Σύνοδος Άρη - Ουρανού στον Ταύρο: Κοίτα ψηλά!

Κεραυνό εν αιθρία θυμίζει η όλη ιστορία

Σύνοδος Άρη - Ουρανού στον Ταύρο: Κοίτα ψηλά!

Η σύνοδος του Άρη με τον Ουρανό «κλείνει» μεν με ακρίβεια στις 2 Αυγούστου αλλά τα σημάδια της μπορεί να φανούν νωρίτερα. Κεραυνό εν αιθρία θυμίζει η όλη ιστορία, ωστόσο η ενέργεια της όψης δεν είναι απαραίτητο να σε επηρεάσει επί προσωπικού. Τις περισσότερες φορές μάλιστα την βιώνεις μέσω γεγονότων που συμβαίνουν στον κόσμο και σε κάνουν να αναφωνείς δεν είναι δυνατόν!
Αν όμως σε «πιάσει», σίγουρα θα βρεθείς ενώπιον καταστάσεων που δεν έχουν όμοιό τους.

Το να μεταμορφωθεί ξαφνικά ένα άκακο αρνί σε... μαινόμενο ταύρο, οι κίνδυνοι από αέρος, από αδέσποτα ιπτάμενα αντικείμενα ή από πτώση και το σοκ μιας ανατροπής ή μιας ακραίας πρόκλησης είναι μερικά μόνο από τα συμπτώματα, που έχουν ως επικεφαλίδα το ξαφνικό κι αναπάντεχο. Στην αστρολογική φιλολογία είναι μάλιστα συχνές οι αναφορές για πτώσεις αεροπλάνων αλλά με την εξέλιξη των πραγμάτων έχουν μπει στο «κόλπο» δορυφόροι και διαστημικά σκουπίδια. Οι μετεωρίτες είναι… extra bonus!

Τυπικά, η σύνοδος των δύο πλανητών σε αφορά άμεσα αν είσαι Ταύρος ή Σκορπιός, υπάρχει ωστόσο και η αστρική της εκδοχή στην 24η και 25η μοίρα του Κριού, που σημαίνει ότι αν έχεις γεννηθεί κοντά στις 14 Απριλίου, μπορεί και να την... νιώσεις!

Το κατά πόσον τώρα θα είναι αρνητικό ή θετικό για σένα, εξαρτάται από παράγοντες που έχουν να κάνουν με το γενέθλιο ωροσκόπιό σου αλλά, σε κάθε περίπτωση, η βασική αρχή παραμένει μια: Προκειμένου να υποστείς ένα σοκ είναι προτιμότερο να το προκαλέσεις!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved