Δίας στους Ιχθύς: Βάλε χρώμα και ποικιλία στη ζωή σου

Η αισιόδοξη διάθεσή σου είναι εκείνη που «τραβάει» τα θετικά.

Δίας στους Ιχθύς: Βάλε χρώμα και ποικιλία στη ζωή σου

Μετά τον Κρόνο και τους περιορισμούς του, ο Δίας με τα «τυχερά» του έρχεται να σου δείξει ότι υπάρχει κι ο εύκολος δρόμος.
Πιάσε τον λοιπόν αγκαζέ κι άφησε τον να σε εντυπωσιάσει, να βάλει χρώμα και ποικιλία στη ζωή σου, ακόμη κι αν κάποιες φορές η ποσότητα υπερτερεί της ποιότητας. Η αισιόδοξη διάθεσή σου είναι εκείνη που «τραβάει» τα θετικά.

Αν βέβαια είσαι ήδη «κολλητός» του από κούνια, δεν χρειάζεσαι συμβουλές κι ορμήνιες. Η τύχη σου δουλεύει κι ας μην την αξίζεις, όπως λένε οι «σοβαροί».

Τρίγωνο με την Αφροδίτη στις 15, ακόμη ένα «στο καπάκι» με τον Ερμή και το πάρτι ολοκληρώνεται στις 20-21 με το τρίγωνο Ήλιου-Δία.

Όψεις που προσφέρονται και για νέα ξεκινήματα, άφησε λοιπόν λίγο χώρο και για αυτά, μέσα στις διασκεδάσεις σου. .

Αν τώρα εσύ… Κρόνιε τύπε έχεις μάθει μόνον τον δύσκολο δρόμο, προσπάθησε να υπερβείς τους συνήθεις δισταγμούς και προβληματισμούς σου για όλα εκείνα που δεν άπτονται της σοβαρότητάς σου. Μπορείς να χαλαρώσεις και να αφεθείς στην ευκολία των πραγμάτων. Νίκησε την αυστηρότητά σου. Δέξου τα δώρα που σου προσφέρουν, χωρίς την πάγια σκέψη σου «ωχ, μου δίνει, άρα χρωστάω». Τίποτα δε χρωστάς κι αν θες να ανταποδώσεις το κέρασμα, απλά φύγε από τον κύκλο των υποχρεώσεων και ζήτα μια χάρη. Ναι, ζήτα, μη σου φαίνεται παράξενο… Από τον φίλο σου, τον άνθρωπο, από τον εαυτό σου.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved