Πανσέληνος στους Διδύμους: Αναζήτησε αυτά που σε ενώνουν με τους άλλους

Αυτό είναι το «μήνυμα» της συγκεκριμένης Πανσελήνου

Πανσέληνος στους Διδύμους: Αναζήτησε αυτά που σε ενώνουν με τους άλλους

Το ότι η Πανσέληνος της 8ης Δεκεμβρίου θα δημιουργούσε ένα «εύφλεκτο» κλίμα ήταν περίπου αυτονόητο στους αστρολογικούς κύκλους, από τη στιγμή που συμμετέχει σε αυτήν ο Άρης και η ειδησεογραφία των ημερών το επιβεβαίωσε. Υπάρχει ωστόσο και μια κρίσιμη λεπτομέρεια, που σχετίζεται με τον «ξεσηκωμό» των Ρομά, μιας ξεχωριστής ομάδας πληθυσμού, με τις δικές της ιδιαιτερότητες και που συχνά αντιμετωπίζεται ως «ξένο σώμα».

Εδώ ακριβώς είναι που μπαίνει στην «εξίσωση» της βίας ο Χείρωνας, ως «καθ’ ύλην αρμόδιος» για τις φυλετικές ή εθνοτικές «ταυτότητες» κι αναζητώντας μια ενδεχόμενη συμμετοχή του στην Πανσέληνο, είναι… εύκολο να δεις ότι ως αστρικός στη 18η μοίρα των Ιχθύων δημιουργεί ένα «ωραιότατο» ταυ-τετράγωνο με τα Φώτα και τον Άρη. Κι επειδή το σχήμα έχει παγκόσμια εμβέλεια, ίσως να δεις κι ανάλογες εντάσεις να εκδηλώνονται σε άλλες γωνιές του πλανήτη, αφού παντού υπάρχουν κοινωνικές ομάδες με ανάλογα χαρακτηριστικά.

Ωστόσο, περνώντας σε μια πιο προσωπική διάσταση που μπορεί να σε αφορά περισσότερο, ο Χείρωνας παραπέμπει και σε όσα συμβαίνουν «εντός των τειχών», στο σπίτι και την οικογένειά σου δηλαδή κι εδώ το «μήνυμα» για σήμερα Πέμπτη και αύριο Παρασκευή, είναι πρώτον να προσέχεις, μήπως πάθεις κάποιο ατύχημα σε κλειστό χώρο κι αν τυχόν δημιουργηθούν προστριβές με τους οικείους σου αναζήτησε αυτά που σας ενώνουν και μην ξύνεις πληγές.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved