Ο Άρης επί τω έργω

Θα αρχίσουν τα «όργανα» μιας αντιπαράθεσης

Ο Άρης επί τω έργω

Ο Άρης στους Διδύμους συνεχίζει να βρίσκεται στις επάλξεις και μετά από το «κρυφό» τετράγωνο με τον αστρικό Χείρωνα έπεται η αντίθεσή του με τον Ήλιο και η Πανσέληνος, στις 8, που τον έχει… πρώτο τραπέζι πίστα! Για αυτήν βέβαια θα γράψω περισσότερα την ερχόμενη εβδομάδα, αλλά μια μικρή προειδοποίηση δεν βλάπτει.

Τον ξέρεις τώρα αυτόν τον τύπο. Σου δίνει μεν την ώθηση και το κίνητρο για να πετύχεις άμεσα και γρήγορα, ακόμη κι έναν στόχο που, μέχρι πρότινος, σου φάνταζε «βουνό», ενώ γενικότερα όσο δρας μόνος/η και δεν μπαίνεις στο μάτι κανενός, όλα είναι καλά κι ωραία. Ίσως μάλιστα να βρεις κι έναν ένθερμο συνοδοιπόρο, που μαζί θα πετύχετε τις νίκες, να θυμάσαι ωστόσο ότι μια τέτοια συμπόρευση δεν είναι για χόρταση κι όταν πια «παραγνωριστείτε» θα αρχίσουν οι παρεξηγήσεις, γι’ αυτό από ένα σημείο κι ύστερα ακολούθησε τη «χρυσή» συνταγή «από μακριά κι αγαπημένοι».

Αναπόφευκτα όμως, όλο και κάποιος/α με εντελώς αντίθετη νοοτροπία κι άλλα συμφέροντα θα βρεθεί στο δρόμο σου κι εκεί είναι που θα αρχίσουν τα «όργανα» μιας αντιπαράθεσης, που δεν είναι καθόλου δύσκολο να «ξεφύγει». Αν μάλιστα τον/την κοντράρεις, η κατάσταση θα γίνει ακόμη πιο «εύφλεκτη» και τελικά το μόνο που μπορεί να διασώσει την… ειρήνη είναι να τον/την πιάσεις στο φιλότιμο.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved