Uranian χρησμοί Απριλίου

Οι εκτιμήσεις για τον Απρίλιο με τη βοήθεια της Uranian αστρολογίας

Uranian χρησμοί Απριλίου

Χρησμοδοτεί ο Karl Heinz Ottinger

Karl Heinz Ottinger

Νὰ τ᾿ ἡ μεγάλη νύχτα! Καλὴ νύχτα!
Ψηλὰ τὸ κυπαρίσσι σὲ καλεῖ.
- Ἔλα, δὲν ἔχεις τίποτα νὰ χάσεις
μάιδε νὰ θυμηθεῖς καὶ νὰ ξεχάσεις.

Πατρίδα; Πουλημένη στὸ σφυρί!
Λεφτεριά; Μὲ χαλκᾶδες δὲν μπορεῖ!
Παιδιά; Ποῦ τὰ χεῖ ἂς κλαίει μέχρι θανάτου,
θά ῾ναι σκλαβ᾿ ἢ προδότες τὰ ὀρφανά του!

Εἰσ᾿ ἄδειος ἤσκιος μέσα σ᾿ ὅλα τ᾿ ἄδεια.
Δὲν εἶναι τόσο μάβρα τὰ σκοτάδια
τοῦ τάφου, ὅσο τὰ φέγγῃ τῆς ἡμέρας,
τὰ φέγγῃ τῆς σκλαβιᾶς καὶ τῆς φοβέρας.

Πιὸ σίχαμ᾿ ἀπ᾿ τὸ κάθε γῆς σκουλῆκι,
οἱ θεόμορφοι δυνάστες σου καὶ λύκοι.
Μὴ λὲς ἀφανισμὸ τὸ θάνατό σου,
ἀφοῦ δὲ ζοῦσες γιὰ τὸν ἐαφτό σου.

Ἂν ἔκανες τὸ χρέος σου στὸ λαό,
σὰν ξεχυθεῖ μὲ πάθος παλαιὸ
τὴν πᾶσαν ἀτιμία νὰ συνεπάρει,
μ᾿ ἄλλους πολλοὺς θά ῾χει κ᾿ ἐσὲ μπροστάρη.

Ανάσταση-Κ. Βάρναλης

Έφτασε και ο Απρίλιος και οι περισσότεροι Έλληνες είναι κατηφείς μετρώντας τα ψιλά για να δουν εάν θα φτάσουν τα χρήματα να ψωνίσουν κάτι στο εγγόνι τους για το Πάσχα. Άτομα που έφαγαν την ζωή τους και δούλευαν επί 30-40 χρόνια για να φτάσουν να πάρουν μια σύνταξη όπου η κυβέρνηση με την Τρόικα έρχονται να τους υπενθυμίσουν πως σύνταξη άνω των 600€ συνιστά ποινικό αδίκημα.

Όμως ο Έλληνας «θύμωσε» και θέλει να δείξει την οργή του καταπνίγοντας, τόσο δημοσκοπικά όσο και στην κάλπη εν συνεχεία, τα δυο «μεγάλα» κόμματα αλλά και γενικά όσους είπαν ναι. Αυτοί όμως που θα την πληρώσουν άσχημα είναι κάτι «τσάμπα μάγκες» της πολιτικής που είπαν ναι μετά όχι και μόλις διαγράφηκαν από τα κόμματα τους έκαναν κωλοτούμπες που θα τις ζήλευε και η πάλαι ποτέ Πρωταθλήτρια της ενόργανης η Νάντια Κομανέτσι.

Άλλωστε ο μήνας από SARC δηλαδή πρόοδο έχει ως εξής: Sarc Admetos= Πλούτωνας = Wi/Hades:

Ο άξονας του μετασχηματισμού και της αρχής του τέλους. Οι ριζικές αλλαγές. Δυσάρεστες επιπτώσεις με μεταβολές στην ακίνητη περιουσία. Απώλεια χρημάτων. Αύξηση στην ζήτηση πετρελαίου και κατ’ επέκταση στην τιμή του. Έλλειψη πρώτης ύλης.

Η από 16/4/2012 οριστική και αμετάκλητη είσοδο του Hades στην μηδενική του Κριού (Widderpunkt) σηματοδοτεί την εκ νέου ύφεση σε παγκόσμιο επίπεδο. Επιπροσθέτως στον χάρτη της Ελλάδας θα συναντηθεί με τον Πλούτωνας/Admetos δημιουργώντας την εξίσωση Hades=Πλούτωνας/Admetos:

Τα κακά πράγματα, η θλίψη είναι στον τρόπο που θα συμβούν κάποια πράγματα. Μια κακή αλλαγή των υπαρχόντων όρων. Μετά από μια εκτεταμένη κρίση μια υπάρχουσα παρακμή υπερισχύει και οδηγεί στην τελική καταστροφή.

Όμως πως μπορεί να μιλήσει κανείς για μια πραγματική ΑΝΑΣΤΑΣΗ-ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ εάν δεν βιώσει ένα τέλος που θα αποτινάξει από πάνω του την σαπίλα; Άλλωστε οι προοπτικές για τον μήνα δεν είναι ενθαρρυντικές αφού το MC (οι δράσεις) = MC/Ποσειδώνας = Β.Δεσμός/Zeus = ASC/Zeus = Cupido /Admetos:

Αμφισβήτηση του έργου της φήμης και της ικανότητας. Η εξαπάτηση. Εκλογή- ανάδειξη όπου θα κρύβει δημοσκοπικά μεγάλες εκπλήξεις. Η στάση και η υποκίνηση μιας προσπάθειας από άλλους. Έχοντας περιορισμένο κύκλο επαφών. Απομόνωση. Η διάλυση μιας συνεργασίας. Μια πολιτική συνεργασία της τελευταίας στιγμής.

Επίσης έχουμε:

Vulcanus=Άρης/Zeus= Β.Δεσμός / Vulcanus:

Εκρηκτικός τρόπος της εργασίας. Επαφές οι οποίες έχουν την δυνατότητα ν’ αλλάξουν την ροη κάποιων πραγμάτων.

Hades=Ερμής/Vulcanus = Κρόνος / Vulcanus = ASC/Σελήνη:

Οι σκέψεις κατευθύνονται προς τις κακές πράξεις. Για να βλαφτούν και να εμποδιστούν από την έλλειψη και άλλες λυπημένες περιστάσεις. Για να βρεθούν σε μεγάλο κίνδυνο μέσω των εχθρών. Ασθένεια που προκύπτει κατά την διάρκεια προφυλάκισης ή φυλάκισης. Καταπίεση. Αδυναμία του να χαρεί κάποιος.

ASC= Πλούτωνας = Wi/Hades= Σελήνη/Πλούτωνας = Σελήνη:

Μια απόρριψη γενικότερη. Ένδεια. Απώλεια χρημάτων. Τα ορυχεία.

Ερμής=Zeus/Poseidon = Wi/Σελήνη = Wi/Πλούτωνας = Ουρανός/Kronos = Ποσειδώνας/Zeus:

Ιδέες που αποσκοπούν να αφυπνίσουν το πλήθος. Ανταλλαγή απόψεων και ιδεών. Η κοινή γνώμη. Αλλάζοντας τρόπο σκέψης. Δικτάτορας. Κάποιες εντολές «άνωθεν» αλλάζουν τον προγραμματισμό. Προσπάθεια επηρεασμού της κοινής γνώμης.

Και σαν να μην φτάνουν όλα αυτά μεσούσης της προεκλογικής περιόδου αρχίζουν τα πράγματα και ζορίζουν αφού ο transit Ποσειδώνας = Wi/Vulcanus= Ήλιος /Αφροδίτη:

Η ικανότητα να μην γίνομαι αντιληπτός. Ο κατάσκοπος. Η ήρεμη δύναμη. Άτομα που έχουν μια περίεργη δραστηριότητα. Άτομα που δεν τα «μετράει» το μάτι σου.(τα άτομα αυτά είναι πέριξ της κυβέρνησης ή ακόμα και μέσα σε αυτήν). Μια κατάσταση χωρίς προοπτικές.

Ήδη μέσες άκρες γνωρίζεται για τους «μηχανισμούς» που έχουν στηθεί από συγκεκριμένα άτομα και οργανισμούς εναντία σε στοχευόμενα κόμματα και προσωπικότητες. Σκοπός των «δανειστών-κορινθιαστών» (όπου κορινθιαστής στα Αρχαία Ελληνικά ήταν αυτός που έπαιρνε ποσοστά από τις γυναίκες που εξασκούσαν το αρχαιότερο επάγγελμα) είναι να πάρουν όλα τα πλουτοπαραγωγικά μέρη της χώρας μέσω του ελέγχου της πολιτικής ζωής της χώρας. Στην Αρχαία Αθήνα ο εξοστρακισμός θα πήγαινε σύννεφο….

Ο διελαύνων Kronos ισούται με Ποσειδώνα/Vulcanus (sarc) = Admetos/Poseidon (radix):

Οι αρχές αποτυγχάνουν στην ηγεσία τους. Αδυναμία του προϊσταμένου ή της κυβέρνησης. Οι αρχές είναι ανίκανες να συνεχίσουν να παράγουν έργο. Για να υποβληθεί σε μια ειδική εκπαίδευση ή μια κατάρτιση.

Όπως αντιλαμβάνεστε από τα παραπάνω συμφραζόμενα οι «πρεσβείες» -όχι της Παναχράντου Δεσποίνης ημών Θεοτόκου, αλλά οι άλλες- έχουν ετοιμάσει τα σχέδια τους. Όμως τόσο οι πλανήτες όσο και το Σύμπαν αλλά και οι ίδιοι οι Έλληνες μάλλον έχουν άλλοι άποψη. Όπως έλεγε και ο Θ. Κολοκοτρώνης «Είσαι Έλληνας ; Τι προσκυνάς ; Σηκώσου απάνω! Εμείς και στους Θεούς ορθοί μιλούμε»

Από την άλλη ο λαός , αν και υποφέρει, η δοκιμασία αυτή θα λειτουργήσει υπέρ του. Ο Προοδευμένος Δίας ισούται με Cupido/Poseidon= Ουρανός= Ποσειδώνας/ Kronos:

Για να αισθανθεί ευτυχής σε μια θρησκευτική ή φιλοσοφική κοινότητα. Τύχη και επιτυχία μέσω τέτοιων επαφών. Ενθουσιασμός και επιχειρήματα σε θέματα πίστης. Το φιλότιμο. Νοιάζομαι για τον συνάνθρωπο μου. Για να κερδίσουν τα χρήματα εύκολα και για να τα ξοδέψουν πάλι. Μια επανάσταση από ανωτέρω. Μια επανάσταση που υποστηρίζεται –υποκινείται από την κυβέρνηση.

Έτσι η κρίση έχει και τα καλά της αφού σιγά-σιγά ο Έλληνας αποτινάζει την ψυχοπάθεια που του μετέδωσαν τα κανάλια και τον ήθελε με μισθό 1000€ κι ένα Audi TT ή νόμιζε πως μετράει σαν άνθρωπος μόνο εάν τρώει στην Εκάλη. Που φοβότανε μήπως τον ξεχάσουν όλοι. Άσε 2 μήνες απλήρωτους την Εφορία και τις πιστωτικές και να δεις πως θα σε θυμηθούν όλοι.

Τα ωραία ασφαλώς είναι μετά από τις 16/4 που θα πατήσει ο Hades στα παρορμητικά ενώ παράλληλα ενεργοποιείται και η εξίσωση Κρονος = Ουρανός/Cupido = Ποσειδώνας/Zeus:

Ξαφνική διάλυση γάμου ή συνεταιρισμού. Ζημίες που προκαλούνται με το κάψιμο των αερίων. Ενέργειες υποκινούμενες με σκοπό τον αποπροσανατολισμό.

Και βέβαια δεν θα πρέπει να ξεχνάμε πως ο Ήλιος =Ποσειδώνας= MC/Πλούτωνας= MC/Σελήνη= Βόρειος Δεσμός/ Ερμής:

Η αποσύνθεση. Το άτομο που έχει μια φυσική ευαισθησία. Η απώλεια της πραγματικότητας και της αίσθησης του χρόνου. Η ροπή προς τις μολύνσεις. Μεταμόρφωση. Λεκτική ανταλλαγή των ιδεών. Απογοητευτική αλληλογραφία ή ανταλλαγή των σκέψεων. Άκαρπη επιθυμία.

Μπαίνουμε σε μια περίοδο ακυβερνησίας. Πολλά πράγματα που θα ειπωθούν θα είναι φρούδες υποσχέσεις ο sarc Ποσειδώνας ισούται με Ποσειδώνα/Πλούτωνα = Σελήνη/Ποσειδώνα = MC /Δία:

Ζητήματα τα οποία δεν μπορούν να φανούν οι αλλαγές στο παρόν αλλά που δίνουν εχέγγυα για το μέλλον. Το αναισθητικό αέριο ή αιθάλη. Η μυρωδιά. Οι λιχουδιές (γλυκίσματα). Τα όνειρα αλλά και η κατάσταση στον ύπνο. Η έμπνευση. Ένα μυαλό ζαλισμένο . Η Αποχαύνωση. Ένα προμήνυμα της απώλειας. Αναμένοντας μια τύχη η οποία δεν έρχεται.

Κάτι καινούργιο χαράζει και αυτό θα ανατρέψει τις καταστάσεις. Να θυμάστε πως τώρα θα πρέπει να μείνουμε ενωμένοι. Γιατί όπως επισημάναμε και στο διαδικτυακό συνέδριο του astrology.gr έχουμε έντονη ενεργοποίηση της προβληματικής «μπάντας» μεταξύ 5ης και 9ης μοίρας των παρορμητικών. Παραθέτω απλά ιστορικά γεγονότα προς σύγκριση:

1) Είσοδος των Γερμανών στην Αθήνα: SARC Άρης στην 5η μοίρα του Κριού

2) Ιουλιανά 1965: SARC ASC 7η μοίρα Ζυγού & transit Αρης 8η μοίρα Ζυγού

3) Χούντα 1967: Τράνζιτ Κρόνος 5η μοίρα Κριού. SARC ASC στην 9η μοίρα Ζυγού

4) Πολυτεχνείο 1973: Τράνζιτ Πλούτωνας 6η μοίρα Ζυγού

5) Ελληνο-Τουρκική Κρίση 1987: Ποσειδώνας στην 8η μοίρα του Αιγόκερω

6) Ίμια 1996: Δίας 6η μοίρα Αιγόκερω

7) Είσοδος στο ΔΝΤ: Πλούτωνας στην 5η μοίρα του Αιγόκερω

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved