Τετράγωνο Άρη - Πλούτωνα: Κάθε νόμισμα έχει δύο όψεις

Ό,τι υπάρχει και κινείται underground βγαίνει στην επιφάνεια

Τετράγωνο Άρη - Πλούτωνα: Κάθε νόμισμα έχει δύο όψεις

Το τετράγωνο του Άρη στον Κριό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω δεν παραπέμπει βέβαια σε μια ξένοιαστη καλοκαιρινή εκδρομή, ούτε όμως είναι για να το… τρέμεις γιατί κάθε νόμισμα έχει δύο όψεις.

Δείγματα θα πάρεις από την ειδησεογραφία των ημερών, που ενίοτε θα είναι στενόχωρη ή «φρικαλέα» αλλά και αποκαλυπτική σε σχέση με παρανομίες, βρώμικα κυκλώματα και «στημένα» παιχνίδια σε όλο το φάσμα του δημόσιου βίου.
Με το δίπολο Άρη-Πλούτωνα, ό,τι υπάρχει και κινείται underground βγαίνει στην επιφάνεια, μα ποιος είπε ότι τα «υπόγεια», εκτός από σκελετούς, δεν κρύβουν και θησαυρούς; Εξ άλλου άλλο αυτά που συμβαίνουν σε συλλογικό επίπεδο κι άλλο τα δικά σου.

Ο Άρης σου ζητά να καθαρίσεις την βρωμιά που αναδύεται, είτε μεταφορικά είτε κυριολεκτικά. Να τελειώνεις οριστικά με όσα συγκροτούν τις παθογένειες που σε ταλανίζουν κι ακόμη «σαν ηφαίστειο που ξυπνά» να αποκαλύψεις τις δυνάμεις που κρύβεις μέσα σου. Ναι, το σεξ έχει εδώ περίοπτη θέση, μόνο που κάτι τέτοιες μέρες βγαίνουν στην επιφάνεια και άτομα με σκοτεινά ένστικτα και να το προσέξεις αυτό.

Ίσως πάλι να ξεσκεπάσεις εσύ τους «κακούς», αρκεί βέβαια να έχεις επίγνωση του πότε ή πού «σε παίρνει» και πότε όχι. Δεν μπαίνεις ποτέ ως χαρωπός τουρίστας στην «κόλαση».

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved