Άρης στους Διδύμους τετράγωνο με την Δήμητρα στην Παρθένο: Προδοσίες

Οι συνεργασίες είναι δύσκολες, αν όχι παραπλανητικές

Άρης στους Διδύμους τετράγωνο με την Δήμητρα στην Παρθένο: Προδοσίες

Πόλεμος παντού. Στα χαρακώματα, στη δικαιοσύνη, στα υπόγεια, που υφαίνονται συνωμοσίες, μα και στη δική σου τη ζωή. Αυθαιρεσίες και πράξεις αυτοδικίας συγκλίνουν στο ίδιο και το αυτό: Νόμος είναι το δίκιο του ισχυροτέρου κι αν τολμάς, αμφισβήτησέ το με τη θέρμη εκείνου/ης που πιστεύει ακόμα σε ιδανικά. Σε μια κόλλα χαρτί θα σε τυλίξουν, αν δεν σε χρησιμοποιήσουν κατά πώς λέει το συμφέρον τους. Είναι βλέπεις κι ο Ποσειδώνας στο «κόλπο».
Κι ακόμη, συνεργασίες σε κρίση, διασπάσεις «πραξικοπήματα».
Το τετράγωνο του Άρη με τη Δήμητρα δεν είναι να το αγνοείς, είτε το δεις να λειτουργεί στην κοινωνία και την πολιτική, είτε στη γειτονιά σου και στο σπίτι σου.
Κι αν νιώθεις αδύναμος να παρέμβεις σε πιο συλλογικές υποθέσεις σίγουρα στα αμιγώς δικά σου μπορεί και πρέπει να στρέψεις τη ροή της ενέργειας σε δραστηριότητες που σε εμπνέουν. Οι τέχνες είναι το πιο ασφαλές μετερίζι σου αλλά πάντα ως δημιουργός δικαιούσαι να εκφραστείς εκεί που σε πάει το «δαιμόνιο» σου.
Μόνος/η όμως γιατί σε αυτή τη φάση οι συνεργασίες είναι δύσκολες, αν όχι παραπλανητικές κι απατηλές. Θα προδοθείς αν εμπιστευθείς κι αυτή ίσως να είναι και η μεγαλύτερη δοκιμασία σου.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved