Άρης στον Κριό: Κίνδυνοι και περιπέτειες

Να έχεις το νου σου...

Άρης στον Κριό: Κίνδυνοι και περιπέτειες

Από τις 25 Μαΐου μέχρι τις 5 Ιουλίου, το άτακτο παιδί του ζωδιακού θα βρει πολλά «πατήματα» για να σε έχει «στην τσίτα». Εξ άλλου ο Άρης στον Κριό θεωρεί πως έχει «καθήκον» να σε ξεσηκώσει, χωρίς να σε ρωτήσει. Το κίνητρό του είναι όπως πάντα αγνό, να λάμψει, δηλαδή, η αλήθεια, να διαλυθούν οι σκιές της υποκρισίας, να κερδίσει ο καλύτερος κλπ. Ωστόσο, συχνά οι τρόποι του δεν είναι οι ενδεδειγμένοι κι αυτό θα το διαπιστώσεις πολύ σύντομα.

  • Κατ’ αρχάς, η σύνοδός του με το Δία, στις 29/5, θυμίζει δύο φίλους που βγήκαν για να προκαλέσουν όση περισσότερη φασαρία μπορούν, άσχετα με το ότι οι απανταχού αθλητές και τζογαδόροι της ζωής περιμένουν μια τέτοια όψη πως και πως. Το τι ακριβώς θα πετύχει τώρα αυτό το παρεάκι κυμαίνεται από ένα κορυφαίο επίτευγμα, μέχρι μια μεγαλοπρεπέστατη «πατάτα». Τις φωτιές πάντως δεν τις γλιτώνεις, όπως κι αν έχει…
  • Το κακό πάντως είναι ότι στις 30 ακολουθεί το τετράγωνο του τροπικού Άρη με τον αστρικό Πλούτωνα, που σημαίνει ότι στην «εξίσωση» μπαίνουν κι οι κακοί, με τη δράση τους να φουντώνει επίσης. Όσο για τις φυσικές καταστροφές, που συνωστίζονται στην αποβάθρα, είναι σίγουρα προτιμότερο να τις βλέπεις σε ταινίες, παρά να τις ζεις από πρώτο χέρι.
  • Στις 6 Ιουνίου, πάλι, κλείνει με ακρίβεια το τετράγωνο του Άρη με τη Δήμητρα στον Καρκίνο κι εκεί να δεις κατορθώματα. Αυθαιρεσίες ανταγωνισμοί και «τσαμπουκάδες» σε παραπέμπουν σε μια κατάσταση που θα ψάχνεις την ειρήνη με το κιάλι κι αν φέρεις περί πολλού συνεργασίες και συμμαχίες, ετοιμάσου για τις επόμενες, αφού οι τρέχουσες θα «σκάσουν» από υπερβολικό ζήλο.
  • Στις δε 15 Ιουνίου που ο Άρης θα συναντήσει το Χείρωνα, μπαίνουν στο «κάδρο» και τα εμφυλιοπολεμικά, με την κάθε πλευρά να ταμπουρώνεται στο δικό της «Χάνι της Γραβιάς». Εσένα βέβαια αυτό που σε καίει και σε πονάει είναι να έχεις πρόχειρο ένα εναλλακτικό κατάλυμα, για την περίπτωση που κάτι ή κάποιος διαταράξει την οικογενειακή σου ειρήνη.
  • Στις 20, ο αστρικός Άρης βρίσκει τον τροπικό Ποσειδώνα στους Ιχθύς κι αν προβληματίζεσαι για το κατά πόσον θα βρέξει καρέκλες Ιούνιο μήνα, θα την πάρεις την απάντησή σου. Από εκεί και ύστερα οι δύο πλανήτες θα ανταλλάξουν λάβαρα προδοσίας, μηχανορραφίας, μπεκρουλιάσματος, ναυαγίων και ότι άλλο πρόχειρο και σχετικό έχουν στη συλλογή τους.
  • Στις 26, είναι η σειρά του Ουρανού να κάνει τα «αεροπλανικά» του κι από τη σύνοδο που κάνει ως αστρικός, με τον τροπικό Άρη, εκείνο που πρέπει να κρατήσεις είναι το να… κοιτάς ψηλά, αφού από εκεί θα σου έρθει η κεραμίδα. Όσο για τις επαναστάσεις και τα σχετικά, καλύτερα να κρατήσεις μικρό καλάθι κι όχι πως δεν θα εκδηλωθεί μια τάση ανεξαρτησίας -να, με το συμπάθιο- αλλά το εξάγωνο Άρη-Κρόνου που ακολουθεί στις 27 σου λέει να μην το ζορίσεις πολύ γιατί θα επιβληθούν ποινές.
  • Στις 28, ο Άρης συναντά την Έριδα στον Κριό φέρνοντας στην επικαιρότητα τα εξοπλιστικά, τις εργασιακές ρυθμίσεις (διάβαζε αυθαιρεσίες) αλλά και το αγαπημένο σου θέμα των τελευταίων ετών, τι θα γίνει δηλαδή με τους κορωνοϊούς, τους ιούς γενικώς και τη φαμίλια τους. Αν πάλι βασίζεσαι σε ψηφιακά συστήματα, μην είσαι και τόσο σίγουρος για τη συμπεριφορά τους. Ακόμη και το ρομπότι που έχεις για να σου σερβίρει καφέ, μπορεί να στον περιλούσει.
  • Τέλος το τετράγωνο του Άρη με τον Πλούτωνα στις 2 Ιουλίου κλείνει αυτό το περιπετειώδες ταξίδι του Άρη στον Κριό, με τους «κακούς» να έχουν τον τελευταίο λόγο. Καμία έκπληξη, άντε να σκάσει και κανένα ηφαίστειο για να γίνει ντόρος, εσύ όμως να έχεις το νου σου στο τι κρύβεται από κάτω σου, γιατί δεν το έχουν σε τίποτα οι δυό τους να σου ανοίξουν το λάκκο που θα πέσεις.

Διάβασε επίσης:

Άρης στον Κριό: Αυτά τα ζώδια θα έχουν προβλήματα και εντάσεις!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved