Αφροδίτη στο Ζυγό αντίθεση με Χείρωνα στον Κριό: Vintage επιλογές και πρώην

Ένα νοσταλγικό μοτίβο είναι διάχυτο

Αφροδίτη στο Ζυγό αντίθεση με Χείρωνα στον Κριό: Vintage επιλογές και πρώην

Η αντίθεση της Αφροδίτης στο Ζυγό με το Χείρωνα στον Κριό κλείνει με ακρίβεια τη Δευτέρα το βράδυ αλλά κανείς και τίποτα δεν της… απαγορεύει να «σφραγίσει» την ερωτική σου ζωή από σήμερα-αύριο, πολύ περισσότερο που θα έχει προηγηθεί και μια Πανσέληνος, στις 9, με το Χείρωνα -ξανά- πρωταγωνιστή.

Κάτω από την επιρροή του «Αρχαίου», η Αφροδίτη «υπακούει» συνήθως σε ένα νοσταλγικό μοτίβο κι αν βέβαια σκέφτεσαι ακόμη έναν/μια πρώην, ενδέχεται να βρεθείς σε αρκετά «αδύναμη» θέση», με το κλάμα να είναι σχεδόν αναπόφευκτο αλλά και «λυτρωτικό».

Επιπλέον όμως, αποκτούν προβάδισμα τα «παραδοσιακά» σχήματα, που σημαίνει ότι αν είσαι αυτής της «σχολής», μια νέα ή τρέχουσα γνωριμία σου μπορεί εύκολα να πάρει το δρόμο προς την «αποκατάσταση» σου. Στο «κόλπο» φυσικά είναι και όλες οι «ρετρό» τάσεις κι επιλογές.

Όσο για τα οικονομικά σου που είναι κι αυτά μια από τις αρμοδιότητες της Αφροδίτης, μπαίνουν στο «κάδρο», το σπίτι και η οικογένεια σου κι αν είσαι τυχερός/η σίγουρα θα κάνεις την «προίκα» σου. Και το να φροντίζεις όμως για τους «δικούς σου» ανθρώπους είναι κάτι που προσφέρει χαρά κι εδώ δεν «μετράνε» μόνον τα υλικά αγαθά αλλά πολύ περισσότερο όλα εκείνα που έχουν μια ανεκτίμητη αξία και σου αφήνουν διάχυτη την αίσθηση ότι βρίσκεσαι επιτέλους στο ασφαλές «λιμάνι» σου.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved