Νέα Σελήνη-Ηλιακή Έκλειψη στο Σκορπιό: Τι φέρνει στα ζώδια; Μέρος Α'

Λίγο πριν τις 2 το μεσημέρι, βάλε λοιπόν τα μαύρα σου γυαλιά κι ετοιμάσου να απολαύσεις το θέαμα!

Νέα Σελήνη-Ηλιακή Έκλειψη στο Σκορπιό: Τι φέρνει στα ζώδια; Μέρος Α'

Η συγκεκριμένη (μερική) έκλειψη Ηλίου θα είναι ορατή και στην Ελλάδα, με τη Σελήνη να καλύπτει το ¼ περίπου του ηλιακού δίσκου, λίγο πριν τις 2 το μεσημέρι, βάλε λοιπόν τα μαύρα σου γυαλιά κι… ετοιμάσου να απολαύσεις το θέαμα!
Στα καθαρά αστρολογικά τώρα, την έκλειψη αυτή, που γίνεται στις 2 του Σκορπιού, με την Αφροδίτη να είναι κι αυτή εκεί, κακή δεν τη λες, ανεξάρτητα με το αν στα χαμηλότερα σκαλοπάτια της ύπαρξης σου έμποροι θα πουλάνε τα πάντα γύρω από το σεξ.

  • Θα σε επηρεάσει «εφ’ όλης της ύλης», ξεκινώντας από τους τομείς που κατά τεκμήριο κρίνονται ως ιδιαίτερα σημαντικοί -προσωπική ζωή και σχέσεις- συνεργασίες- αν είσαι Σκορπιός ή Ταύρος γεννημένος/η στην πολύ αρχή του ζωδίου σου. Είναι βέβαια και η αστρική εκδοχή της έκλειψης που μπορεί να σε αφορά αν στο ωροσκόπιο σου έχεις «κάτι» πολύ κοντά στην 8η μοίρα του Ζυγού ή του Κριού.
  • Με βάση τώρα το ηλιακό σου ζώδιο, τα θέματα καριέρας ή/και οικογένειας μπορεί να πάρουν μια θετική τροπή αν είσαι Υδροχόος ή Λέων.
    Επιπλέον, τα οικονομικά θέματα θα έχουν τον πρώτο λόγο -και μάλλον θα είναι για καλό- αν είσαι Κριός ή Ζυγός, ενώ οι διαπροσωπικές σου σχέσεις θα βάλουν τη δική τους… ενδιαφέρουσα σφραγίδα στη ζωή σου αν είσαι Καρκίνος ή Αιγόκερως.
  • Ως Ιχθύς πάλι ή Παρθένος διεκδικείς βάσιμα ένα ταξίδι που «θα αφήσει εποχή» αλλά μπορείς να ποντάρεις και σε οφέλη που θα προκύψουν από έναν/μια συγγενή σου.
  • Τέλος αν είσαι Τοξότης ή ανήκεις στο ζώδιο των Διδύμων, το «μενού» έχει για σένα διευκολύνσεις στα εργασιακά σου αλλά και ενδεχόμενες απολαυστικές στιγμές σε κέντρα ευεξίας.
  • Η χρονική εμβέλεια των επιρροών και των κατευθύνσεων που δίνει η έκλειψη δεν εξαντλείται ούτε στις 25 Οκτωβρίου, ούτε μόνο μέχρι την επόμενη Νέα Σελήνη που θα γίνει στις 23 προς 24 Νοεμβρίου. Μέχρι την ερχόμενη άνοιξη θα σε πάει κι αν είναι για καλό, ας αργήσει, δεν πειράζει!
    Όσο για τα προβλήματα, που εν δυνάμει θα προκύψουν από την Ηλιακή έκλειψη, να τα ψάξεις κυρίως στο τετράγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα, που τη συνοδεύει!
  • Εδώ, πέρα από τις ιώσεις αλλά και τα κρούσματα εξαπάτησης, «προδοσίας» ή νοθείας που έχουν την τιμητική τους, μπορεί να πάρουν επικίνδυνη έκταση φυσικά και ιδίως πλημμυρικά φαινόμενα, εξ άλλου αν κάνεις μια πρόχειρη αναδρομή, τα συνηγθίζει αυτά ο Νοέμβριος.
    Ο Άρης θα είναι στις 25 μοίρες και 25΄ των Διδύμων κι ο Ποσειδώνας στις 23 και 03΄ των Ιχθύων, ενώ οι αστρικές τους θέσεις θα είναι αντίστοιχα στις 28 και 53΄του Υδροχόου και στις 1 και 15΄ των Διδύμων και σου δίνω τις τιμές για να… φυλάγεσαι αν σου θυμίζουν κάτι από το γενέθλιο χάρτη σου! Η «τυπική» ανοχή σε μοίρες είναι από 3 έως 5 στον τροπικό χάρτη και μικρότερη (μέχρι 1 μοίρα) στον αστρικό.
  • «Κακοτοποθετημένη» είναι και η Δήμητρα στην Παρθένο, αφού ως αστρική στη 17η μοίρα του Λέοντα σχηματίζει ένα τ-τετράγωνο με τον Κρόνο απέναντί της και τον Ουρανό στον Ταύρο, που σημαίνει ότι πιθανότατα τα θέματα της (συνεργασίες και νομικά σε προσωπικό επίπεδο) δεν θα εξελιχθούν ομαλά, το ίδιο και τα εργασιακά-κοινωνικοπολιτικά, όπου ελλοχεύουν ανατροπές κι ακρότητες αλλά για αυτά τα τελευταία θα γράψω περισσότερα στο δεύτερο μέρος του άρθρου που θα «βγει» αύριο κι αναφέρεται σε όλα εκείνα που μπορεί να φέρει η έκλειψη στην Ελλάδα και τον κόσμο.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved