Τετράγωνο Άρη-Ποσειδώνα: Απατεωνιές, προδοσίες και πισώπλατα χτυπήματα

Δες τι μπορεί να κρύβεται πίσω από όσα σου παρουσιάζονται

Τετράγωνο Άρη-Ποσειδώνα: Απατεωνιές, προδοσίες και πισώπλατα χτυπήματα

Ο Άρης στους Διδύμους κινείται σχετικά αργά προς την «κρίσιμη» 23η μοίρα των Διδύμων και είναι κρίσιμη γιατί σε αυτήν, αλλά στους Ιχθύς, βρίσκεται ο Ποσειδώνας. Το τετράγωνο των δύο πλανητών θα κλείσει με ακρίβεια στις 12 Οκτωβρίου αλλά σίγουρα οι κατευθύνσεις που δίνει έχουν αρχίσει ήδη να εμφανίζονται και θα… συνεχίσουν!
Ποιες είναι αυτές;
Οι απατεωνιές, οι προδοσίες και τα πισώπλατα χτυπήματα είναι ίσως στην κορυφή της σχετικής λίστας και πριν αρχίσεις να… διαμαρτύρεσαι σκέψου ότι συχνά δίνεις κι εσύ «τροφή» στους «πονηρούς», παρασυρμένος/η από τις εντυπώσεις ή/και τα fake news που έντεχνα σου σερβίρουν. Συχνά μάλιστα σε αποπροσανατολίζουν, είτε «βαφτίζοντας το κρέας ψάρι» είτε κατηγορώντας άλλους για τα δικά τους κρίματα.
Α, μην ξεχάσω και τις νοθείες
Το μήνυμα λοιπόν για σένα είναι να «δεις» και το τι μπορεί να κρύβεται πίσω από όσα σου παρουσιάζονται κι αν μπορείς να το… ξεμπροστιάσεις κιόλας!
Επιπλέον, τα αντικλεπτικά συστήματα μπορεί να σε σώσουν από σχετικούς μπελάδες, ενώ σε κάθε περίπτωση δικαιούσαι να αποπροσανατολίσεις κι εσύ τον «εχθρό», δίνοντάς του έναν πλασματικό στόχο.

Οι ιώσεις είναι μια άλλη πτυχή της επαφής Άρη-Ποσειδώνα κι αν προσθέσεις τις αλλεργίες, τις δηλητηριάσεις, τα ψυχικά προβλήματα και όλα εκείνα τα στραβά που συνδέονται με τη χρήση ουσιών, έχεις πολλούς λόγους για έχεις πρόχειρη… τη λίστα με γιατρούς, φαρμακοποιούς κλπ.

Ύστερα είναι τα ακραία καιρικά φαινόμενα, ιδίως καταιγίδες και μπουρίνια, που βέβαια δεν μπορείς να τα αποτρέψεις αλλά σίγουρα μπορείς να λάβεις έγκαιρα μέτρα αντιπλημμυρικής προστασίας και φυσικά να αποφύγεις φουσκωμένους χειμάρρους ή την με οποιοδήποτε τρόπο έκθεσή σου στο «επιθετικό» υγρό στοιχείο, αφού οι πνιγμοί συμπεριλαμβάνονται στους κορυφαίους κινδύνους ενός τετραγώνου Άρη-Ποσειδώνα. Αυτό φυσικά συμπεριλαμβάνει θάλασσες λίμνες και ποτάμια.
Αν τώρα υπάρξουν και διαρροές ή προβλήματα με τα υδραυλικά, είναι μεν ένα πρόβλημα αλλά μπροστά στα προηγούμενα μοιάζει με παρωνυχίδα.
Πέρα όμως από τα δρώμενα στον «έξω κόσμο», υπάρχουν κι εκείνα που κινούνται στα πλαίσια μιας καλλιτεχνικής έκφρασης κι εδώ είναι που ξεκινάς με πλεονέκτημα ή αλλιώς… χόρεψε, για να βρεις την υγειά σου!

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved