Δίας στον Κριό: Έχουν να δουν πολλά τα μάτια μας!

Η διέλευση του Δία από τον Κριό φημίζεται για την ώθηση που δίνει σε νέα ξεκινήματα, όμως χρειάζεται προσοχή

Δίας στον Κριό: Έχουν να δουν πολλά τα μάτια μας!

Και εδώ είναι που μπαίνουν δύο αστερίσκοι, με τον πρώτο να αναφέρεται στη διάρκεια της όποιας επιτυχίας. Ωραία είναι δηλαδή τα φαντεζί πυροτεχνήματα αλλά ό,τι σε εντυπωσιάζει με τη λάμψη του συχνά είτε σβήνει γρήγορα, είτε πέφτει με πάταγο και ίσα που προλαβαίνει να καταγραφεί στην Ιστορία.

Ο δεύτερος σου θυμίζει ότι θριαμβευτικές «εισόδους» δεν κάνουν μόνον οι «καλοί» αλλά και οι «κακοί» κι αυτός είναι λόγος που σε αρκετές περιπτώσεις όταν ο -λέμε τώρα- μεγάλος ευεργέτης είναι στο ζώδιο του Άρη ξεσπούν μεγάλες διαμάχες και γίνεται το «έλα να δεις».

Έχουν λοιπόν να δουν πολλά τα μάτια σου, αρχικά από τις 11 Μαΐου -πρεμιέρα κάνει το παιδί, μην τη χάσεις- μέχρι τις 28 Οκτωβρίου κι ύστερα που «ξανά προς τη δόξα τραβά» από τις 20 Δεκεμβρίου, μέχρι τις 16 Μαΐου του 2023, όταν πια θα σου κουνήσει οριστικά το μαντήλι και θα πάει στον Ταύρο για να γλεντήσει με τα οικονομικά σου. Στο μεσοδιάστημα εθνικής εορτής και των… παρ’ ολίγον Χριστουγέννων ο «Χοντρός» θα κάνει μια τελευταία επίσκεψη στους Ιχθύς, προφανώς κάποιο θαύμα ξέχασε εκεί, με την αφηρημάδα που δέρνει το ζώδιο.

Το πώς μπορεί να σε επηρεάσει ο Δίας στον Κριό, εξαρτάται από το τι είδους συμβόλαιο έχεις συνάψει με την τύχη, αν δηλαδή στη γέννησή σου παρίστατο όντως η καλή σου νεράιδα ή η άλλη η κακιασμένη και φυσικά από το ζώδιο, που έτυχε να εκπροσωπείς σε αυτόν τον πλανήτη. Αυτά όμως την ερχόμενη εβδομάδα.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved