Άρης στον Κριό: Νέο πεδίο… μάχης!

Ψάξε στο παρελθόν για να βρεις την αφετηρία μιας «κακοδαιμονίας»

Άρης στον Κριό: Νέο πεδίο… μάχης!

Ο Άρης στον Κριό βρίσκεται πλέον σε απόσταση βολής από το Χείρωνα, που κινείται αργά στην 16η μοίρα του ζωδίου, δίνοντας συνέχεια στις αναταράξεις που η αλήθεια είναι πως από τη φύση του τις έχει για… ψωμοτύρι!

Αυτή τη φορά όμως δεν θα πρόκειται τόσο για εντάσεις κι αντιπαραθέσεις μεταξύ δύο πλευρών, που κορυφώνονται εξ αιτίας του τετραγώνου Άρη-Δήμητρας. Αντίθετα το «πολεμικό» κλίμα θα μεταφερθεί… εντός πεδιάς, είτε δηλαδή μέσα στο ίδιο σου το σπίτι, είτε στους κόλπους μιας κοινότητας ή ενός φορέα -χώρια τα «πατριωτικά»- και το πρώτο ερώτημα είναι αν ο «εμφύλιος» που θα ξεσπάσει θα αφήσει πίσω του πληγές που δύσκολα θεραπεύονται.

Ίσως βέβαια το ξέσπασμα μιας έντασης να οφείλεται ακριβώς σε «προηγούμενα» που υπάρχουν αλλά σε κάθε περίπτωση αν επικρατήσει το θυμικό μπορεί να γίνουν και «άγρια» πράγματα.

Αυτό είναι εύκολο να συμβεί σε κοσμικό επίπεδο, που κουμάντο κάνουν τα συμφέροντα και οι πολιτικές, τη δική σου τη ζωή, ωστόσο, μπορείς, όχι μόνον να την προστατέψεις, μένοντας μακριά από φανατισμούς, αλλά και να της προσδώσεις ένα δημιουργικό περιεχόμενο, ψάχνοντας στο παρελθόν για να βρεις την αφετηρία μιας «κακοδαιμονίας».

Και μη σου φαίνεται καθόλου παράξενο το ότι διορθώνοντας ή «θεραπεύοντας» το παρελθόν σου, αυτομάτως κτίζεις κι ένα πιο γόνιμο παρόν και μέλλον.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved