Άρης στους Διδύμους τρίγωνο με Κρόνο στον Υδροχόο: Πρέπει Vs Θέλω

Ο συμβιβασμός είναι επιζητούμενος

Άρης στους Διδύμους τρίγωνο με Κρόνο στον Υδροχόο: Πρέπει Vs Θέλω

Τυπικά, το τρίγωνο του Άρη στους Διδύμους με τον Κρόνο στον Υδροχόο είναι μια αρμονική όψη, μην… απορήσεις όμως, αν προκύψει μια ακόμη σύγκρουση ανάμεσα στα πρέπει και τα θέλω σου, με τον συμβιβασμό να είναι επιζητούμενος, αλλά όχι εξ αρχής δοσμένος.

Καλείσαι να τον επιδιώξεις και το πρώτο που μπορείς να κάνεις είναι να γεφυρώσεις το προσωπικό με το συλλογικό συμφέρον, να δώσεις σε όλους να καταλάβουν ότι μπορούν να συνυπάρχουν, χωρίς η μια πλευρά να προσπαθεί να επιβάλλει τη γνώμη της στην άλλη. Επιπλέον, η τήρηση των κανόνων θα πρέπει να έχει μια ελαστικότητα, όταν το απαιτούν οι συνθήκες

Σου εύχομαι βέβαια να μη χρειαστεί να διακινδυνέψεις την σωματική σου ακεραιότητα, γιατί μια επαφή του Άρη με τον Κρόνο -όπως κι αν συμβαίνει- έχει... παράδοση στα ατυχήματα και μην το υποτιμήσεις αυτό.

Αν, πάλι, έρθεις σε αντιπαράθεση με τον σύντροφο, τον συνάδελφο, τον γείτονά σου, τον συγγενή σου κι όποιον έτυχε να μπει εμπόδιο στον δρόμο σου ή να μπεις εσύ στον δικό του, πριν κυριαρχηθείς από τον εγωισμό ή τον δογματισμό σου, σκέψου ότι αν ξεσπάσει η αντιπαράθεση, θα βγείτε κι οι δύο χαμένοι.

Αν τώρα ξεκινήσεις κάτι να θυμάσαι ότι συμμετέχεις σε «μαραθώνιο» κι όχι σε αγώνα ταχύτητας. Σε βάθος χρόνου, ο Άρης με τον Κρόνο «κτίζουν» το προφίλ ενός αυτοδημιούργητου, ενός ανθρώπου που έχει περάσει από πολλά και ξέρει τι να κάνει, σε κάθε περίπτωση. Η αρχή όμως μπορεί να είναι δύσκολη.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved