Σύνοδος Αφροδίτης-Ουρανού: Εκτός προγράμματος

Ακόμα και μια ερωτική σου περιπέτεια μπορεί να αποδειχθεί καταλυτική για τη ζωή σου

Σύνοδος Αφροδίτης-Ουρανού: Εκτός προγράμματος

Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ουρανό στον Ταύρο που κλείνει με ακρίβεια στις 11 Ιουνίου έχει φανατικούς πολέμιους αλλά και ένθερμους θαυμαστές και μακάρι να ανήκεις στη δεύτερη κατηγορία, αφού θα βιώσεις ιδιαίτερες και σπάνιες καταστάσεις, που θα σε κάνουν… τουλάχιστον να χαμογελάσεις!
Το ανοικτό πνεύμα, η πειραματική διάθεση και φυσικά η έλλειψη ταμπού είναι εκείνα τα στοιχεία που θα «μετρήσουν» θετικά, χωρίς να μπαίνει θέμα μιας δέσμευσης «κλασικού τύπου». Κι όσο σπάνια και εκτός «προγράμματος» θα είναι μια ερωτική σου περιπέτεια, άλλο τόσο καταλυτική μπορεί να αποδειχθεί για τη ζωή σου, «ξυπνώντας» έναν εαυτό που πίστευες πως… δεν υπάρχει!

Στην… άλλη όχθη των συντηρητικών κι εκείνων που δεν τα πηγαίνουν καθόλου καλά με τις εκπλήξεις, τα καμώματα αυτής της Αφροδίτης κρίνονται ως αποσταθεροποιητικά κι αν ανήκεις σε αυτήν την κατηγορία, θα… φρίξεις! Τις πταίει όμως; Η Αφροδίτη και ο Ουρανός ή μήπως το πολύ «σφιχτό» πλαίσιο που βάζεις στις σχέσεις σου; Τόσο σφιχτό που κοντεύεις να πνίξεις το ταίρι σου στο όνομα της αγάπης.

Το καλό πάντως της υπόθεσης είναι πως ακόμη κι αν πέσεις «θύμα» αυτής της συνόδου, θα πρόκειται για κάτι που δύσκολα θα ξανασυμβεί, οπότε μη… σκας και τόσο! Ίσα-ίσα που θα έχεις να λες, για χρόνια…

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved