Τα άστρα σε θέλουν προετοιμασμένο για τον κακό χαμό που θα γίνει

Έρωτες και πάθη που σε ρίχνουν στα «σκληρά». Όνειρα που διαψεύδονται. Ατυχήματα κάθε είδους... Θέλεις κι άλλα;

Τα άστρα σε θέλουν προετοιμασμένο για τον κακό χαμό που θα γίνει

Πάνε κάτι αιώνες από τότε που πρωτοβγήκε αυτό το τσιτάτο, αλλά το άτιμο πάντα ισχύει κι όταν γίνεται χαμός στους ουρανούς, θα πρέπει κι εσύ να προετοιμαστείς για την «απανταχούσα».
Η Αφροδίτη στην Παρθένο σε τετράγωνο με τον Άρη στους Διδύμους. Ο Ήλιος ξανά μανά στην Παρθένο σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα και ξέρω στο μυαλό σου αρχίζουν ήδη να κλωθογυρίζουν απιστίες κάθε είδους, όμως το έργο έχει και συνέχεια.
Τα αστρικά «δείχνουν» τον Κρόνο, που στέκει παρακεί στον Υδροχόο και μάλιστα από την κοψιά του καταλαβαίνεις ότι πρόκειται για τον γκαντέμη κι όχι για τον άλλον, τον μετριοπαθή που οι αστρολόγοι σου λένε ότι είναι και Δάσκαλος. Περί τυράννου και σαδιστή πρόκειται στη συγκεκριμένη περίπτωση και μάταιες τέτοιες ελπίδες μην καταδεχθείς, όπως έγραψε κι ο ποιητής.
Μετάφραση;
Έρωτες και πάθη που σε ρίχνουν στα «σκληρά». Όνειρα που διαψεύδονται. Ατυχήματα κάθε είδους. Στενότητα γενικώς, ως απάντηση σε κάθε άνοιγμα που κάνεις. Παρανομίες άλλων που τις πληρώνεις εσύ.
Θες κι άλλα;
Βέβαια, ο τρόπος που θα αποτυπωθούν όλα αυτά στη ζωή σου δεν θα είναι κατ’ ανάγκη δραματικός κι αν είσαι τυχερός ή/και εκπρόσωπος ενός παρορμητικού ζωδίου (Κριός, Καρκίνος. Ζυγός κι Αιγόκερως) μπορεί και να επωφεληθείς από τη νίλα που θα πάθει κάποιος άλλος ή απλά να χαζεύεις τα τεκταινόμενα στην tv και να κουνάς το κεφάλι σου. Έχε και το νου σου όμως, μήπως το σύμπαν έχει προηγούμενα μαζί σου και σου την κάνει τελικά την κασκαρίκα.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved