Πανσέληνος στον Αιγόκερω: Δράματα και αγωνίες

Την Τετάρτη στις 13 γίνεται η Πανσέληνος του Ιουλίου

Πανσέληνος στον Αιγόκερω: Δράματα και αγωνίες

Στις 13/7 γίνεται η Πανσέληνος του Ιουλίου, στον Αιγόκερω και μάλιστα τη… σωστή ώρα (στις 21: 37) για να μπορέσεις να την απολαύσεις σε όλο της το μεγαλείο, μιας και είναι και Supermoon (Υπερπανσέληνος)! Ωστόσο, όπως σχεδόν… όλες οι Πανσέληνοι της χρονιάς, έχει τα θέματά της!

Καταρχάς η παρουσία της Σελήνης στον Αιγόκερω, πλάι στον Πλούτωνα, παραπέμπει σε δράματα και αγωνίες που μπορεί να μην έχουν καλό τέλος, αφού κατά πλειοψηφία αυτό συμβαίνει όταν η ανθρώπινη φύση κυριαρχείται από πάθη και εμμονές. Δίνει ένα τέλος που είναι μεν τροφή για τους φιλοσόφους ή/και τους λογοτέχνες, αλλά δεν παύει να είναι θλιβερό.

Προσπάθησε λοιπόν να «πετάξεις» ψηλότερα από το «βούρκο» των εγωισμών και της κυριαρχίας, γιατί αυτά είναι τα υλικά από τα οποία είναι φτιαγμένος.
Επιπλέον, έχε στο νου σου την προσφορά και την εμψύχωση, γιατί πώς αλλιώς να ανταπεξέλθεις στην ταυτόχρονη επιρροή του Κρόνου και του Ποσειδώνα πάνω στην Αφροδίτη; Να γίνεις «θυσία» για κάποιον/α που δεν την αξίζει; Να ονειρευτείς και να ξυπνήσεις με ένα βάρος στην καρδιά σου; Όχι, ευχαριστώ…

Κι αν τύχει να προδοθείς από κάποιον/α που είχες περιβάλλει με την εμπιστοσύνη σου, πριν αρχίσεις να αγανακτείς, σκέψου ποιο μπορεί να είναι το λάθος μέσα σου, που αντανακλάται επίμονα στις επιλογές σου.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved