Πανσέληνος - Ολική Σεληνιακή έκλειψη στον Σκορπιό: Πώς θα επηρεάσει τον κόσμο;

Η Πανσέληνος και Σεληνιακή έκλειψη της 16ης Μαΐου γίνεται στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού

Πανσέληνος - Ολική Σεληνιακή έκλειψη στον Σκορπιό: Πώς θα επηρεάσει τον κόσμο;

Το πρώτο ίσως που περνά από το μυαλό σου είναι πως θα επηρεάσει τα οικονομικά και τα σεξουαλικά σου. Σωστά το σκέφτεσαι κι ο Φρόιντ θα γίνει πάλι της μόδας, μόνο που πρέπει να βάλεις στην εξίσωση και τις εξουσίες, που -πάντα για το καλό σου- θα πάρουν μέτρα και θα σου βάλουν τα δύο πόδια σε ένα παπούτσι. Αυτό τουλάχιστον υπονοεί ο Κρόνος στον Υδροχόο, που συμμετέχει στην έκλειψη με κάτι τετραγωνάρες… να με το συμπάθιο!

Στερήσεις έρχονται δηλαδή με τα παρελκόμενά τους. Γιατί, ένα αίσθημα στέρησης και καταπίεσης μπορεί πολύ εύκολα να δημιουργήσει αντιδράσεις, παραπέμποντας απ’ ευθείας στον Άρη, που όλως τυχαίως κάνει σύνοδο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς. Η πονηριά και η απατεωνιά δηλαδή είναι εκείνες που θα επιστρατευθούν απέναντι στην όποια «στενότητα». Σου λέει «όχι» το ταίρι σου; Υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές… λες εσύ και κάνεις το κουμάντο σου. Δεν έχεις κάτι; Το κλέβεις.

Σου βάζουν δελτίο στα καύσιμα ή τα τρόφιμα; Η χαρά των λαθρεμπόρων. Απλά τα πράγματα, με τους απανταχού «σωτήρες» να βγάζουν γερό μεροκάματο και η ζωή συνεχίζεται.

Αν δεις τώρα τις «γραμμές» της έκλειψης στο αστροχαρτογράφημα της, το ότι μια από αυτές περνά από Λονδίνο και Παρίσι έχει τη σημασία του. Κι οι Βρυξέλλες κοντά είναι, να περιμένεις λοιπόν εξελίξεις και αποφάσεις σε κεντρικό επίπεδο. Το φιρμάνι έρχεται κι η λογική λέει πως θα συνδέονται με τα όσα γίνονται στην Ουκρανία και τις κυρώσεις στη Ρωσία. Κάτι ήξερε η Γερμανίδα υπουργός που σύστησε στους πολίτες να εφοδιαστούν με τα απαραίτητα, η ώρα έφτασε και έπεται και συνέχεια το Νοέμβριο.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved