Νέα Σελήνη στο Ζυγό: Οι κερδισμένοι και οι χαμένοι

Όπως γίνεται συνήθως, ό,τι κερδίζει κάποιος/α, το χάνει κάποιος άλλος/η

Νέα Σελήνη στο Ζυγό: Οι κερδισμένοι και οι χαμένοι

Με γνώμονα την τύχη (λέγε με Δία), η Νέα Σελήνη στον Ζυγό είναι μια από τις καλές και σίγουρα μπορείς να ελπίζεις σε ένα νέο ξεκίνημα, ιδιαίτερα αν έχεις κάποιους ισχυρούς αστρολογικούς «δεσμούς», με τα τέσσερα παρορμητικά ζώδια (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός και Αιγόκερως). Το ότι βέβαια συνήθως η τύχη πηγαίνει στους τυχερούς είναι ένα θέμα και μάλιστα σοβαρό, στην περίπτωση που δεν ανήκεις και τόσο σε αυτήν την κατηγορία. Αν μάλιστα συνηθίζεις να τα παίρνεις όλα επάνω σου και να θες να είσαι «σωστός/η» απέναντι σε καθήκοντα και υποχρεώσεις, η συγκεκριμένη Νέα Σελήνη μάλλον ζημιά θα σου κάνει τελικά.

Επιπλέον, κάποιες κερδοσκοπικές κινήσεις είναι φυσικό κι επόμενο να έχουν κερδισμένους και χαμένους.
Ανάλογα διττή είναι και η «ανάγνωση» του τριγώνου ανάμεσα στην Αφροδίτη και τον Πλούτωνα, που γίνεται κι αυτό στις 26 Σεπτεμβρίου και μακάρι να ανήκεις σε εκείνους/ες που η μοίρα θα ευνοήσει απλόχερα, είτε σε προσωπικά, είτε σε οικονομικά θέματα αλλά… υπάρχει και το "αλλά"!

Ό,τι κερδίζει κάποιος/α, το χάνει κάποιος άλλος/η και από τους «καρπούς» αυτής της όψης θα καταλάβεις και το τι είδους «συμβόλαιο» έχεις υπογράψει με τη μοίρα!

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved