Σύνοδος Ήλιου-Δήμητρας στον Καρκίνο: Εμπρός...πίσω

Θα γίνει η αιτία και η αφορμή για να προχωρήσει το σχέδιο της «μεγάλης επανεκκίνησης»

Σύνοδος Ήλιου-Δήμητρας στον Καρκίνο: Εμπρός...πίσω

Στις 22 Ιουλίου, ο κόσμος εισέρχεται σε ένα «Μεσαίωνα», που τα σημάδια του είναι ήδη ορατά, τόσο στα ενεργειακά, όσο και στα οικονομικά-εργασιακά, χωρίς να φεύγει από το «κάδρο» και η ιστορία με τον covid. Αυτό σηματοδοτείται από τη σύνοδο Ήλιου-Δήμητρας στην τελευταία μοίρα του Καρκίνου, που πάντα ορίζει ένα κύκλο κοινωνικοπολιτικών εξελίξεων και στη συγκεκριμένη περίπτωση «χρωματίζεται» από τον Πλούτωνα αλλά και τον αστρικό Κρόνο απέναντι στον Αιγόκερω.

Το όλο σχήμα θυμίζει βέβαια τη σύνοδο του 2020 που τα τέσσερα ουράνια σώματα βρίσκονταν ομού στον Αιγόκερω κι αν ψάχνεις για τις διαφορές η μια είναι ότι τώρα έχουμε εκλείψεις στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού, που αναπόφευκτα φέρνουν στο προσκήνιο μια ακόμη οικονομική-ενεργειακή κρίση, ενώ η άλλη έχει να κάνει με το ότι ο Κρόνος είναι αστρικός και όχι τροπικός, που σημαίνει ότι πέρα από την όποια (κατασταλτική) διαχείριση των προβλημάτων από τις απανταχού εξουσίες, θα υπάρξουν και αντικειμενικοί περιορισμοί που δεν εξαρτώνται από αυτές.

Για την Ελλάδα βέβαια -ως συνήθως_ η κρίση θα κρατήσει πολύ περισσότερο από τους 15 μήνες που διαρκεί ο συνοδικός κύκλος Ήλιου-Δήμητρας και τα μάτια σου έχουν να δουν πολλά. Αν μπορείς πάντως άρχισε να υπολογίζεις τις κινήσεις σου με δεδομένο το ότι το εδώ αλλά και το διεθνές περιβάλλον δεν θα είναι φιλικό σε αναπτυξιακές προθέσεις. Από εκεί και ύστερα ο «Μεσαίωνας» που έρχεται θα γίνει η αιτία και η αφορμή για να προχωρήσει το σχέδιο της «μεγάλης επανεκκίνησης». Με ότι συνεπάγεται αυτό.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved