τσιμπήσεις» λοιπόν σε όλα εκείνα που στοχεύουν είτε να σου ρίξουν στάχτη στα μάτια είτε να υποδείξουν ως ένοχο/η κάποιον/α, που δεν έχει ιδέα περί τίνος πρόκειται.

Μπορείς, βέβαια, να «ταΐσεις» τον δικό σου Ποσειδώνα, με καλλιτεχνικές δράσεις ή μεταφυσικά «ανοίγματα», μένοντας μακριά από οτιδήποτε σε «λερώνει», ενώ χώρο στην ζωή σου διεκδικούν και εκείνες οι καλλωπιστικές παρεμβάσεις που μεταμορφώνουν το «άσχημο» σε «ωραίο».
Επιπλέον, τα όνειρα… επιτρέπονται, για να μη σου γράψω επιβάλλονται, αρκεί να μην έχουν αντίκτυπο στην τσέπη σου.

Ένα μεγάλο ζήτημα τίθεται βέβαια στις διαπροσωπικές σχέσεις σου, αφού πολλά από αυτά που φαίνονται ή πιστεύεις δεν ισχύουν. Υπάρχει ωστόσο και η… αισιόδοξη άποψη που λέει ότι προκειμένου να αποκαλυφθούν κάποια πράγματα και να γίνει «σαματάς», καλύτερα να μην ξέρει κανείς τίποτα!

Ένα αισιόδοξο σενάριο είναι πάντως το να πιστέψεις τόσο πολύ σε κάτι, ώστε το σύμπαν να «συνωμοτήσει» και να γίνει!

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved