Αφροδίτη στον Υδροχόο - Άρης στους Διδύμους: «Βγάλε» το πάθος σου

Μην απορήσεις, αν από εκεί που γίνεται «της κόντρας ο χαμός» προκύψει μια ραγδαία σύγκλιση… πόθων!

Αφροδίτη στον Υδροχόο - Άρης στους Διδύμους: «Βγάλε» το πάθος σου

Το τρίγωνο της Αφροδίτης στον Υδροχόο με τον Άρη στους Διδύμους, που κλείνει με ακρίβεια στις 9/1, δεν είναι βέβαια μια από εκείνες τις όψεις που θα περάσουν απαρατήρητες από τη ζωή σου, αλλά πριν το μυαλό σου αρχίσει να πηγαίνει στα ερωτικά, σκέψου πως υπάρχουν κι άλλα πεδία δράσης, στα οποία μπορείς να «βγάλεις» το πάθος σου. Ένα χόμπι, μια συζήτηση, η δουλειά σου, το ίδιο το χρήμα… Η κοινή συνισταμένη όλων είναι η εντατικοποίηση των ρυθμών, από εκεί και ύστερα όμως ζητείται και συναίνεση για να «δέσει το γλυκό» κι αυτή δεν είναι πάντα δεδομένη. Τα επιχειρήματά σου βέβαια θα τα έχεις, με πιο πειστικό ίσως την ίδια σου τη ζέση αλλά μην ξεχνάς ότι υπάρχουν κι άνθρωποι που φοβούνται να ακολουθήσουν μια διαδικασία που «ξέρουν» ότι θα τους οδηγήσει στο «σπάσιμο» της κοινωνικής εικόνας τους. Δεν υπάρχει, λοιπόν, κανένας λόγος, ούτε να επιβάλλεις καταστάσεις, ούτε και να επιτρέψεις να σου επιβληθούν. Ο καθείς εφ’ ο ετάχθη…

Όσο για τα αμιγώς ερωτικά, η όψη θα λειτουργήσει σε πρώτο βαθμό επικοινωνιακά, άλλοτε δημιουργώντας τη συγκολλητική ουσία που θα σε φέρει ακόμη πιο κοντά με όποιον/α έχετε μια πνευματική «χημεία» κι άλλοτε… απωθώντας όποιον/α είναι μιας άλλης νοοτροπίας. Έλα όμως που, ως γνωστόν, τα ετερώνυμα έλκονται, μην απορήσεις λοιπόν αν από εκεί που γίνεται «της κόντρας ο χαμός» προκύψει μια ραγδαία σύγκλιση… πόθων!

Τυπικά διεκδικείς πρωταγωνιστικό ρόλο, αν ανήκεις σε «αρσενικό» ζώδιο (Κριός, Δίδυμοι, Λέων, Ζυγός, Τοξότης ή Υδροχόος), επειδή, ωστόσο, οι αστρικές θέσεις της Αφροδίτης και του Άρη είναι στον Αιγόκερω και τον Ταύρο, αντίστοιχα -δηλαδή σε δύο «θηλυκά» ζώδια- κανείς τελικά δεν είναι στο απυρόβλητο. «Μέσα» και οι Καρκίνοι, οι Παρθένοι, οι Σκορπιοί και οι Ιχθύες! Απλά υπάρχει μια διαφορά νοοτροπίας και στρατηγικής: Τα «αρσενικά» κυνηγάνε και τα «θηλυκά» στήνουν… καρτέρι!

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved